teken de petitie Red de Hout, stop bomenkap in de Alkmaarderhout

De Gemeente Alkmaar heeft een vergunning verleend voor de kap van een deel van ons 400 jaar oude stadspark, de Alkmaarderhout.

boomkap

We gaan alles in het werk zetten om de kap te voorkomen.!

Zie De petitie  Red de Alkmaarderhout >>>petitie <<<

Belangrijk Nieuws

Staatsbosbeheer is ook nog eens van plan is om 96 hectare of meer dennenbos te kappen. Dit is gepland op basis van het plan Natura 2000 en suggereert dat het om ‘herstelwerkzaamheden’ gaat. Hierdoor lijkt het alsof er natuurherstel plaatsvindt, terwijl alle aanwezige natuur wordt vernietigd en men het zand dat overblijft vrij spel wil geven.

Alarm  De   bomen wil  SBB met de  RUTTE III  EU ( SDK)  subsidie verstoken in vervuilende biomassa centrales die kankerverwekkende fijnstof uitstoten, waar steeds mensen ziek van worden

Er is al een deel bos gekapt en vervangen door zandverstuiving gebied.  Ruttes aandeelhouders bij  Staatsbosbeheer willen daar nog eens 200 voetbalvelden met zand aan toe voegen.Dat zand( vuil loskorrelig) zal de stad in waaien  met alle nadelige gevolgen voor U de burgers.

 Red de Alkmaarderhout! Teken de petitie !

 

Ruttes biomassa vervuiling sbb, svp en vatenfall


About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Natuur, Nieuws, Petities and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.