china

Corona hoax is de grootste misdaad tegen de mensheid

De door de NWO Elite bestuurde MSM zoals NOS en nogal veel Kranten kun je beter niet geloven, want ze hebben geen expertise en men publiceert klakkeloos van alles, en het merendeel is verdraaid of gelogen om het volk willens en wetens te misleiden.

De vreselijke krant. Telegraaf berichtte op 1 april 2020 dat het aantal doden in Nederland als gevolg van het coronavirus 1173 bedroeg, maar  volgens  de publicatie van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) waar de cijfers vandaan komen, waren  op dat moment  54 (!!) mensen vermoedelijk gestorven als gevolg van alleen het coronavirus (griep), terwijl 750 van de betreffende mensen leed aan één of meerdere onderliggende ziekten waaronder cardiovasculaire aandoening en hypertensie, imnuundeficiëntie, nieraandoening en zelfs chronische longaandoening.

Dr. Knut M. Wittkowski, die meer dan 20 jaar lang aan het hoofd stond van de afdeling epidemiologie van de Rockefeller University in Amerika verklaarde:  “De Corona-aanpak is een catastrofe die nooit had mogen gebeuren. Om corona te bestrijden hoef je vrijwel niets te doen. Je hoeft alleen maar de ouderen te beschermen”

“Een onafhankelijke viroloog of hoogleraar of meerdere testers dienen de pcr test van Mullis te gebruiken op het pfizer VACCIN en andere…, dan kijken of de test positief uitslaat! Er is een grote grote kans dat het pos is, dat zou betekenen dat vaccineren onder geen voorwaarde mag plaats vinden omdat men er mensen juist mee besmet geef het aub door, het is erg belangrijk” Stan Rams

“We laten elke jaar de griepgolf en virussen gewoon ongestoord z’n gaan,om zo snel mogelijk groepimuniteit te bereiken.Daarna beschermt groepimuniteit de gehele populatie, inclusief de kwetsbaren.Vertraging van de groepimuniteit door lockdowns veroorzaakt een langere blootstelling van de kwetsbaren aan het virus en opent de mogelijkheid (als de groepimuniteit daadwerkelijk niet voldoende is opgebouwd door de lockdowns) dat de epidemie weer opnieuw de kop opsteekt

De PCR test word door de landverrader Rutte en zijn bende/ WEF/WHO  misbruikt voor onwettige maatregelen. Men gebruikt de crisis om  duizenden miljarden te “herverdelen”, en als reden om een vreselijke CCP dictatuur te vestigen, zodat de burgers zo goed als van al hun geld en rechten, en va de vrijheid  worden beroofd, dat is het plan van o.a.Klaus  Swab van het WEF  ism met het huis van Oranje, Bilderbergers en een hele reeks van super rijke criminelen zoals Bill Gates, Rockefeller, Soros,


Rutte, de Jonghe, Tedros,  RIVM/ WHO een grote zwendelIn de film gaat Noordhoek in op de ‘abominabel slechte en onbetrouwbare’ coronatest. In de winter van 2019/2020 was de griepepidemie kort en mild. De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte (6443) in de afgelopen 5 griepepidemieën, Dat blijkt uit de website van het RIVM. Het griepseizoen duurt gemiddeld zo’n 14 weken. Het afgelopen griepseizoen duurde slechts 3 weken. “Influenza deed niks, was er niet, vertelde het RIVM en men wilde geen verklaring geven waarom er zoveel minder griepdoden waren volgens hen.   “Corona is natuurlijk altijd onderdeel van de griepgolf. Er is nu gezegd: ‘Er is een griepgolf en daar knippen we corona van af, dat geldt niet, en we houden een griepje over wat niks is.” Men heeft de griepdoden als coronadoden geregistreerd, ook zonder autopsie, dat is het bedrog.  Daarnaast worden er al weken nauwelijks patiënten opgenomen in het ziekenhuis. “Gemiddeld sterven er elke dag 410 mensen in Nederland en al maandenlang overlijden er 0, 1, 2 mensen per dag aan corona.

Corona Misdaad Netwerk

corona crime netwerk

PCR Gate

De uitvinder van de test, Kary Mullis, die er een Nobelprijs voor kreeg, was van mening dat PCR-methode niet geschikt was om een virus te detecteren. Kary Mullis, verklaarde tevens dat de vaccinhandelaar  dr Fauci een kwakzalver is die er en andere agenda op na houd dan mensen te helpen genezen.

DR FAUCI STATES ANY AMPLIFICATION ABOVE 35 CYCLES WITH THE MULLIS PCR TEST IS MEANINGLESS, USELESS DATA. WELL, OUR BOJO & CO ARE SO DESPERATE TO DESTROY OUR UK THEY ARE RUNNING 45 – 50 CYCLES & USING THE FIGURES AS REAL RELIABLE DATA THIS IS NOT ABOUT A VIRUS.

kary-mullis

“Coronavirustest” volstrekt waardeloos,  volgens de uitvinder van de CPR-Test Kary Mullis

Scientists are doing an awful lot of damage to the world in the name of helping it. I don’t mind attacking my own fraternity because I am ashamed of it.” – Kary Mullis, Inventor of Polymerase Chain Reaction (PCR test)”


Sterfgevallen 2020 minder dan in 2019!  Veel ziekenhuis ics leeg in DuitslandDe Duitse professor Christian Drosten heeft ook aangetoond dat de PCR test niet deugt. De Duitse arts Wolfgang Wodarg verklaarde dat de coronatest onbetrouwbaar is en niets zegt over besmettingen. Staatssenator en Amerikaanse arts Scott Jensen kreeg in april 2020 een  brief van het ministerie van Volksgezondheid waarin  stond uitgelegd hoe hij overlijdensaktes moet invullen tijdens de coronacrisis: “Nooit getest, en toch moet ik als doodsoorzaak Covid-19 opgeven”, zegt hij op televisie. “Als ik een patiënt met een longontsteking heb die nooit is getest op Covid-19, moet ik Covid-19 toch als doodsoorzaak opgeven”, verklaarde Scott bij ‘KVLY’. “Dat doen we normaal gesproken niet.Het is heel duidelijk dat er grote manipulatie is met de aantallen Corona-doden” Uit alle verklaringen blijkt dat er op grote schaal bedrog word gepleegd  zoals door Rutte,  Tedros,Oosterhuiss, v Dissel, Fauci, Oxford, Harvard,  Wuhan, Bill Gates, RIVM/WHO/WEF en de leugenmedia zoals NOS en  vrijwel alle MSM.

Kary Mullis Nobelprijswinaaar over Fauci de kwakzalver

DR FAUCI STATED  FAUCI  IS A FRAUDE  AS ABOVE 35 CYCLES WITH THE MULLIS PCR TEST IS MEANINGLESS, USELESS DATA. WELL, OUR BOJO & CO ARE SO DESPERATE TO DESTROY OUR UK THEY ARE RUNNING 45 – 50 CYCLES & USING THE FIGURES AS REAL RELIABLE DATA THIS IS NOT ABOUT A VIRUS.

“Coronavirustest” volstrekt waardeloos, zelfs schadelijk volgens de uitvinder van de CPR-Test  Kary Mullis

Scientists are doing an awful lot of damage to the world in the name of helping it. I don’t mind attacking my own fraternity because I am ashamed of it.” – Kary Mullis, Inventor of Polymerase Chain Reaction (PCR test)”

De CPR TEST die werd uitgevonden door Kary Mullis, is waardeloos, en dodelijk wegens  het oneigenlijke gebruik ern de conclusies ervan. Het gevolg is een complete, wereldwijde economische catastrofe  gebaseerd op een volgens de uitvinder waardeloze  voor de wereldgemeenschap schadelijke PCR test.


De J blijft  zoals Rutte weigeren en liegen


Uit de Kamerbrief van De Jonge (16 november): ”Het feit dat gebruik gemaakt wordt van een technologie waarmee nog geen geregistreerde vaccines gemaakt zijn, is een risico.’ Waarom zei Hugo dat niet tegen het volk? Hij heeft volgens de geleerden beslist niet de waarheid gezegd net zoals Rutte en het OMT.

Positieve PCR-testen worden met kwade opzet ten onrechte gelijkgesteld aan besmettingen. De gevolgen voor de samenleving zijn enorm. De absurde maatregelen leiden tot de dood van ontelbaar veel landgenoten en een voor Nederland niet meer te herstellen economische schade. Wat zien we? Een lacherige kwakzalver  de Jonge en de alsmaar liegende Rutte. Terwijl honderd duizenden bedrijven naar de kloten gaan en steeds meer mensen zonder zorg zitten wegens Ruttes wanbeleid. Feiten – bewijslast – experts met een ander geluid, zijn er in overvloed maar dat doet er bij Ruttes Bende niet toe daarom horen criminelen zoals Rutte niet op het pluche maar in de bajes. !

Petitie: Alle lockdown-maatregelen moeten worden opgeheven. Er dienen dan ook zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen te komen. Teken de  petitie  Vrijheid Nu


Hoogleraar Pierre Capel legt uit dat de Corona PCR test word misbruikt voor crowd control

Hoogleraar Pierre Capel pakt uit: “Mensen! Word eens wakker!”

Wij worden niet gevaccineerd, maar genetisch gemodificeerd. De dierproeven slaan we over, zo’n haast wordt er gemaakt.

Pierre Capel is hoogleraar en immunoloog.

De PCR test veroorzaakt de tweede golf, maar er is niets aan de hand. Het is een najaarsgriep, zoals ieder jaar. Een we krijgen een voorjaarsgriep, ook zoals ieder jaar. De maatregelen hebben geen enkel effect, behalve op de verwoesting van de maatschappij. Afstand houden, opsluiten en zuurstof afknijpen, het werkt allemaal tegendraads.

Pierre Capel: We worden belazerd en bedonderd, angstig en paranoïde vanwege….. vervalste statistieken en een totaal gelijkgeschakelde pers, de nazi-tijd gelijk.

Professor Sucharit Bhakdi- hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz-, verklaarde  ook dat er onterecht gesproken word van ‘coronadoden’ omdat virussen normaal gesproken niet de uiteindelijke doodsoorzaak zijn, maar de ziekte die mensen al bij hun dragen zoals astma of een longontsteking

Dr. Claus Köhnlein wijst de corona- maatregelen ten zeerste af: ‘De epidemie is er omdat de test is er is, zonder dat, zou men geen klinisch verschil zien met andere respiratoire virale ziekten zoals seizoensgebonden influenza, elke persoon die is overleden aan een normale griep of door andere ziektes is nu weggeschreven als een ‘coronadode’

Angelo Borrelli, het hoofd Bescherming Burgerbevolking verklaarde: „Wij tellen alle doden, we maken geen onderscheid tussen met en door het coronavirus.”Italië is helaas niet een uitzondering; in andere landen gebeurt precies hetzelfde.

FDA waarschuwing voor gevaarlijk  corona vaccin!

De Food and Drug Administration, wijst op de gevaren van vaccinatie.  FDA, is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten, dat de kwaliteit van het voedsel en de medicijnen in brede zin controleert. Het controleert ook de behandeling van bloed, medische producten en cosmetica

Alzheimer door vaccinatie

fda

immuun waanzin rutte

John P A Ioannidis,  een van de grootste epidemiologen van onze eeuw publiceerde zijn omvangrijke studie naar Covid-19.  Zijn conclusie is dat corona vele malen ongevaarlijker is dan werd beweerd of gesuggereerd door kwakzalvers en zakelui zoals De Jonghe, Oosterhuis, v Dissel, tedros, Fauci  en Rutte. ‘de IFR (infection fatality rate) van Covid-19 is 0,23% voor alle leeftijden, en de veel meer zeggende IFR voor onder de 70 is 0,05%.  Dus,geen enkele reden om paniek te zaaien. Volgens  RIVM wordt maar 2% van alle positief geteste mensen met covid echt ziek.Dus 98% niet of nauwelijks. Van die 2% komt ongeveer 0,35% op de IC. Uiteindelijk overlijdt daar 10% van 0,035%.Waarom al die paniek?

De Duitse advocaat Reiner Fuellmilch, zegt dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor het corona-fraudeschandaa vervolgd moeten worden wegens ‘het grootste misdrijf tegen de mensheid ooit’.

rutte voor tribunaal

Petitie: Alle lockdown-maatregelen moeten worden opgeheven. Er dienen dan ook zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen te komen. Teken de  petitie Vrijheid Nu


De Waarheid over VaccinatiesDe directe aanleiding voor deze door John Consemulder georganiseerde en geproduceerde ‘Waarheid over Vaccinaties’ Tv-dialoog, is het krankzinnige ‘advies’ vanuit het RIVM om zwangere vrouwen te willen vaccineren mbt het kinkhoestvaccin, een volgens  artsen, wetenschappers en onderzoeksjournalisten  een  twijfelachtige beslissing met mogelijk verstrekkende gevolgen!

Wat tonen onafhankelijke wetenschappelijke studies aan?  Wij  kunnen niet vertrouwen op de autoriteiten want ze zijn corrupt tot op het bot.

Désirée Rӧver (onderzoeksjournalist, radio-host, auteur en vaccinatie-expert), Door Frankema (gezondheidsprofessional en vaccinatie-expert) en dr Hans Moolenburgh (deze 90 jarige arts en auteur heeft de ontwikkelingen van het vaccinatiebeleid vanaf het begin meegemaakt en zorgde er tevens voor dat er geen fluoride in ons drinkwater terecht is gekomen!) zullen bij gespreksleider Drs. John Consemulder (neuropsycholoog, auteur, spreker en Tv-producent) aanschuiven voor een dieptegesprek over dit onderwerp.

Meer info zie tevens  PCR Gate

Door Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.