Vaccinatie gevaren groter dan te vrezen wegens DNA mutatie

Beste Lezers,

Extreem rijke figuren zoals de computervirus uitvinder verspreider en vaccinmaniak  Kill Gates die tienduizenden bedrijven bezit en die Tal van Liegende Politici, Liegende MEDIA en Liegende Wetenschappers en Liegende  Organisaties en Liegende Onderwijzers, “in de zak heeft” zoals  WHO, FCC, RIVM etc, de gewetenloze vaccin-crimineel Abe  (whiskey) Oosterhaus en de snode criminele pathologisch leugenaars  kliek  bestaande uit  Marc Rotte en Hugo de Jonghe, Jasses Klaver en de ratelende met een RCHIP( Ratelchip)  geimplementeerde Robopop Jetten  willen U uit pure hebzucht en machtswellust en uit waanzin zoals (het willen decimeren van de wereldbevolking), verplicht vaccineren.  Opgepast ! De Jonghe en Marc Rutte en zijn kliek geestelijk gestoorde kartel-leugenaars doen maar net alsof er geen verplichte vaccinatie komt, maar ze willen het wel  zoals U zelf kunt zien in de bij dit artikel gepresenteerde clips en bewijzen.

U “moet uiteindelijk allemaal” zegt  de gestoorde psychopaat Hugo de Jonghe

Kijkt U  eens naar wat men zo allemaal in vaccins stopt.!

vaccin rotzooi

Introductie

Informeer U goed, eet gezond, beweeg, help de mensen die het moeilijk hebben,  en blijf alert, want dat is keihard nodig in deze tijd dat velen maar gelukkig niet allen, uit de wereld van politiek, science,  onderwijs en media, zoals gebleken is, U al decennia lang voorliegen en bedriegen door informatie achter te houden, te verdraaien of door informatie te bagatelliseren en klokkenluiders, en vrije onderzoekers en  kritische wetenschappers en vele anderen die het goed menen  te belasteren  of af te schilderen als een racist, populist, waanzinnige of als een complot gek.

Ik hoop dat U het hele artikel leest, waarin ook  een stukje van mijn persoonlijke geschiedenis, satire en ik gebruik wel eens termen die paradoxen , maar ook echt zeer belangrijke medische informatie bij staat, en stukjes virologie, antroposofie, testen, en analyses en openbaringen die  Ik alleen maar van harte kan aanbevelen wegens de noodzaak om op de hoogte te zijn en te kunnen analyseren, te begrijpen, te weten, en er samen met liefde het beste van te maken.

Blijf immuun voor de MEDIA leugens en vind waarheid door uit liefde te handelen. Werk samen, en vergeet alle door politiek en media en leraren en religiegekken verkondigde leugens en onzin, valse propaganda en dwalingen.

Wees oprecht, eerlijk en luister bovenal naar uw hart.

Ga op onderzoek uit en gebruik Uw gezonde Verstand.

Zoek en vind waarheid. Onderzoek voel, proef, leer, zie ervaar, werk samen

Het immuunstelsel.

Zie ook de link >>> de beste tips voor het versterken van het Immuunstelsel

Dat bestaat uit  enorm  veel prachtige, subtiele, op talloos verschillende manieren en niveaus samenwerkende, beschermende lichaamsprocessen, waarvan  ‘de wetenschap’ nog maar een heel klein deel begrijpt. De micro kosmos, alles wat zich in uw voortdurend muterende lichaam bevind, is oneindig veelzijdig zoals de cellen, het bloed, en de kleinste microben, en de nog veel kleinere organismen waar zelfs de beste meest geniale hoogopgeleide wetenschappers  anno 2020 nauwelijks ook maar iets van afweten of ook maar  van kunnen begrijpen.

De wetenschap doet wel eens gewichtig of men zoveel weet door Nobel Prijzen uit te delen aan  geleerden die van alles hebben ontdekt of verklaard. Er worden dure titels en onderscheidingen en bergen geld gegeven aan wetenschappers en dat lijkt allemaal super geweldig. Maar men weet nog nauwelijks iets, van hoe het ongelooflijk complexe lichaam dat uit ontelbare deeltjes, micro organismen, cellen en ontelbare processen bestaat, nou precies of exact werkt.

Over  DNA (Desoxyribonucleïnezuur, de belangrijkste chemische drager van erfelijke informatie), en het ontstaan van de mensheid en het leven op aarde weet “men” de Wetenschap nog maar een heel klein beetje of misschien wel veel  meer dan men U wil laten weten maar het is en blijft een Groot Mysterie.

Men weet niet wat er te zien is als men DNA 1 miljoen keer vergroot onder een elektronen microscoop. Of  als het even kan 1 triljoen keer? Of nog vele malen meer?  Dat is een groot mysterie zoals de Macro Kosmos, het Oneindige Universum, en de ver weg gelegen sterren, die licht uitstralen van miljoenen jaren geleden en wat  Astrologen en andere wetenschappers alleen maar kunnen “zien” of menen te zien en weten, door middel van instrumenten ,en wat zij menen te kunnen verklaren door Newtoniaanse Formules, en wat zij  menen te kunnen verkondigen als waarheid door het gebruik van Prutserige Gebrekkige Sterrenkijkers en door altijd weer dezelfde achterhaalde rekensommen toe te passen die niets zeggen over hoe het Heelal en de oneindige Melkwegstelsels met oneindig veel sterren en planeten en andere objecten en fenomenen zoals een Super Nova( het verschijnsel waarbij een ster op spectaculaire wijze explodeert) zijn ontstaan. Men weet nog niet eens of een rode mier in staat is om sneller te kunnen rekenen dan de meest moderne geavanceerde computer die anno 202o bestaat en men weet nog niet eens dat een doorsnee ezel of polder koe 10000000 keer slimmer, eerlijker, liever en duurzamer is dan vrijwel elke HOMO Sapiens of mens op Moeder Vader Aarde en sinds wanneer is de Aarde mannelijk of vrouwelijk?  als het ook LGBT( lesbian, gay, bisexual en transgender)  of even lekker anders  is zoals een onverklaarbare wonder combinatie van al het voorgaande en nog veel meer.

Mysterie

Verder dan een achterlijke Oerknal Theorie en  “zwarte gaten” komen zogenaamde Geleerden en Dik betaalde Linkse Aartsluie Oerdomme Slome Wetenschappers niet. De wetenschap staat voor niets,  en weet niets maar dan ook geen sikkepit van het GROTE  MYSTERIE , want de wetenschap is niks, en  zal ook nimmer ook maar iets  kunnen uitleggen  hoe Alles is ontstaan en wat er na de DOOD staat te gebeuren?  De Wetenschap staat nog niet eens in de kinderschoenen en ligt nog in de poepluier. Men gedraagt zich in witte jassen ook nog eens als een stel criminele idioten die de mensheid willen vaccineren met allerhande rotzooi en gif, wat men allemaal in de zogenaamde vaccins stopt.

De Wetenschap zal zolang er leven is op Aarde,  blijven zoeken, rekenen, gissen, tasten en verklaren en van alles verzinnen en bedenken en als wetmatigheden verkopen, tot men een ons weegt, 1 kilo, of een ton,  en dan is men nog geen millimeter verder dan 100 miljoen jaar geleden  en sinds de Verlichting toen men er ook alleen maar naar kon raden, zoals anno 2020 nog steeds  het geval is bij al die hopeloos arrogante wetenschappers en mislukkelingen die denken dat ze Gods Creatie, of het ontstaan van Hemel en Aarde door hun duur betaalde onderzoeken met hun gepruts en gedraai kunnen verklaren en uitleggen.

U mag het nu ik zo lekker bezig ben met schrijven, nu wel weten. Dit artikel wordt aangevuld met een stuk geschiedenis zodat U begrijpt waar het allemaal omgaat en waarom ik dit allemaal schrijf nu ik een maal na een zeer lange tijd geconserveerd en in dromen ingeblikt te zijn geweest als een sardien in een haringblik,  eer dan ooit ben gemotiveerd om te openbaren en als een ongeremde ADHDER de wereld te helpen met mijn schrijfwerken en keyboard tikwerk.

Momentopname

Toen ik 12 jaar jong was formuleerde ik het op de MAVO  bij de sympathieke vreselijk bescheiden altijd blozende  bibberige natuurkundeleraar Fieten, als volgt:

“De Oneindige Macro Kosmos is een weerspiegeling van de Oneindige Micro Kosmos waar geen enkele wetenschapper ter wereld een bewijs voor heeft, hoe dat alles is ontstaan”.

40 jaar later kreeg een of ander geleerde de Nobelprijs voor die “ontdekking” over de weerspiegeling evenredigheid van  Macro en Micro Kosmos.

Barack Obama die veel oorlogen heeft gevoerd kreeg de Nobelprijs vd Vrede in  2009. De oud-directeur van het Noorse Nobelinstituut Lundestad, kreeg er spijt van dat de Vredesprijs  naar Barack Obama is gegaan. Volgens Geir Lundestad was de prijs bedoeld als steuntje in de rug voor de ambitieuze plannen van de Amerikaanse president, maar hij heeft de belofte niet waargemaakt. Lundestad zei ook dat het comité in 2010 door de Noorse regering onder druk werd gezet om de Vredesprijs niet aan de Chinese dissident Liu Xiaobo maar aan Obama toe te kennen..

Wetenschap Dwaling

Na het bestuderen van Metafysica en Einsteins Theorien, kwam ik tot de conclusie dat er enorme denkfouten en blunders zijn gemaakt en dat het empirische onderzoek niet deugt zoals ook de toepassing van de lichtsnelheid in formules etc. Ik heb tal van Internationale Wetenschap Instituten( ruim 25) gemaild en voorstellen gedaan, maar  tot op de dag van heden nog niet eens een bevestiging gekregen of ook maar 1 reactie zoals van het Max Planck Instituut ( ivm de spletentheorie)  en dat is merkwaardig want ik schreef hen dat ik  dmv een nieuwe proefopstelling kon aantonen dat diverse zogenaamde wetmatigheden die zij als bewijs nav  “testen” aanvoeren,  echt niet kloppen.

Higgsdeeltjes? Mocht U het nog niet weten, die zijn erg klein en met een massa van 125,3  GeV/c², lijkt het er op dat het standaardmodel bruikbaar blijft tot aan de theoretische grenzen die aangegeven zijn door de plancklengte, bij 1016 TeV/c². Dat is dan simpelweg glashelder en zo duidelijk als een glas helder bronwater, met een flinke scheut limonadesiroop, limoensap,anannas  en een scheut rum erin, anders gezegd, een coktail om van te smullen en waar je je geen zorgen over hoeft te maken als je die drinkt, endat is wel even wat anders  anders dan de door Kill Bill Gates en de door de Vaccin Industrie vervaardigde vaccins, die vol zitten met rotzooi, gifstoffen, ziektekiemen en wie weet wat ze er nog allemaal bijstoppen  zoals RFID nanochips en Higgsbosons, die  ziekte in het lichaam veroorzaken, onvruchtbaarheid, autisme, de slaapziekte, genoomiektes  en sterfte door Kanker zoals door het muteren van RNA/DNA.

De inhoud van mijn mails omvat o.a. de relatie tussen de afstand van laser en spleten, botsing met moleculen ( en wie weet ook Higgsdeeltjes) en met de randen van spleten, en de relatie tussen de (G)gravitatie en (R)straling, (S)snelheid, en de afstand van de spleten, met het  betrekking tot het alom bekende inslag patroon, dat volgens mijn analyses  niets met interferentie en ook niets met (C) coïncidentie of toeval te maken heeft, want toeval bestaat niet, niets is zomaar toevallig, en zelfs wat men “toeval” noemt, ook niet.

Wie weet, komt er nog eens wat van, nu mijn website steeds meer bezoekers krijgt en ik straks zoveel bezoekers heb dat ze niet meer om me heen kunnen en  niet meer kunnen ontkennen en mij negeren.

1 tip van de sluier, als men een olifant op de maan zou brengen, hetgeen praktisch onmogelijk is zoals bij mensen en dieren wegens de Dodelijke Straling  Van o.a. de Van Allen Gordels maar stel dat het kan, dan zou men vanaf de aarde met een geavanceerde sterrenkijker de olifant misschien nog wel kunnen zien, maar een olifant kan doorgaans  niet zomaar even binnenwandelen via uw voordeur, tenzij die deur zo groot  is als bij een groot paleis maar goed, een mier kan echter wel naar binnen, door de open deur of door een kier, en een microscopisch klein organisme kruipt met gemak door de nauwst denkbare opening op nano niveau.

Nano

Nano, (n symbool) is het  SI-voorvoegsel dat gebruikt wordt om een factor 109, oftewel 0,000 000 001 aan te duiden. De term wordt gebruikt sinds 1960; de naam is afgeleid van het Oudgriekse νᾶνος (nanos) of het Latijnse nanus voor dwerg maar goed waar het om gaat is het  in de juiste proporties kunnen relativeren en berekenen, dat bepaalde afstanden,( gerelateerd miljarden kilometers naar millimeters,  gehanteerd bij het zgn spleten experiment, de sleutel zijn tot de ontwarring en de-bunking van de totaal verkeerde testopstelling en de vreselijk domme gevolgtrekkingen van het Elite Pruts Wetenschappelijk  Onderzoek zoals dat ook betrekking heeft op Quantum Mechanica en Metafysica.  Ik sluit dit nu even af want ik wil geen boek schrijven over deze Materie maar wat anders dat veel belangrijker is.

Alles veranderd voortdurend

Ik ben nadat u dit heeft gelezen biologisch, kosmisch, psychisch en op Microscopisch Macroscopisch gebied, qua houding  en stemming, op geestelijk niveau net zoals U en elk ander wezen niet hetzelfde of dezelfde als een milliseconde geleden omdat alles in uw lichaam en geest, en  daarbuiten voortdurend in beweging is, actief  bezig is en nooit stopt, ook niet als U slaapt. Is dat niet geweldig?  Is het niet fantastisch dat de mens  beschikt over ongeveer 86 miljard hersencellen en dat elk mens een onwaarschijnlijk potentieel bezit om van alles te leren of je nu 1, 10, 20, 30, 40,   50, jaar, 60 jaar, 90 jaar, 110  of ouder bent  als je dan tenminste nog in leven bent en niet hersendood verklaard bent, of  “overleden”  wegens ouderdom, door een hartaanval, of door een ongeluk. Maar er speelt meer een rol bij  de  aard, vorm. mate, en wijze van leren  want niet alleen de aanwezigheid van hersencellen, is bepalend voor de manifestatie en de groei van de mens, zoals waarop, waarmee, wanneer, waardoor, waarom, hoe en hoelang,  en wat de mens doet,  ervaart, proeft, ruikt, ziet, denkt, leert, fabriceert enzovoorts.  Daarnaast spelen de zogenaamde erfelijke aanleg,  tradities, gewoontes, cultuur, religie , een rol zoals ook de voeding, gezondheid, leeftijd, de omgeving,  de plek waar men is,  het klimaat,  het gedrag van anderen, groepen,  hoeveel geld men bezit, de politiek, pers en media, de  opvoeding, het onderwijs, en de activiteit van de planeten zoals de Zon(zonnestormen) en de Maan( gravitatie) etc etc etc etc etc etc. Ja en Waarom nou zoveel ects? Dit is pas het begin.

Leer en groei van “De Mens”

Er speelt nog iets meer een rol bij het zogenaamde “leren” bij  de groei en het gedrag van “de mens” zoals de zogenaamd O categorie:  Onwetendheid, Onvoorspelbaarheid, Oneerlijkheid, Onoplettendheid, Overmoedigheid, Onachtzaamheid, Onvoorzichtigheid,Ongeïnteresseerdheid, Ondoordachtheid, Ondeugendheid, Ondeugdelijkheid, Ondergeschiktheid , Onaardigheid, Overmoedigheid, Onoplettendheid, Onbedachtzaamheid, Onnadenkendheid, Onbennulig-heid, Onzinnigheid,  Onbezonnenheid,  Ondergeschiktheid, Onberekenbaarheid, Onaardigheid.

Bij  het zogenaamde “leren” en de groei en het gedrag van  mensen  komen we ook de “heden”  tegen uit de W categorie: Waanzinnigheid, Wezenloosheid, Weerbarstigheid,  Wulpsheid,  Weerspannigheid, Werkbereidheid,  Weemoedigheid ennog eenhele hoop andere W heden.

Laten we ook de K categorie niet vergeten zoals: Kinderachtigheid, Krankzinnigheid, Klaaggedrag, Kansloosheid, Kansloosheid, Kleverigheid, Kansrijkheid, etc

Dan is er ook nog De V  categorie: Verwaandheid, Vrekkigheid, Verwendheid,  Vooringenomenheid, Verlorenheid,  Vrijgevigheid, Vrijmoedigheid etc,

De L categorie is geen categorie  met 1 woord: Liefde en dat is alles wat de wereld mooier, beter,veiliger, gezonder, gelukkiger fijner maakt en draaiende houd.

Alfabetologie Mens Studie Systeem

En wat te denken van het complex van?:

Achterlijkheid, Afgerichtheid, Authoriteit, Africhtbaarheid, Aapachtigheid, Afhankelijkheid, Ammoraliteit, Absurditeit, Abnormaliteit, Achtergesteldheid, Agressiviteit, Attentheid, Assertiviteit, Asocialiteit, Attractiviteit,  Aandachtgevendheid,  Annalyseerbaarheid, Aaibaarheid, Bipolariteit, Bedrevenheid, Bescheidenheid, Brutaliteit, Banaliteit, Bedachtzaamheid, Beheersbaarheid, Bedrijvigheid, Bewustheid, Bitterheid,Bravigheid, Breekbaarheid, Bekeerbaarheid, Behendigheid, Biseksualiteit, Bescheidenheid, Complexiteit, Criminaliteit, Curiositeit, Creativiteit,  Controleerbaarheid,  Computerafhankelijkheid, Dolligheid, Collegialiteit, Dapperheid, Directheid, Diervriendelijkheid, Discrimineer-baarheid, Diversiteit, Domheid, Dankbaarheid, Depressiviteit, Dromerigheid, Dakloosheid,  Doceerbaarheid, Eenzijdigheid, Eensgezindheid, Eerlijkheid, Eerzuchtigheid, Eigenwijsheid, Egocentriciteit, Erfelijkheid, Extremiteit, Furriositeit, Flexibiliteit, Fertiliteit, Frigiditeit, Gestoordheid, Geradicalliseerd-heid, Galantheid,  Gehoorzaamheid, Gekkigheid, Grappigheid,Geilheid,  Geslepenheid, Gehaaid-heid, Glibberigheid, Geduldigheid, Gemoedelijkheid, Geaardheid, Genderdiversiteit, Genderidentiteit,  Getalenteerdheid, Geinspireerdheid, Gezondheid, Gezelligheid, Goedgelovigheid,  Gulheid, Gespletenheid, Gewetenloosheid, Gehersenspoeldheid, Hebzuchtigheid,  Hebberigheid,  Heldhaftigheid, Handvaardigheid,  Hanteerbaarheid, Huilerigheid, Hooggevoeligheid,  Hoerigheid, Heteroseksualiteit, Hypernervositeit, Homoseksualiteit Handigheid, Hoffelijkheid, Identiteit, Ingetogenheid, Infideliteit,Infantiliteit,  Immuniteit, Inhumaniteit, Integriteit, Intelligentigheid, Instabiliteit, Individualiteit,Inventiviteit, Joligheid, Jaloersheid ,Kunstzinnigheid, Kwalicficeerbaarheid, Klaarheid, Knuffel-baarheid, Kneedbaarheid, Klimaatbestendigheid, Kinderachtigheid, Leergierigheid, Leerzaamheid, Lusteloosheid, Losbandigheid, Lichtzinnigheid, Levenmoeheid, Lompheid, Lafheid,  Liefdevolheid, Muzikaliteit, Malligheid, Mannelijkheid, Mobiliteit,Machteloosheid, Minderwaardigheid, Moordlustigheid, Menselijkheid,  Masturbariteit, Mildheid, Meegaandheid, Neutraliteit, Nerveusheid, Nalatigheid, Nietigheid, Opstandigheid, Ontplofbaarheid, Ongemakkelijkheid, Onmenselijkheid, Ontheemdheid, Onbaatzuchtigheid, Onbezorgdheid, Onbennuligheid, Onzinnigheid, Originaliteit, Openhartigheid, Onvoorzichtigheid, Prikkelbaarheid, Pietluttigheid, Personaliteit,Positiviteit, Populariteit, Potsierlijkheid, Plakkerrigheid, Progressiviteit, Primitiviteit,Puberaliteit, Perversiteit, Pisnijdig-heid, Quantiteit, Pacificeerbaarheid, Rekbaarheid, Soberheid,  Rationaliteit, Rarriteit, Religiositeit, Radicaliteit, Radeloosheid, Roekeloosheid, Rechtvaardigheid, Rechteloosheid , Slimmigheid, Sluwheid, Stommiteit, Spraakzaamheid, Spaarzaamheid, Standvastigheid, Saaiheid, Slimmigheid, Seniliteit, Stupiditeit, Speelvaardigheid, Springlevendheid,  Sereniteit, Spontaniteit, Stoutmoedigheid, Speelsheid, Stugheid, Starheid,Slaafsheid, Seksualiteit, Stompzinnigheid, Superioriteit, Steriliteit, Strijdvaardigheid, Solidariteit, Sportiviteit, Standvastigheid, Snotterigheid, Saamhorigheid, Spiritualiteit, Taalvaardigheid, Trouwheid, Tegendraadsheid, Tembaarheid, Temperamentvolheid, Trekbaarheid, Transseksualiteit, Tevredenheid,  Vrijgevigheid, Veeleisendheid, Vulgariteit, Vrijgevoeligheid, Vrijheid, Verstrooidheid,  Vergevingsgezindheid, Vrouwvriendelijkheid, Vrouwelijkheid, Vrolijkheid, Vitaliteit, Vingervaardigheid,  Verlegenheid, Vredelievendheid, Vaderlandslievendheid, Vergeetachtigheid, Voorspelbaarheid, Verdorvenheid, Verdraagzaamheid, Volwassenheid,  Vruchtbaarheid, Welwillendheid, Waakzaamheid, Wonderbaarlijkheid,Weerbarstigheid, Wulpsheid, Weerspannigheid Wraakmoedigheid, Weerbaarheid, Welbespraaktheid, Welgemanierdheid,  Zorgeloosheid, Zorgbekwaamheid, Zorgzaamheid, Zekerheid, Zeurderigheid, Zelfstandigheid, Zaligheid, Zwijgzaamheid, Zwoelheid, Zachtmoedigheid, Zelfverzekerdheid, Zweverigheid.

Checkt U eens alle “heid”woorden,  gedurende Uw leven, welke gedragingen “heiden” en “teiten” per periode herkent U bij Uzelf uit de bovenstaande lijst?

Hoeveel “heiden” en “teiten”  uit de alfabetische opsomming herkent U bij Uzelf?  1 of meer?  Doe de test, en laat ook uw familie, vrienden, kennissen en mensen die U zoal tegenkomt  de test doen. Geef per “heid en “teit” een punt van 0 tot tien voor uzelf, en laat anderen ook een punt per “heid” en “teit” aan U geven per “heid” en “teit”.

Per “heid” of “teit” kunt u  een kwalificatie geven zoals  positief, negatief,  positief en negatief, neutraal.  Ps: iets wat voor de een positief is, kan voor een ander “mens’ weer als negatief of neutraal aangemerkt worden en omgekeerd hetzelfde.

Afhankelijk van de “puntentelling”, kunt U door te totalen af te wegen,  kwalificeren of de indruk krijgen,  dat een persoon aangemerkt kan worden als:

Een goed mens, slecht goed mens, goed slecht mens, goed neuraal mens, slecht neutraal mens, neutraal mens, onverklaarbaar mens, of een niet te categoriseren, of nog niet te categoriseren mens is. Bovendien is een combinatie van een of meerdere van de hierboven “stickers” ook mogelijk en het staat U  om te combineren zoals U denkt en voelt dat het goed is en bijdraagt aan het door U gewenste doel of resultaat en een beter vredevoller liefdevol samenzijn.

Overigens mag U zelf invullen en bepalen, wat U als  goed, slecht, neutraal of onverklaarbaar, beschouwd en het staat U volkomen vrij  en het is ook de bedoeling om niet te gaan hokjesdenken, door mensen niet bij de ene of de andere categorie te inventariseren en als minder- gelijk-, – minderwaardig  te kwalificeren. Daar gaat het niet om,maar om het inzicht, zelfkennis,  bewustwording, het  bevorderen van het onderscheidingsvermogen, acceptatie, inzicht, groei  en samenwerking, ten dienste van Uzelf en de hele wereld.

Overigens is de alfabettest de nieuwste die volgt op 1  van de 4993989 andere zogenaamde testen, die een beeld helpen geven over het gedrag van de mens en  helpen begrijpen waarom testen worden gedaan en waarom daaruit conclusies worden getrokken.

Interessant is ook of U buiten het kader van Psychologie, Astrologie en Karakterologie,  een nieuw leerzaam concept of patroon kunt ontdekken , door de test resultaten te analyseren,door ze te vergelijken, te beoordelen en te sorteren, zodat er een goed overzicht komt van wat de test resultaten allemaal te betekenen hebben en wat U er allemaal nog meer mee kunt doen, ten behoeve van een betere wereld van liefde, vrede, geluk, en gezondheid voor alles dat leeft en bloeit op Moeder Aarde.

Kijk dan eens naar de uitslag?  U zult werkelijk versteld staan van de test resultaten. Ga gezellig samen de test resultaten bespreken, en neem vooral ruimschoots de tijd als U de test naar eer en geweten, eerlijk en oprecht helemaal gaat doen,  schrijf alles op een blaadje, denk zie, proef, voel, weet, ervaar, en leer van de alfabettest want daar is de test voor bedoeld, om U  verder te helpen, bewust  te maken van wat U alreeds wist, wat U niet wist,  misschien nog niet wist en wat U allemaal nog gaat ontdekken door de test te doen en door het allemaal zelf  en samen te doen, bent U lekker bezig. Veel succes ermee !

Terug naar 1972

De altijd blozende bibberende sympathieke Natuurkunde leraar Fieten gaf me in 1972 blozend een compliment. Hij liet een erlenmyer uit de hand vallen, en zijn bril en zijn rammelende kunstgebit en dat gebeurde elke dag wel weer eens vaker. Misschien brachten de bergen scherven in de prullenbak meer wijsheid, licht en geluk, dan de door de blozende bibberende vriend gedane doodsaaie experimenten en slaapverwekkende lessen.

Fieten zie ik voor me, zo ineens alsof ik mij bevind in 1972 en hij recht voor mijn neus vriendelijk staat uit te leggen  dat het niet erg is om een erlenmijer  stuk te laten vallen, en dat schreven geluk kunnen brengen tenzij je eraan snijd als je er intrapt of je bezeert bij het opruimen.

In 1973 werd ik door een gefrustreerde leraar met lange tenen die als 2 druppels water lijkt op de akelige  H de Jonghe, zwaar bestraft omdat ik had geroepen ” Grotecleas Sinterklaas”. Ik kreeg terwijl hij de doodstraf had gevraagd,  2 weken schoolverbod van de Directie, hetgeen toch echt wel veel was voor slechts een blijkbaar minder geslaagd grapje van een dromerig onschuldig braaf en lief en volgzaam afgericht schoolkind zoals ik destijds helaas was.

Groteclaes is destijds de groep Kickoutstan(KOS) begonnen wegens discriminatie, maar er was geen animo voor omdat Grotecleas de enige was die me van de school wilde trappen en zelfs de meest vervelende pestkoppen van de school konden beslist niet zonder  mij omdat ze me nodig hadden om bewust te blijven van hun gedrag en de noodzaak van een discriminatievrije veilige gezellige schoolomgeving en samenleving. Op school was hoe dan ook maar 1 persoon die zich als een anti stan tiran gedroeg en dat was Grotecleas.

Grotecleas werd trouwens niet gesubsidieerd zoals KOZP wel fors word gesteund door GroenLinks , de ex Nazie Kampbeul George Sorros en Marc Rotte. Dat kwam ook omdat  zij mijn persoon en anderen liever niet tegen de borst wilden stoten uit angst voor alle denkbare gevolgen en omdat zij niet wensten dat ik een TV podium zou krijgen wegens de ophef en publiciteit omtrent de linkse Grotecleas Indocrtrinatie Terreur op scholen etc. Wat bleek? Er waren nog meer linkse schurken zoals Grotecleas, die stiekem bezig waren om de jeugd te indoctrineren met linkse NAZIE Waanzin, zoals dat anno 2020 onder leiding van de fascist Paul Rosenmuller op vrijwel alle scholen en Universiteiten in het geniep via subliminale synops  en via geschiedsvervalsing en door het propageren van diversiteits racisme  en globalisme geschiedt.

Gelukkig maar, was ik destijds in 1974 met het merendeel(99.9999 procent) van de school honderd procent Immuun voor de rutte en degroen linkse ideologie  anti chisten ideologie van liberaal fascisme hetgeen mij en de behouden generatie heeft  gebracht tot in  het heden, in het hier nu en een wereld die door het boze werk van linkse anti christen waanzinnigen zoals Jetten,Klaver, Rutte, Merkel,De Jonghe en Angela Merkel en Kill Gates  geteisterd word gemaakt en bedreigd met de totale uitroeiing “ausrottung” zoals door vaccins.

Bekijk de clips onderaan dit artikel van Gates, dan zult u zelf zien dat het geen doemdenken is  of een complottheorie wat hij en zijn kliek NWO en WEF(World Economic Forum) NAZIES zoals Klaus Swab van plan zijn met U en de wereldbevolking.

Helaas behaalde ik later bij het examen in 1974 niet bepaald een cijfer voor wiskunde en scheikunde om blij van te worden. Dat kwam omdat linkse leraren me  steeds negeerden of tegenwerkten door discriminerend gedrag, Ik ging met de hakken over de sloot er vandoor met het diploma waarvan ik destijds niet bepaald blij mee was omdat het mij verder niks verder hielp. Ik was  destijds doorgaans ook veel meer bezig in het verenigingsleven, met filosoferen, zelfstudie en creatieve zaken zoals muziek maken, en uitgaan om te dansen en  nieuwe vrienden te maken etc.

In 1985 lukte het studeren evenwel  beter en behaalde ik hoge cijfers op het Atheneum van ZLAC. Ik was  op het Bernardinus College door een superlieve charmante knappe leuke vriendin waar ik smoor verliefd op was,  min of meer  “geinstalleerd”, na een paar jaar als een vrijgevochten mislukte MAVO scholier  als vrijbuiter levensgenieter filosoof en autodidact ruimschoots van de vrije tijd en de vrijheid te hebben genoten.

Op Bernardinus was het wel even wennen en ik deed mijn beste toen bleek dat studeren heel erg leuk, prettig, zinvol was en toen bleek dat vrijwel alle leerlingen en alle leraren op 1 leraar na ontzettend leuk en aardig waren. Er werd  inspirerend goed lesgegeven. Aldaar kreeg  ik van de aardige leraren zoals de natuurkunde leraar Oremus en wiskunde leraar Mesters, meestal wel warme aandacht en  een berg aan waardering  zoals door een mooi cijfer, een knipoog en een glimlach om nooit meer te vergeten.

De HTS  studie Informatica( 1985) was een teleurstelling, wegens het afbreken agv een ongeluk. Ik was ziek geworden en moest helaas  ook wegens meerdere tegenslagen afhaken. De super aardige schooldecaan adviseerde mij evenwel om Technische Natuurkunde aan de Universiteit te gaan studeren, hetgeen er wegens andere redenen niet van gekomen is. Sindsdien ben ik een vrijdenker en heb geen les meer gevolgd en mij op mijn eigen creatieve en soms ook minder creatieve manier verder in het leven bewogen met zingeving zoals dmv kunst, muziek,schrijven en vrijwilligerswerk en door het verkennen van de  Natuur. Ik deed mijn eigen onderzoek zonder BOEKEN en die ontzettend inspirerende  zinvolle studie gaat onbeperkt, oneindig door zolang ik nog op de Aarde rond huppel en wie weet wat  er “daarna” nog allemaal komt?

De meeste wetenschappers die ik later ( na de jaren 90)   heb gesproken zoals hoogleraren, professors, leraren, geleerden op het gebied van Natuurkunde en Metafysica etc en ook sommige Leraren en Artsen en Goeroes,  ja ook een Artsbisschop en de Paus,  en High Ranking Generaals  en zogenaamde HOGE ADEL liepen met een rode kop boos en verontwaardigd met de staart tussen de beentjes weg zodra ze mij hoorden praten en ik hen eens even duidelijk maakte dat zij  zich niet zo verwaand hypocriet en hebzuchtig moeten gedragen als Alwetende Geleerden en Elite Figuren die alles denken te weten en die zich als een stel van de pot gerukte  God Ontkennende Arrogante Blaaskaken manifesteren door van alles te preken en verkondigen dat ze klakkeloos hebben overgenomen uit boekjes  en of uit de duim hebben gezogen om maar de indruk te wekken dat ze  “het” allemaal zo goed en beter weten en dat ze de baas zijn over de hele wereld en dat  ze zomaar alles menen te kunnen graaien, vernielen en “flikken” wat het daglicht niet kan verdragen.

Helaas hebben sinds de basis school  ook vrijwel alle  leraren, buren,  familieleden, opa, ooms, tantes,broers, de zus etc,  behalve een lief nichtje en mijn lieve dierbare moeder mij  als een ongewenste outcast of als een minderwaardige sukkel of  als een beterweter crimineel  annex geniale gek behandeld, afgewezen en psychisch mishandeld, belastert,bespot, benadeeld, gediscrimineerd van hier tot aan de andere kant van de aardbol.De wereld bleek een wonder en een super geweldige vriend, en helaas ook alles behalve, een vriend, een vreselijk oord te zijn.

De stad waar ik geboren ben in 1958 was ooit mooi levendig en rijk, maar agv links wanbeleid is de stad anno 2020 nog steeds een vreselijk asociaal links broeinest van harteloze, gefrustreerde, domme, gewetenloze  en ook criminele, gemene pestkoppen en gefrustreerde gekken en lasteraars, en die discrimineren alles wat ze tegenkomen omdat ze denken dat ze meer waard zijn dan een ander, hoe die er ook mag uitzien, en van welke komaf die dan ook mag wezen. Een dakloze word daar net zoals de Koning, en een slachtoffer van geweld, door veel mensen  gezien als een ontsnapte TBS-er en de bejaarden  die geen zorg krijgen,  geeft men de schuld van WO I WO II en de Klimaatopwarming en van alles wat RUTTE III en GL hebben aangericht. Het is een ware hel daar, het is werkelijk vreselijk.

Ik ben ontzettend blij dat ik daar weg ben en al die ellende en het ongekende leed en onrecht niet meer hoef mee te maken in dat vreselijke overigens wel tot creativiteit inspirerende  “spoken oord”  waar de linkse gekken van de gemeenteraad niets anders doen dan liegen, razen,tieren, spotten, god lasteren, ruzie maken, zeveren, zuipen, drugs consumeren als apennoten, geld vernietigen,  en alles wat mooi en goed is tot op de grond toe afbreken en slopen hetgeen de stedeling  tot in het diepste van de ziel treft en ongelukkig maakt.

Gelukkig waren er wel nog  heel wat vrienden en vriendinnen die op mijn levenspad kwamen waardoor ik het allemaal redelijk goed  heb kunnen redden en overleven, want zonder hen was ik ongetwijfeld helemaal kapot gegaan van de pijn en ellende en de schade  die door linkse gekken en psychopaten zoals van Groen Links  werden veroorzaakt en niet alleen bij mij maar bij veel meer stadsgenoten. En oja na 3 jaar slachtofferrol, ben ik allang en al helemaal na  de val van de MUUR en de Berlijnse Muur  geen slachtoffer meer en meer dan tevreden met alles wat ik heb, en  wat ik allemaal nog mag ervaren en beleven, dus ik klaag niet en ben eeuwig dankbaar elke dag weer.

Er valt nog heel veel uit de doeken te doen. Een Bisschop, en een erg vervelende priester wiens naam ik niet noem werden omdat ik openhartig met de beste intenties mijn visie verkondigde zelfs zo alert, dat ze geen woord meer konden uitspreken en zich met de snelheid van een kruisraket begaven  naar de plek waar ze zich snel konden bezatten om de dagelijkse realiteit van het mysterie  van het leven en hun onbenulligheden en hun zonden weg te relativeren door zich ladderzat te zuipen.

Vrijwel geen enkel genootschap of club, op een paar na, wenste mij in de spokenstad te accepteren omdat men mij  als een ongewenste rariteit of als een extreem rare niet te plaatsen vreemde snuiter en  als een geflipte geitenwollen wereldverbeteraar of als een randcrimineel of als een waarheidsvinder beschouwde. Alles op basis van jaloezie, angst, vooroordelen, laster en roddel. Zowat de helft van de stad was wel gecharmeerd door mij, maar de rest deed ongeveer  hetzelfde zoals wat in de VS met Trump door de roddelpers gebeurt, anderen haten en eeenoveral de schuld van geven van wat de vinger wijzende linkse rotzakken zelf allemaal aan schade en ellende hebben veroorzaakt en aangericht door bedrog, racisme, fascisme, leugens,wanbeleid en uit pure hebzucht,machtswellust en vernietigingsdrang.

Kerken deugen heus wel en ze doen al een hele lange tijd meer goed werk ensoms ook andere dingen dan ze aan de Grote Klok Hangen maar sommige Kosters gaan akelig en nerveus doen, of ze worden woedend als is hen er op wijs dat de Kerkleiders  van de Heilige Tempel een klassiek of een poppodium hebben gemaakt met een souvenir en poffertjes kraam in de Kerk,  en dat zij de Heilige Tempel onteren door deze te exploiteren als een geld opbrengende bezienswaardigheid. Ze kunnen de waarheid niet aan, dat ze het Geloof niet naleven door de Tempel te misbruiken voor vertier en geldgewin. De Heilige Huizen zijn daar nooit voor bedoeld,maar voor stilte, zang, loof, troost, steun, hoop,geloof, liefde, vrede en gebed, dat weet men drommels goed  maar men verzaakt gewoonweg te doen wat de geboden vragen, en zo maakt men van de Tempels een klassiek of modern poppodium met een fraai magnifiek kreunend orgel al dan niet met kraampjes waar van alles en nog wat word verkocht en dat is uit den boze en schandalig. De Godvrezende dienstbare Tempeliers  zouden er korte metten mee hebben gemaakt als ze nu nog zouden bestaan en niet vrijwel allemaal waren uitgemoord op bevel van het Vaticaan, door een  linkse kut rutte  merkel macron  jetten asccher kaag  en jasser klaver hitler nazie paus, die dat deed om de Tempeliers van hun  kapitaal te beroven en om het goede liefde werk zoals de satan dat wilde, compleet te vernietigen.

Wonderbaarlijke Genezende Bacteriofagen.

In 1973 was er in het biologie boek een prachtig deel dat ging stuk dat ging over Bacteriofagen die bepaalde ziekteverwekkers en ziektekiemen onschadelijk maken. U kan dat zelf allemaal opzoeken zoals op internet. De “fagen”  waren al veel eerder ontdekt. Nu anno 2020, dat is 47 jaar later en nog veel langer geleden dat dat de bacteriofagen waren ontdekt en wat heeft de Medische Wetenschap allemaal met die sensationele revolutionaire ontdekking gedaan? VRIJWEL NIKS.

Zo is er al sinds 1915 vrijwel niets mee gedaan behalve in Amerika, Zweden, Japan, en Rusland op een bescheiden schaal. Hoe is dat mogelijk? Word de techniek soms al veel langer stiekem elders aangewend voor alleen maar een selecte kliek van bijvoorbeeld zeer RIJKEN? Word de ontwikkeling van de bacteriofagentechniek tegengewerkt in de meeste landen van de wereld?

Een bacteriofaag of  faag is een klein organisme dat alleen een specifieke bacterie infecteert en kapot maakt.  Ze bestaan ze uit een buitenste eiwitmantel met daarin genetisch materiaal dat bij 95% van de bekende fagen uit DNA bestaat. Dit DNA is tussen 5 en 300 kbp groot. De meeste fagen (95%) hebben een staart die hen toelaat genetisch materiaal in hun gastheer te injecteren. De lengte van een bacteriofaag ligt – inclusief kop en staart – tussen de 4 en 250 nanometer. Dat is minder dan de golflengte van zichtbaar licht, waardoor een faag niet met een gewone microscoop zichtbaar is.

Fagen werden in 1915 door de Britse bacterioloog Frederick Twort en in 1917 door de Frans-Canadese microbioloog Félix d’Hérelle onafhankelijk van elkaar ontdekt.

In 1915 ontdekte Twort een klein agens dat bacteriën infecteerde en doodde. Hij ging ervan uit dat dit agens een van de volgende zaken moest zijn:

een stadium in de levenscyclus van de bacteriën

een enzym dat door de bacteriën zelf werd geproduceerd

een virus dat op bacteriën groeide en ze vernietigde

Faagtherapie wordt aangezien als een alternatief voor antibiotica bij het bestrijden van bacteriële infecties. Bij de bacteriofaagtherapie is  de bacteriofaag specifiek. Er is bijvoorbeeld 1 specifieke Escherichia coli bacteriofaag nodig om de E. coli-bacterie te vernietigen. Een arts moet wel eerst weten welke bacterie  welke infectie heeft veroorzaakt voordat hij de patiënt kan behandelen. Er bestaat geen “breed spectrum” bacteriofaag, zoals bij  de huidige minder goede veelal net meer goed werkende antibiotica wegens resistentie.  De aanwending van bacteriofagen  is  een enorm voordeel want alleen die ene bacterie wordt gedood die gevoelig is voor de betreffende bacteriofaag. Er worden geen andere organismen beschadigd, er worden geen toxines zoals die in vaccins zitten ingespoten..

Welke bacteriofaag geschikt is voor een bepaalde bacterie wordt bepaald door kweek in een laboratorium. Het grote voordeel van bacteriofagen is hun vermogen tot snelle mutatie, zodat ze even snel als hun gastheer kunnen evolueren. Daardoor bestaat er voor bacteriofagen geen superbacterie die hen te slim af is – in elk geval niet voor lang – doordat de faag ook blijft muteren totdat hij weer de overhand heeft; dit heet evolutionaire wapenwedloop.

Succes !

Bacteriofagen therapie vind op kleine schaal plaats zoals in maart 2017 in het Militair Hospitaal Koningin Astrid in Brussel op een Nederlandse patiënt, bij wie geen enkel resultaat op genezing kon worden geboekt met antibiotica. Datzelfde hospitaal leverde in 2019 ook de fagen waarmee een baby tijdens een levertransplantatie genezen werd van multiresistente bloedvergiftiging.

In de Verenigde Staten, Rusland, Georgië  Japan en Polen vindt behandeling al lange tijd plaats. In Nederland en België is het geen geregistreerd geneesmiddel, dus mag het niet zonder meer worden toegepast. Pas in uiterste noodzaak kan de Geneesmiddelenwet worden ontweken conform artikel 37 van de Verklaring van Helsinki. Zowel experimenteel onderzoek naar of magistrale bereiding van bacteriofagen is in Nederland in principe mogelijk maar de misdadige regering Rutte wil niet dat de bacteriofagen behandeling word ingevoerd en men financiert ook geen euro in onderzoek. Onderzoekers die zich met hart en ziel inzetten inzetten voor de invoering van bacteriofagentherapie, worden doorgaans volgens Klokkenluider  door Big Pharma en politici  tegengewerkt of zelfs gedegradeerd of ontslagen.

In Nederland loopt de ontwikkeling van de fagen behoorlijk achter doordat een bacteriofaag (levensmechanisme) niet te patenteren is en de farmaceutische industrie   en  gewetenloze schurken uit de politieke arena niets willen  investeren in de ontwikkeling van een bacteriofagentherapie zolang men daar niet veel wist uit kan slaan zoals met antibiotica.

De TU-Delft  kweekt echter  wel nieuwe bacteriofagen en men doet dat uit eigen middelen.  In februari 2018 werden door het Radboud UMC  voorstellen ingediend om met wetenschappelijke bewijzen aan te tonen dat de bacteriofaag een geweldig goed en niet duur  geneesmiddel is.  Ook in België vindt bacteriofagenkweek plaats in het Militair Hospitaal Koningin Astrid in Brussel ism het George Eliava Institute en het Eliava Phage Therapy Center in Georgië ten behoeve van patiënten, die zijn uitbehandeld voor therapie met antibiotica. In 2017 heeft de Belgische minister van Volksgezondheid toestemming gegeven om apotheken in België ook bacteriofagen te laten verstrekken. De Nederlandse overheid echter doet niets dan dwarsliggen en de ontwikkeling van bacteriofagen tegenwerken.

Stelt U zich eens voor dat  bacterien en schimmels een andere functie hebben, dan wat de Medische Wetenschap er gedurende de laatste decennia van heeft gemaakt?

Stelt U zich eens voor dat er zeer veel bacteriofagen zijn die  zeer veel ziektes en aandoeningen genezen doordat de bacteriofagen de ziekteverwekkers op het moment dat ze in het lichaam van een mens of dier komen, via cel kern mutaties en vermeerdering,  uitschakelen, zodat de ziektekiem dood gaat en geen mens meer ziek word?

Stelt U zich eens voor dat er voor elke ziekteverwekkende kiem, of ziekteverwekker, al een een bacteriofaag is, of dat deze  kan worden gemaakt door speciale kweken?( of  het op ziekteverwekkers afstemmen van de Bacteriofaag  DNA structuur zoals door het koppelen van enzymen! Ja dat kan !

Medische Uitgevers  en liegende figuren  zoals Marcc Rotte, Hago de J,  Ab Oosterzauw, Kill Gates en Jaap van Distel verdraaien de feiten zoals te beweren dat er op  de Lijst van “virussen”  slechts  200 soorten fagen staan , waarvan 133 soorten behoren tot de orde Caudovirales. 

De waarheid is! dat er ontelbaar veel meer  bacteriofagen zijn, en  dat geheim houden of erover liegen  is de grootste MISDAAD  die ooit  kan zijn  begaan in de geschiedenis van de Medische Wetenschap

De aanwending van bacteriofagen  betekent dat het mogelijk is  om alle ziekteverwekkers in mensen en dieren door bacteriofagen onschadelijk te maken, zodat elk door een ziekteverwekkend  organisme ziek geworden mens of dier binnen no time herstelt en geneest!

Wetenschap

Hoe dan ook,  er zijn ontelbare geweldige uitvindingen uit liefde gedaan ten dienste van de mensheid, maar er word helaas anno 2020 op basis van zogenaamde “ontdekkingen” door meer dan 1 wetenschappers ook van alles gedaan, gefabriceerd en verkocht, dat beslist niet ten dienste is van de mensheid zoals de fabricage en verstrekking van pillen,medicijnen, lapmiddelen en vaccins die de mens eerder afhankelijk, dom, futloos, ziek of nog zieker  maken of op den duur doden.

Het is helaas een feit dan men van veel medicijnen niet  beter en  niet gezonder word en niet geneest. Lees ook maar eens de bijsluiters, dan schrikt u vast wel van hoeveel bijwerkingen er wel niet zijn, en dan mag U gerust weten, dat de schade die medicijnen kunnen veroorzaken niet eens allemaal bekend zijn, worden, of vermeld worden op de bijsluiters etc.

Zo blijkt de moderne toegepaste “Rockefeller ‘geneeskunde”  in essentie niet te genezen omdat deze  grotendeels alleen maar symptomen verschuift of onderdrukt door allerhande pillen en vaccins die een reeks aan bijwerkingen veroorzaken en tijdelijke of permanente schade  en ziektes veroorzaken. Wie is daar verantwoordelijk voor?  Dat zijn o.a zeer rijke mensen die politici, geleerden en wetenschappers en Media hebben gefinancierd en omgekocht om van alles als een ontdekking of  als  “waarheid” te kondigen.

Wetenschappers die de basis vormde van de moderne Big Pharma Bedrog Industrie zijn o.a.  Louis Pasteur en Robert Koch

Louis Pasteur

Louis Pasteur  verklaarde zomaar zonder bewijs dat de oorzaak van de meeste ziekten een minuscuul levend wezen was, een ‘micro-organisme’.

Zijn “theorie van de ziekteverwekker” of “microbe-theorie”   word steeds nog als een ontdekking en niet als een theorie beschouwd. Pasteurs studie naar variolatie, leidde met de ontdekking door Edward Jenner van het “pokken vaccin” echter  tot de ontwikkeling van steeds meer  soorten vaccinaties.

Waar komt de naam Vaccin vandaan?

De Britse arts Edward Jenner kwam op het idee dat koepokken beschermen tegen de pokken bij mensen. Hij  infecteerde op 14 mei 1796 de 8-jarige James Phipps met koepokken. Hij maakte twee kleine krasjes op zijn huid die hij inwreef met de vloeistof uit de (koe)pok van de hand van het melkmeisje Sarah Nelms.

Na een dag of zeven vertoonde James Phipps lichte ziekteverschijnselen, en twee dagen later was hij volledig van de dodelijke pokken genezen. 1 juli 1796  infecteert Edward Jenner de jongen met het menselijke pokkenvirus. Het kind kreeg geen pokken. Het kind bleek door de vloeistof uit de koepok van de hand van het melkmeisje Sarah, immuun te zijn geworden voor de dodelijke mensenpokken. Sindsdien word in de hele wereld  de term ‘vaccinatie’ gebruikt voor  inentingen.Het woord “vaccinatie” is afgeleid van het Latijnse woord voor koepokken: vaccinia. Deze vaccins waren puur biologisch zonder toevoegingen.

Louis Pasteur beweerde dat ziektes alleen maar van buiten komen. Hij ontkende ijskoud wat hij en zijn collega’s zagen onder de microscoop. Pasteur hield de ontdekking van Bacteriofagen voor zich. Door zijn ontkenning van de lichaamsflora ontstond een vijand in de vorm van virussen, schimmels en parasieten. De oorlog tegen de eigen lichaamsflora was begonnen.

Pasteur verzweeg de ontdekking van Bacteriofagen.  Antibiotica en vaccinaties werden op basis van zijn “aannames’ een woekerwinst geldverdiensysteem.

De Medische Wetenschap  heeft zich sinds de ontdekking van  bacteriofagen nauwelijks of totaal niet ingezet voor meer onderzoek en de toepassing van deze  “virus killers” of de zogenaamde “fagen”  die ziekteverwekkers uitschakelen waardoor tal van ziektes en aandoeningen genezen worden.

De Medische Wetenschap heeft ook zeer lang verzuimd om onderzoek te doen naar de invloed van  RMF/ EMF  Eletromagnetische en mobiele straling op het DNA/RNA evenals de gevolgen ervan, zoals mutaties in het RNA/DNA  en  ziektes/aandoeningen zoals hersenkanker, leukemie, bloedschade, hartritmestoornissen, bacteriële infecties, auto-imuun ziekten etc

Een infectie is  zoals U weet een reactie van het lichaam op de aanwezigheid van micro-organismen of gifstoffen. Als dat gepaard gaat met waarneembare symptomen en verschijnselen zoals bijvoorbeeld koorts dan spreken we van een infectieziekte. Veel infecties verlopen zonder symptomen of zichtbare afwijkingen. Dan is het doormaken van een infectie alleen indirect af te leiden uit de reactie van het afweersysteem, bijvoorbeeld doordat specifieke antilichamen zijn aangemaakt.

Antoine Bechamp,  een prominente wetenschapper uit dezelfde periode als Pasteur. Bechamp beweerde  dat ziekte van binnenuit kwam.  Hij ontdekte dat bacteriën ten grondslag liggen aan het leven zelf. M.a.w. bacteriën zijn het leven. Niet de vijand. Bloed is allesbehalve steriel en cellen zitten vol bacteriën en virussen die allemaal een belangrijke functie vervullen.

Robert Koch

Heinrich Hermann Robert Koch (Clausthal, 11 december 1843 – Baden-Baden, 27 mei 1910) was een Duits medicus en ontdekker van de tuberculose-bacterie.  Hij werd beroemd met de “ontdekking” dat bacteriën de veroorzakers zijn van ziektes zoals smiltvuur (Bacillus anthracis) en tuberculose (Mycobacterium tuberculosis)

“Door het gebruik van meerdere daartoe geschikte antibiotica tegelijk is de door Koch ontdekte Mycobacterium tuberculosis anno 2020  meestal goed te behandelen”.

In 1883 presenteerde Koch  zijn  regels (postulaten) om uit te kunnen maken of een bepaalde ziektekiem de oorzaak van een bepaalde ziekte is. Koch was de eerste arts die beweerde dat één specifieke ziektekiem te maken had met één specifieke ziekte.

Koch hield net zoals Pasteur geen rekening met Bacteriofagen.

Koch had  net zoals Pasteur geen benul van DNA, en afwijkingen in het RNA/DNA.

Wegens de enorme geldbelangen van Big Pharma werden sinds  Kochs Postulaten en  Pasteur ziektekiemtheorie en sinds de ontdekking van winstgevende antibiotica, door de meeste landen behalve Japan,  Rusland en China vrijwel geen aandacht, of amper aandacht besteed aan de succesvolle bacteriofagen therapie.

J.D. Rockefeller( rijkste persoon vd wereld)  en nazaten hebben wereldwijd met forse bedragen de meeste medische opleidingen de kant van Big Pharma opgestuurd middels de aannames van Louis Pasteur en Robert Koch. 

Pasteur verkondigde  “dat 1  ziekteverwekker van buiten het lichaam verantwoordelijk is voor 1 ziekte:”

Koch was de eerste arts die beweerde dat één specifieke ziektekiem te maken had met één specifieke ziekte.

Mede door Koch en Pasteur en de schatrijke Rockefeller Dynastie  is de Big Pharma industrie ontstaan als een ongelooflijk, duur,  inhumaan woekerwinst model.

Politiek en Wetenschap richtten zich door de macht van Big Pharma en de Media Nieuws en Reclame Industrie volledig op het verdienen van zeer veel geld zoals met de promotie van medicijnen, antibiotica en allerhande biochemische en synthetische preparaten en vaccins.

Insight

Ziekte kan in het lichaam en/of door externe microben, bacteriën schimmels, parasieten, ziekteverwekkers of gifstoffen en door veranderingen in het DNA RNA ontstaan.

Straling heeft ook net zoals zuurstof een significante invloed op de groei van microben, schimmels en bacteriën. 

Volgens tienduizenden artsen en wetenschappers uit de hele wereld veroorzaken bepaalde doses straling  Radium, Polonium, Uranium, Rontgen,  Mobiele EMF 5G en WIFI stralingDNA schade, bloedschade en vormen van kanker zoals hersenkanker en leukemie.

Testen? Het is maar de vraag wie test, hoe, waarom, wanneer, waarmee en wat en of men test?   en of de testresultaten kloppen, juist worden verwerkt,  en ook goed  worden weergegeven.

Tuberculose behoort wereldwijd tot de tien meest voorkomende doodsoorzaken”.

“Waarom heeft de Nederlandse Overheid geen statistieken over de TB mortaliteit die deugen?”

“Als zowel de door WHO en RIVM gebruikte testen zoals de Corona Test onbetrouwbaar zijn, en de analyse en de presentatie van de testresultaten niet deugt, waar zijn Rutte en de Jonghe, Jaap van Dissel,  RIVM en Tedros van de WHO dan in hemelsnaam mee bezig?”

Bacterien

De meeste bacteriën zijn niet schadelijk, maar juist onmisbaar voor het leven op aarde en onontbeerlijk voor de gezondheid van plant, dier en mens.

Een pathogeen, of ziektekiem  is een ziekteverwekker van biologische oorsprong, meer specifiek een micro-organisme of biologisch deeltje, dat een infectieziekte kan veroorzaken.

Pathogenen worden op verschillende wijzen overgedragen: via de lucht, door middel van aerosol (uitgeniesde druppeltjes), of door fomieten via vectoren; bijvoorbeeld de mug die de malariaparasiet overdraagt. Door oppervlakkig of intiem lichaamscontact; de belangrijkste besmettingsroute van verkoudheden is door middel van handen schudden. Door besmette injectienaalden, of door uitwisseling van lichaamsvloeistoffen, zoals in het geval van hiv. Door de inname van besmet water of besmet voedsel, bijvoorbeeld bij buiktyfus. Door contact met een open wond, zoals bij tetanus. Van dier op mens en van mens op mens.

Sommige plantensoorten leven,  in symbiose met specifieke (bodem)bacteriën, bijvoorbeeld de vlinderbloemenfamilie waartoe de peulvruchten behoren. De zogeheten ‘bodemfauna’ bestaat voor het grootste deel uit (al dan niet symbiotische) bacteriën en schimmels.

Zuurkool en yoghurt danken hun bestaan aan fermentatie van respectievelijk witte kool en melk door melkzuurbacteriën.

In de industrie worden bacteriën gebruikt om organisch afval af te breken en om medicijnen te maken.

Cold Case Pasteur Zwendel

1 ziekteverwekker verantwoordelijk voor 1 ziekte?

Pasteur beweerde  zonder over bewijzen te beschikken, dat elke (infectie)ziekte te wijten was aan slechts een welbepaalde indringer(een bacterie, een virus, een schimmel), en dat die ziekte pas op te lossen was door het bestrijden en elimineren van deze indringer. Uit laboratorium onderzoek blijkt dat Pasteur van alles moet hebben verzwegen, en dat hij meer heeft gedaan voor de eer en het krijgen van een beurs, onderscheidingen en titels, dan om de mensheid te dienen en ziektes te helpen genezen zoals via de Bacteriofagen methode.

Op basis van Pasteurs kiemtheorie, is het  gigantische gebruik van vreselijk slechte antibiotica en vaccins gebaseerd. De kiemtheorie van Pasteur, is tot heden toe schandalig genoeg niet als een gigantische vergissing en dwaling  bekend gemaakt en dat terwijl prominente onderzoekers het tegendeel van Pasteurs theorie duidelijk hebben bewezen.

Antoine Béchamp

Antoine Béchamp  wist  uit onderzoek dat niet de kiem de oorzaak was van ziekte, maar het intern onevenwicht van een organisme, bijvoorbeeld mens of dier. Dit noemde Antoine Béchamp “het terrein”. Zonder een onevenwicht van het terrein maakt een kiem geen schijn van kans.

Alles wijst erop dat  Antoine Béchamp gelijk had. Immers, hoe verklaart men anders het bestaan van kerngezonde kiemdragers?

Zo’n 15% van de bevolking lijkt bijvoorbeeld besmet met meningokokken C, terwijl slechts uitzonderingen daar ziek van worden.

Het HPV-virus is geducht als verwekker van baarmoederhalskanker, maar 90% van de infecties verdwijnt binnen twee jaar, spontaan, zonder ingreep of behandeling.

Het is niet bekend of Pasteur op zijn sterfbed heeft opgebiecht waarom hij zijn kiemtheorie had verzonnen, en of hij het gelijk van zijn grote rivaal heeft toegegeven met de woorden: “De kiem betekent niets, het terrein is alles”.

Vaccinatie  Waanzin  

Vaccinatie zich richt op maar één enkel, detail van dat indrukwekkende immuunsysteem: antilichamen, lymfocyten, T-cellen en o.a. bacteriofagen.

Een lymfocyt is een type witte bloedcel die in het rode beenmerg wordt gevormd uit een lymfoïde voorlopercel en rijpt in de lymfoïde organen.  Lymfocyten spelen een belangrijke rol in het onschadelijk maken van ziektekiemen zoals bacterien.

Als gevolg van Pasteurs  bezweringsformule dat “vaccinaties veilig en effectief” zijn, worden al meer dan een halve eeuw babies, kleuters, tieners, volwassenen, zwangere vrouwen, senioren, militairen, reizigers en zieken, standaard volgespoten met vaccins met daarin gevaarlijke en giftige chemicaliën en metaalverbindingen, en met de restanten van de gebruikte kweekbodems: cellen en weefsels van andere levenssoorten, inclusief hun vreemde eiwitten, vreemd DNA en RNA, naast de daarin onbekende hoeveelheden van onbekende microbiële besmettingen  en  cellen van geaborteerde menselijke babies.

Covid-vaccin gevaarlijk

De Covid-vaccins  die van alles bevatten dat niet in het lichaam thuishoort, zijn levensgevaarlijk.  De  vaccins  gaan een enorme stap verder want zij veranderen het menselijk genoom.

Het Corona vaccin blijkt ook  niets anders te zijn, dan een regelrechte oorlogsverklaring tegen het lichaam.

Volgens WHO, RIVM, de Gezondheidsraad,  de minister, de staatssecretaris, is  het vaccineren  niet gevaarlijk en goed voor de gezondheid. Grote bedrijven die vaccins fabriceren zoals Astrazenica, Moderna, Johnson and Johnson, en Pfizer  worden via de Corona Wettenniet aansprakelijk gesteld voor de  mogelijk, schadelijke en/of dodelijke gevolgen van het vaccineren.

RUTTE III WHO RIVM, Bill Gates  hebben werkelijk geen flauw idee waar men mee bezig is,  en dat is levensgevaarlijk.

De Corona maatregelen zijn vele malen schadelijker dan de kwaal. Ze zijn dodelijk gebleken.

De corona-maatregelen veroorzaken een niet te verwoorden leed, ellende, stress en angst. Al die rampzalige maatregelen pompen mensen angst in. De door de regering veroorzaakte angstpsychose en chaos  zijn de voornaamste redenen waardoor meer mensen ziek worden, en velen dood gaan als gevolg van de krankzinnige corona maatregelen die levens, culturen, samenlevingen en economieën vernietigen.”

Zie het boek >>> Zorgwekkende Gevolgen van Vaccinaties

Zie Onderstaande Clips >>>Ab Oosterhaus heeft patenten op Corrona-b lijnen, hij viert de besmetting van een kind en is dolblij omdat hij miljoenen gaat verdienen met vaccins, via de Roverheid.

They aprove baby murder for making vaccins from living aborted fetuses


rutte en bill gatesEvil Gates 


Corona is a hoaxzie ook Corona Sam Vaccin en nadere uitleg over de Corona Crisis


About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.