Wereldleiders erkennen dat covid vaccins DNA veranderenBill Gates, Mark Zuckerberg, Elon Musk en het World Economic Forum erkennen het plan om de mensheid te beëindigen en vervangen door cyborgs. De covid vaccins kunnen volgens Dr. Carrie Madej een verborgen stap in die richting zijn.


Dr Carrie Madej


De Amerikaanse dokter Madej legt uit dat dokters en ziekenhuizen incentives (bonus) krijgen voor het stellen van een covid-19 diagnose.Dr Madej legt U alles uit over de genetische modificatie, het gebruik van micronaalden met hydrogel (met nanotechnologie). Mensen kunnen met een pleister worden gevaccineerd. In de pleister zitten kleine naalden met hydrogel met daarin het luciferase enzym en het vaccin. De naalden gaan door je celmembraan zodat synthetisch DNA binnenkomt. Je lichaam ‘leest’ dit en reproduceert het. Het idee is dat het lichaam daardoor eraan gewend raakt en zal weten wanneer het antilichamen moet maken voor een verbeterde T-cel respons.

Wat betekent het gevolg van genetische modificatie en de patentering?. Wat zijn de implicaties van een niet deugdelijk corona test-vaccin? Carrie Madej, DO, osteopathisch arts in McDonough, Georgia, geeft inzicht in nooit eerder toegepaste technologieën die worden gebruikt in wat wordt getouteerd als de grote hoop op een einde aan de pandemie. ⁣Biotechbedrijven zoals MODERNA, de toonaangevende kandidaat voor het maken van het vaccin dat op het Amerikaanse volk wordt geduwd, worden ondersteund door gewetenloze oplichters die hen achter de schermen financieren en je zult hun namen meteen herkennen. Dit is een MUST WATCH als je wilt weten wie de corona crisis heeft veroorzaakt en waar je ziek van word en zelfs dood aan kunt gaan als je een experimenteel rna/dna muterend vaccin neemt.

Iedereen weet en niet alleen via sociale media maar ook door NOS en tal van andere media en wetenschappers, dat het corona vaccin een hele reeks aan bijwerkingen en de dood kan veroorzaken en niet alleen kan, het gebeurd veel meer dan de media U tonen.

Er zijn op sociale media gilms, van gevaccineerden die plotseling heel erg beven en met koorts doodziek werden na vaccinatie met een corona vaccin. Wegens de shock die bepaalde films(zeer veel doden in een ziekenhuis) teweeg brengen tonen wij de gruwelijke films van een buitenlands horror ziekenhuizen niet op deze pagina. 1 film met beelden van honderden opengesneden doden die in het ziekenhuis in de gangen en in kamers liggen, is gedeeld met Interpol. Er gebeuren achter de schermen ongelooflijke afschuwelijke dingen in de wereld, teveel om aan te kunnen, het is werkelijk niet in woorden te bevatten.

Aangifte tegen Marc Rutte

Artsen voor waarheid heeft het initiatief genomen om Mark Rutte te verantwoording op te roepen. In de bijgevoegde pdf kunt u lezen wat de aanklacht is geformuleerd. Wij vragen u dan ook deze goed door te lezen. Hopelijk wilt u deze ondertekenen en opsturen naar het volgende adres.

Het Ministerie van Binnenlandse zaken
Binnenhof 19
2513 AA  Den Haag

Het laatste velletje dient ondertekend te worden gestuurd naar Kessel advocaten en het adres staat op dat vel. De bijgevoegde aangifte kunt u ook downloaden via de onderstaande link. Aangifte tegen Rutte PDF

Dit is werkelijk waar hartverscheurend om te zien.. Jonge mensen, onwetend en goedgelovig als ze waren, nu compleet kapot gemaakt.
Patient doodziek na Corona Vaccinatie.


neven


pfizer


Het mRNA vaccin van Pfizer is niet via de normale procedure goedgekeurd en ook nog eens buiten de test omgeving. Deze info werd duidelijk als antwoord gegeven door Pfizer zelf. Vaccineren met een niet goedgekeurd Pfizer Vaccin valt dan ook zeer sterk af te raden en het is volgens tal van rechtskundigen STRAFBAAR bij de wet. Ruttes Kartel laat het vaccineren ondanks het gevaar voor gezondheid en leven, toe en maakt zich ook daarmee schuldig aan wanbeleid, het schenden van de wet, en de code van Neurenberg. Geen rechtbank kan hierom heen.


Maria Louise van Genet, Docente aansprakelijkheidsrecht aan de @UvA_Amsterdam, de toegelaten middelen tegen CV19 kennen GEEN volledige goedkeuring. U bent dus conform de wet op de voorbehouden handeling niet gemachtigd dit middel te verwerken.
NOS melde zelf dat Vaccinaties mogelijk de dood veroorzaken bij zieke ouderen.Dodelijke bijwerkingen verzwegen door WHO

Een rapport van het UK Medicines Agency onthult meer bijwerkingen van de Corona-vaccinaties. In totaal hebben meer dan 30.000 gevaccineerden tegen eind januari meer dan 100.000 bijwerkingen van het vaccin gemeld. Het meest opmerkelijk zijn 13 mensen die blind werden na de vaccinatie, acht miskramen en in totaal honderden gevallen met dodelijke afloop, bericht Epoch Times.

Er zijn op 25 februari 2021 reeds 59.614 gerapporteerde gevallen van zogenaamde “bijwerkingen” na toediening van het Pfizer-vaccin.

1437 gevallen van stoornissen in het bloed
1204 gevallen van gezwollen lymfeklieren
712 hartstoornissen met o.a. hartritmestoornissen, hartaanvallen en versnelde hartslag
445 stoornissen aan het oor, inclusief gehoorverlies
823 stoornissen/aandoeningen aan het oog; waaronder blindheid
6605 stoornissen/aandoeningen aan de ingewanden; waaronder misselijkheid, diarree, braken,…
19.354 “algemene stoornissen” waaronder moeheid, koorts, rillingen…
308 stoornissen/aandoeningen aan het immuunsysteem, waaronder hypergevoeligheid en anafylactische reacties
8129 gevallen van spier – en weefselstoornissen, met spierpijnen en gewrichtspijnen
11.160 gevallen van zenuwstoornissen/aandoeningen, met hoofdpijnen, duizeligheid, stuiptrekkingen, verlamming…
5 miskramen
830 geestelijke stoornissen waaronder verwarring en paniekaanvallen
120 aars- en urineweg-stoornissen met anale pijnen en incontinentie
2397 stoornissen aan de luchtwegen, met o.a. moeilijkheden in ademhalen, keelpijn en hoesten
3947 huidstoornissen/aandoeningen inclusief jeuk en uitslag
676 stoornissen in de bloedsomloop, waaronder opvliegers/vapeurs.
Ontelbare Auto immuunziektes/handicap

Minister Hugo de Jonge wil zich zoals de leugenaar Marc Rutte helemaal niet laten testen en ook niet laten vaccineren.

Minister Hugo de Jonge deed zoals Rutte maar net alsof hij zich liet vaccineren, hij is volgens insiders niet gevaccineerd met het corona vaccin en dat kan aangetoond worden door bloed onderzoek op bijvoorbeeld SARS en spyke-b dat in het vaccin zit.

Wybren van Haga heeft een aantal volkomen redelijke vragen aan Hugo de Jonge gesteld. De Jonge reageert onbeschoft en schreeuwt door Van Haga heen. Kamervoorzitter Arib laat het gewoon gebeuren. Minister Hugo de Jonge verzint volgens tal van experts van alles zoals iedereen zelf kan zien in de Kamer en hij gedraagt zich onbeschoft door dhr van Haga in de rede te vallen en door schaamteloos te liegen en en de feiten te ontkennen.

Kamer-voorzitter Arib verzaakte haar plicht om in te grijpen hetgeen in Nederland wegens een hele reeks aan klachten door politici van diverse partijen en burgers heeft geleid tot de generale afkeuring van Arib (wegens partijdigheid en o.a.bemoeizucht en niet wegens haar afkomst), De meerderheid van Nederland wil dan ook een betere en onafhankelijke voorzitster van de 2de Kamer van welke komaf dan ook.

In Nederland is wegens het crimineel wanbeleid sprake van een enorme afkeer en verzet tegen Rutte en de Jonghe e hun medeplichtigen omdat de corona-maatregelen een niet in woorden te bevatten schade en ellende aanrichten en gebaseerd zijn op ondeugdelijke onbetrouwbare tests, leugens, aannames en totaal verkeerde rekenmodellen zoals van OMT en de gewetenloze Vaccinhandelaars Ab Oosterhuis en Jaap van Dissel en omgekochte wetenschappers van WHO.

Het is de hoogste tijd dat Rutte en de Jonghe en hun handlangers op non actief worden gezet, en gearresteerd worden door leger en politie wegens het feit dat zij zich hebben ontpopt als WEF (Big Reset) samenzweerders tegen Het Volk der Nederlanden zoals ook wegens, crimineel wanbeleid, meineed, landverraad(art93 WBVSR) en misdaden tegen de Mensheid.


Ex Directeur GGD bevestigd Corona Fouten door Rutte en de Jonghe. Corona maatregelen nergens goed voor. Nederland kan weer open.Aangifte tegen Marc Rutte

Artsen voor waarheid heeft het initiatief genomen om Mark Rutte te verantwoording op te roepen. In de bijgevoegde pdf kunt u lezen wat de aanklacht is geformuleerd.

Wij vragen u dan ook deze goed door te lezen. Hopelijk wilt u deze ondertekenen en opsturen naar het volgende adres.

Het Ministerie van Binnenlandse zaken
Binnenhof 19
2513 AA  Den Haag

Het laatste velletje dient door U getekend te worden gestuurd naar Kessel advocaten en het adres staat op dat vel. De bijgevoegde aangifte kunt u ook downloaden via de onderstaande link. >>> Aangifte tegen Rutte PDF

They aprove baby murder for making vaccins from living aborted fetuses


rutte en bill gatesVaccinnation madman GatesBill Gates en MIT willen dmv quantum dot-technologie de huid van kinderen markeren, zodat ze kunnen worden gescand op naleving van vaccinatie. MIT-onderzoekers, gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation en het National Cancer Institute, hebben een totalitair ‘mark of the beast’-vaccinvolg- en scansysteem bedacht

softanon babies

De kans op afwijkingen bij baby’s is afwezig als moeder het covid vaccin heeft gehad zegt de gewetenloze vaccin dealer Ab Osterhaus.. Herinnert u zich de Softenon baby’s nog?

Corona Vaccins onveilig volgens top experts

vaccinatie misdaad

De technologie maakt gebruik van nanokristalkleurstoffen die quantum microdots worden genoemd. Dit kleurstofpatroon bevat gegevens die aangeven dat er een vaccin in het lichaam van de persoon is opgenomen. Dit kleurstofpatroon wordt onder de huid ingebed. De stippen hebben een diameter van 4 nanometer en zijn ingekapseld in een bolvormige opstelling van biocompatibele microdeeltjes met een diameter van 20 micron. Door deze opstelling kan de kleurstof bij injectie op zijn plaats onder de huid blijven. Dit “teken van onderwerping aan het vaccin” zendt nabij-infrarood licht uit dat onzichtbaar is voor het oog, maar kan worden gedetecteerd en gescand door een speciaal uitgeruste smartphone.

Het microdotpatroon kan bovendien informatie bevatten over het partijnummer van de vaccinbatch, de datum van toediening van het vaccin en andere unieke gezondheidsinformatie.patch. Wanneer de pleister wordt aangebracht, lossen de micronaalden op, waardoor de kleurstof in ongeveer twee minuten onder de huid vrijkomt en de gegevens permanent worden.

De kleurstof gaat ongeveer vijf jaar mee, waardoor het een onbetrouwbare indicator is voor de naleving van het vaccin op de lange termijn. Dit zal leiden tot nog meer overbodige hervaccinaties omdat het markeringssysteem vervaagt.

Wetenschappers van het MIT bedenken een “teken van onderwerping aan vaccins” om te scannen op menselijke therapietrouw.

Rutte/Gatess plan voor massale en gedwongen vaccinatie is geen complottheorie. Het is een goed ontworpen plan. Gates heeft zijn plannen bekend gemaakt via lezingen. Het vaccinatieplan is ook gepubliceerd in het tijdschrift Science Translational Medicine, om de menselijke naleving van alle medische experimenten bij te houden. Deze technologie is uitgevonden om de naleving van vaccins af te dwingen, zodat volksgezondheidsfunctionarissen elk mens kunnen volgen en scannen om er zeker van te zijn dat ze meegaan met de vaccinvoorschriften van de Wereldgezondheidsorganisatie.

De MIT-onderzoekers beweren dat de technologie “ervoor zal zorgen dat elk kind wordt gevaccineerd” alsof elk vaccin een one-size-fits-all oplossing is die absoluut nodig is om het menselijk immuunsysteem te laten functioneren.

Menselijke toestemming, persoonlijke overtuigingen, eerdere immuniteit, medische familiegeschiedenis en contra-indicaties doen er niet toe voor de medische fascisten, zolang elke persoon wordt gemarkeerd, gevolgd en gescand op naleving van alle vaccins.

“In gebieden waar papieren vaccinatiekaarten vaak verloren gaan of helemaal niet bestaan, en elektronische databases ongehoord zijn, kan deze technologie de snelle en anonieme detectie van de vaccinatiegeschiedenis van patiënten mogelijk maken om ervoor te zorgen dat elk kind wordt gevaccineerd”, zegt Kevin McHugh, een voormalig postdoc van het MIT die nu assistent-professor bio-engineering is aan de Rice University.

De MIT-onderzoekers noemen het merk de “gecentraliseerde database” voor het vastleggen van vaccinatiegegevens. Het systeem zal ervoor zorgen dat kinderen een vaccin niet overslaan, waardoor alle kinderen gedwongen worden om tijdig te voldoen aan de 72+ doses die nu door de volksgezondheidsautoriteiten worden uitgegeven.

Aangezien volksgezondheidsfunctionarissen eigendom claimen over elk menselijk wezen met deze sporen onder de huid, wordt het duidelijk dat de “redder” (vaccinwetenschap) niets meer is dan een “antichrist” die niets anders zoekt dan onderwerping en gedwongen naleving van zijn geloofssysteem.

Consensus over de volksgezondheid (of het nu Oligarchisch of Democratisch van aard is) is niet de ultieme autoriteit over het individu. Bill Gates en zijn door het MIT gefinancierde wetenschappers en zijn goed gefinancierde vrienden bij de Wereldgezondheidsorganisatie zijn niet de allerhoogste macht maar wel oefenen het gezag uit over de wil van het individu en over de collectieve fysiologie van de mensheid. De uitvinding van de kwantum-microdot-technologie zou voor iedereen een rode vlag moeten zijn en licht moeten werpen op het kwaad dat schuilgaat achter de methodologie van vaccinatie.

Het gaat om uw gezondheid; het gaat over controle en eigendom van mensen en decimatie van de wereldbevolking.

THALIDOMIDE

vaccinatie misdaad

Toen het middel thalidomide, van de Duitse firma Chemie Grünenthal, op 1 oktober 1957 op de markt gebracht werd, leek het een wondermiddel te zijn. Thalidomide, dat in Duitsland als Contergan en in Nederland als Softenon verkocht werd, werkte effectief als slaapmiddel. De hoge slachtofferaantallen van misvormde babies verhoogden de noodzaak om snel op onderzoek uit te gaan. In de Verenigde Staten, waar thalidomide niet verkocht werd, waren geen baby’s met afwijkende ledematen geboren. Op 18 november 1961 legde de Hamburgse arts Widukind Lenz het verband tussen thalidomide en focomelie vast. De moeders vande misvormde kinderen gaven allemaal aan Contergan gebruikt te hebben. Onderzoek wees uit dat als een vrouw in het eerste trimester van haar zwangerschap, tussen dag 35 en 49 na de laatste menstruatie thalidomide had gebruikt, dan was focomelie bij haar ongeboren baby onvermijdbaar.

thalidomide

THALIDOMIDE was net zoals het Corona vaccin een SNEL GOEDGEKEURD medicijn dat in 1957 werd geïntroduceerd om misselijkheid en slapeloosheid bij zwangere vrouwen tegen te gaan. Het werd in 50 landen op de markt gebracht voordat het in 1962 werd stopgezet vanwege de door het vaccin veroorzaakte misvormingen bij pasgeborenen.

Wees heel voorzichtig met wat er zich misschien gaat herhalen!

foetus

Bronnen: News.MIT.edu, STM.ScienceMag.org


vaccin rotzooi

In de eerste jaren dat je kind wordt gevaccineerd krijgt het de volgende stoffen geïnjecteerd:
•17,500 mcg 2-phenoxyethanol (antivries)
•5,700 mcg aluminium (neurotoxine)
•Onbekende hoeveelheden foetaal kalfsserum ( bloed van geaborteerde kalfjes)
•801,6 mcg formaldehyde (carcinogeen, balsemmidel)
•23,250 mcg gelatine (vermalen slachtafval)
•500 mcg albumine (menselijk bloed)
•760 mcg monosodium L-glutamaat (veroorzaakt diabetes & obesitas)
•Onbekende hoeveelheden WI-38 cel residuen (geaborteerde cellijnen van embryo meisje)
•meer dan 10 mcg neomycine (anti-biotica)
•meer dan 0,075 mcg polymyxine B (anti-biotica)
•meer dan 560 mcg polysorbaat 80 (carcinogeen)
•116 mcg kaliumchloride (wordt gebruikt in dodelijke injectie)
•188 mcg kaliumfosfaat (vloeibare meststof)
•260 mcg natriumbicarbonaat (baking soda)
•70 mcg natriumtetraboraat (Borax, gebruikt als bestrijdingsmiddel insecten)
•54,100 mcg natriumchloride (tafelzout)
•Onbekende hoeveelheden natriumcitraat (voedingsadditief)
•Onbekende hoeveelheden natriumhydroxide (gevaarlijk)
•2,800 mcg natriumfosfaat (giftig voor elk organisme)
•Onbekende hoeveelheden monobasisch natriumfosfaat (giftig voor elk organisme)
•32,000 mcg sorbitol (niet voor injectie gebruiken)
•0,6 mcg streptomycin (anti-biotica)
•Meer dan 40,000 mcg sucrose (rietsuiker)
•35,000 mcg gisteiwit
•5,000 mcg ureum (afvalproduct van menselijk urine)
•Andere chemische residuen
Ik ben mij er terdege van bewust dat vaccinaties de volgende chemicaliën, hulpstoffen,conserveringsmiddelen en/of vulmiddelen kunnen bevatten:
* aluminum hydroxide
* aluminum phosphate
* ammonium sulfate
* amphotericin B
* dierlijke weefsels als: varkensbloed, paardenbloed en/of konijnen/apenhersenen
* arginine hydrochloride
* hondennier en/of apennier
* tweebasich kaliumfosfaat.
* kippen embryo, kippen ei en/of eenden ei.
* kalfs (bovine) serum
* betapropiolactone
* foetaal runderserum
* formaldehyde
* formalin
* gelatine
* gentamicin sulfate
* glycerol
* menselijke diploide cells (afkomstig van geaborteerd menselijk foetaal weefsel)
* hydrocortisone
* gehydroliseerde gelatine
* kwik, thimerosol/thimerosal, Merthiolate(r)) als conserveermiddel
* monosodium glutamate=natrium glutamaat (MSG)
* eenbasisch kalium fosfaat
* neomycine
* neomycine sulfaat
* nonylphenol ethoxylate
* octylphenol ethoxylate
* octoxynol 10
* phenol red indicator
* phenoxyethanol (antivries)
* kalium chloride
* kalium difosfaat
* kalium monofosfaat
* polymyxine B
* polysorbaat 20
* polysorbaat 80
* porcine (varkens) pancreas-hydrolysaat van caseïne
* resten van MRC5 eiwitten ( embryo jongetje)
* natrium deoxycholaat
* sorbitol
* tri(n)butylfosfaat
* VERO cellen, in een lijn van apenniercellen en
* gewassen rode bloedcellen van schapen

Corona is a hoaxzie ook Corona Sam Vaccin en nadere uitleg over de Corona Crisis