Support for Donald Trump by Race and Gender – edison exit poll-

race poll

 

Beste mensen,

Bekijkt U de bovenstaande grafiek eens, en al is de eindstand van de US verkiezing op het moment van dit schrijven nog niet in beeld, toch geeft het plaatje hierboven aanleiding tot een nadere beschouwing.  U kunt deze poll via Google zelf opzoeken en de info met uw eigen ogen nachecken.Deze afbeelding gaf de aanleiding tot een iets langer artikel  ter bevordering van het algeheel welzijn, tolerantie, eenheid, waarheid liefde, en de grote schoonmaak die anno 2020 meer dan eens in de geschiedenis hard nodig is om onrecht, misstanden, corruptie en de leugens van de overheid en media zo goed als het maar kan met de schone nieuwe goed vegende bezem de wereld uit te vegen.

Zoals U weet hebben de VPO (Valse Propaganda Omroepen)  zoals NOS en figuren zoals de biomassa boomkap leugenaar Jesse Klaver, de nep-Amerika deskundige Erik Haathaan,  roddeltante Liegnek Jinek en de  kleinzielige Hitlerfan Twan Huyts tegen de betaling van een enorm fortuin van Uw belastinggeld, Donald Trump en politieke tegenstanders van Ruttes Kartel,  steeds weer afgeschilderd als een maniak of als een rechts extreme populist of als een gevaarlijke racist.

Alle onafhankelijke eerlijke media melden evenwel dat de pshypatische  leugenaar Rutte en de door het Kartel fors betaalde leugenomroepen zoals NOS,  U de burgers  al zeer lange tijd willens en wetens ijskoud voorliegen en belangrijk en levensreddend nieuws onthouden, door van alles niet uit te zenden, door van alles te verdraaien,  door liegende wetenschappers en onbenullige kwakzalvers aan het woord te laten,  door photoshop  plak en knipwerk, door het presenteren van foute meet resultaten en scheve statistieken, door bedrog met oude Ebola stock fotos (doodskisten tonen en daar het etiket Corona op plakken)  en het op basis van laster en leugens polariseren en het schetsen van een totaal ander beeld  dan wat er in de wereld aan de hand is, en wat er daadwerkelijk in de realiteit aan mooie fantastische goede dingen, en helaas ook aan lelijke zaken en ellende in de wereld plaatsvind.

NOS NPO NTR valse propaganda en racisme

Laten we eens beginnen met de volgende gecensureerde filmbeelden.

Afrikanen en Latino’s steunen Donald Trump massaal. Er zijn nog veel meer clips met eindeloze rijen Afrikanen en Latino’s en anderen die Donald Trump en de Republikeinen steunen. Dat tonen de MSM NOS  niet omdat ze dat allemaal met kwade opzet censureren.

Al die clips en reportages werden nooit op tv getoond want ze werden verbannen door de media-racisten zoals van CNN RTL ARD WDR VTR ABC NBC etc en door  NOS/NPO/NTR die altijd wel weer stiekem racistisch bezig zijn door mensen die zij als minderwaardig beschouwen te discrimineren. Zo proberen zij middels bedrog en censuur dat de waarheid niet aan het licht komt.

Racisme, Bedrog, Angst zaaien, Liegen en Polariseren? Juist dat doen de criminele bendeleiders van bijvoorbeeld  VVD,  CU, Groen Links, D66, PVDA met name omdat deze  laffe goddeloze partijen steeds weer rechtschapen mensen die het goed bedoelen en naar eer en geweten hun oplossingen aandragen uitmaken voor een complotdenker of rechts extreme racist, om kiezers te lokken en door zich bij de NPO zogenaamd als anti-fascist, globalist of liberaal en vredelievende linkse deugmens te presenteren ,met de bedoeling dat de aandacht word afgeleid van hun Gruwelijke Merkel agenda 21,  zoals het stap voor stap invoeren van een NWO werelddictatuur en het bestelen en verdelen van het volk middels valse propaganda en gemene  hetzes tegen boeren, ouderen, patriotten, vrijdenkers, landgetrouwen, daklozen, Afrikanen,  Zigeuners, Joden en Christenen.  Wat zij willen?  Chaos, verdeeldheid, onrecht, knuppel geweld, het stelen van uw geld en de pensioenen  en de schandalige beperking van de vrijheid zoals dat te betreuren is als gevolg van de door NWO en  Rutte en Co genomen misdadige corona-maatregelen.

Welnu, alleen samenwerken met liefde voor de wereld, voor de redding van de door boomkap, giflozingen en biomassa uitstoot verpeste Moeder Aarde en liefde voor de naaste medemens en de dieren,  zal het huis dat op in storten staat kunnen redden. Egoisme,  geweld, misdaad, leugens, oordelen, verwijten, en heulen met de Duivel en de Valse Media gaat het echt niet worden.

Geen enkele tempel, de Toren van Babylon, en geen enkel Rijk hoe groot en machtig dan ook, dat niet op liefde een respect is gebouwd blijft met de tijd overeind, zoals het Romeinse Rijk,  Hitlers NAZIE Rijk en vele andere Imperiums zoals het Franse en het Spaanse en het Ottomaanse en het Byzantijnse Rijk en het enorme Mongoolse Rijk van Koeblai Khan en zijn  onverslaanbare bloeddorstige Golden Herds etc die allemaal door afschuwelijke bloedige opstanden en oorlogen zoals ook door interne ruzies en religie strijd werden verscheurd en vernietigd, zoals de geschiedenis dat meer dan eens en andermaal heeft aangetoond.

Betracht daarbij ook het eens nog zo grote Nederland dat gedurende de Gouden Eeuw door Koloniaal Imperialisme, door vernuft en door de handel en de machtige vloot toch echt een van de meest rijke en machtige landen van de wereld werd, en hoe Nederland uiteindelijk een behoorlijk kopje kleiner werd gemaakt door strijd en oorlogen zoals het land anno 2020 door corruptie en wanbestuur in een minder fraaie staat van slinkende rijkdom, schulden, zorgnood, twisten verdeeldheid en neergang is komen te verkeren.

Rijkdom en macht, daar gaat het leven niet om en het is altijd goed te beseffen dat men met veel geld wel van alles kan kopen, hoe duur en mooi het ook mag zijn, maar beslist geen ware vrede,  liefde of het eeuwige leven.

Edison Exit Poll

Dan nu de poll. Uit de Edison Exit Poll bovenaan dit artikel blijkt zoals U zelf kunt zien dat, de zenuwachtige biomassa leugenaar Jesse Klaver, de  hatelijke Pelosi Maffiosi Erik Haathaan,  roddeltante Jinek, en de kleinzielige Hitler fan Twan Huyts en diverse akelig uit de ogen kijkende zombiefreaks presentators van de NOS,  het toch echt totaal helemaal verkeerd en mis hebben en U niet de waarheid vertellen en U willens en wetens ijskoud voorliegen met door spin-dokters verzonnen verzinsels en  leugens zoals over het Klimaat en over Trump  en de nergens op gebaseerde aanklachten tegen de rechtschapen socioloog en  sociaal democraat Pim Fortuyn, die zoals U allen wellicht weet als racist en als een rechts extreme populist werd verketterd door de haatzaaiende Linkse Kerk en Leugenmedia.

Wat is waar? Is Donald Trump de man die het schuld is wat onder 8 jaar Obama kapot werd gemaakt en door meer dan 5 vreselijke oorlogen werd vernietigd? en is Trump  de persoon om wie alles draait? Neen en die rijkaard blijkt ook helemaal geen racist te zijn, dat blijkt uit alles wat hij doet voor de  Gekleurde Gemeenschap en de Latinos en de enorme diverse aanhang die hij daardoor ook heeft verworven en mee heeft verdiend. De werkelijk macht ligt  trouwens ook helemaal niet bij Donald Trump maar bij de Senaat, bij het Pentagon en bij een machtig genootschap van uitermate rijke mensen die zowel het beeld van de politiek en het beleid bepalen.

Allen maar door angstzaaiers doodsbang gemaakte mensen die niet weten hoe de vork in de steel zit,  geloven dat Donald Trump of welk een andere President van de USA zomaar even op een knop kan drukken om raketten met atoombommen af te vuren op welk een land ter wereld dan ook. Zo werkt dat totaal en helemaal niet. Er spelen dan ook nog vele andere factoren een rol in de politiek en de machtsconstructies zoals de rol van het Industrieel Wapencomplex, internationale economische verhoudingen, en de  meest krachtige factor die men beslist niet mag onderschatten,  en dat is de oneindige macht van liefde, en geloof in en Almachtige God,  de Vader en de Moeder en de bron van alles dat was, alles dat is, en van alles dat nog komen gaat.

Over discriminatie gesproken, bij de flut talkshow van de complotster Margriet van der Lint kwam de zenuwachtige pruts econome Barbaar Baarsma opdraven die de Trump-kiezer wegzette als witte dikzakken zonder interesse voor de economie. De Telegraaf-journalist Wierd Duk verklaarde daarop dan ook “Dit is de grootst mogelijk onzin. Waar komt die flauwekul vandaan? De Dems zijn juist de aanjagers van polariserende identiteitspolitiek. Ze draait het perspectief compleet om – en wordt niet weersproken.”  Zo zo Zie zo. De NPO schildert  Trump kiezers af als dikke vreetzakken  die niks om de economie geven maar wel om de identiteit omdat het …. en dat moet U als kijker  dan denken  ….allemaal volgevreten domme  racisten zouden zijn. Dat is het dan,. let wel, wat zij doet is schending van art 1 van de Grondwet en van de Mediawet en discriminatie van mensen die wat meer gewicht hebben dan een slanke den, discriminatie van Donald Trump en zijn vrienden de  zwarte gemeenschap en Latinos, die door Van der Lintworm en de lulkoek bakster Barbaarsma worden genegeerd gediscrimineerd en als niets beduidende rechteloze untermenschen worden verketterd en ontkend.

Het is werkelijk ronduit walgelijk en ook nog eens misdadig wat die Trump hatende mormels en racisten v n d NPO  zoals Barbaarsma eruit slaan om een polarisatie teweeg te brengen, verdeeldheid, woede en rassenrellen met moord, plunderingen en brandtstichtingen die worden gepleegd door indringers zoals de gemaskerde Antifa Mollen die het goede werk van de rechtschapen beweging BLM die opkomt voor gelijke rechten, daarmee onmogelijk maken.

Weet goed, steeds meer mensen zien het, en leren steeds meer wat er gaande is. De waarheid van het licht zal de duisternis verslaan en niet anders dan dat worden de racisten en fascisten en de criminele politici en leugenaars van de MSM ontmaskerd en geen van allen zullen hun lot en straf  op deze wereldbol kunnen ontlopen.

De alom gerespecteerde geliefde FD-journaliste Hella Hueck, verklaarde dat de dikke mensen hatende  pruts econoom Barbaar Barbaarsma de fout in is gegaan door bij de  kletskoek show van Margriet van der Lintworm alle Trump kiezers te generaliseren en min of meer uit te maken voor racistische vreetzakken die niks om de economie geven

. “Dit is echt niet waar”, zegt ze, wijzend op een aantal statistieken. “Kijk maar naar Florida – waar Latino’s voor Trump zijn gegaan

Donald Trump werd al vaker aangevallen en niet 1 keer maar wel 10 000 keer. Van alles werd er beweerd en Trump kreeg van alles dat er maar mis kan zijn de schuld. Trump werd echter door Mueller en juristen vrijgesproken van alle aanklachten zoals aanranding en de “Rusland collusion” na een zeer lang grondig anti-trump onderzoek olv Clintons Democraten maar wat doet de NOS? Met loze kreten en geroeptoeter twijfels proberen te zaaien over het onderzoek, en  democraten die Trump van alles en nog wat zoals samenzwering met Rusland beschuldigden, in bescherming nemen en neerzetten als geweldig lieve eerlijke goede mensen, en ze dan nu als slachtoffers presenteren die mogelijk worden “aangevallen’ door Trump. Wat een lafaards. NOS nieuws is dan ook schandalig door RUTTE III zeer duur betaalde valse propaganda, en niets dan leugens en roddelpraat met af en toe een waar verhaal..

USA SDO  verklaarde dat er de komende jaren peperdure rechtszaken tegen NPO/NTR en NOS en andere leugenkanalen komen. Het Witte Huis is  goedop de hoogte en verzameld samen met de veiligheidsdiensten zoals FBI en CIA bewijs van de NOS/NTR/NPO hetze tegen onder meer katholieken, christenen, koerden, joden, mormonen, jehovas, het Vaticaan, Pence en Donald Trump en zijn staf en gezin.

Finance Experts van SDO( Stop Discrimination Office)  verwachten claims in de miljarden dollars als boete die NOS en de betreffende NPO-misdadigers krijgen gezien de overstelpende bewijzen van discriminatie, demonisering, laster en nep-nieuws.

” Ze zullen de claims moeten betalen tot de laatste euro of dollar aan toe en wel op persoonlijke titel zoals ook alle lasteraars bij Jinek, de ophitsers tafelgasten van  VARA en de haatzaaiers van de Volkskrant zo ook liegende fascisten van de links extreme sekte Groen Links”

Zoals te verwachten zal de bende van Rutte  hoe dan ook door de lange arm van de wet en door het Kharma worden gegrepen en afgerekend zoals zeer te bejubelen zal zijn als overwinning op het kwade zoals door het hoogste Hof van Justitie van de VS en de Allerhoogste Rechter.

En Rutte dan? Rutte? Nou Ho maar, we zijn  nog niet klaar,  Nederland is nog niet echt wakker maar heeft blijkbaar  wel door dat Rutte een psychopatische lachende gek en leugenaar en een christen hatende racist is,  en dat deze oplichter samen met zijn bende misdadigers de grootste en meest te vrezen vijand is van het land sinds de komst van de geesteszieke gek en dictator Adolf met zijn achterlijke snorretje.  Is dat satire, of gemeen om te zeggen van die “geweldige Premier” en Gefrustreerde ex Geschiedenis Leraar met zijn Gegestaporiseerde Meester Kwel  vriend Hugo de Hoogmoed?

U mag alles zelf vinden wat U wil en  het mag rustig of luidkeels  open en eerlijk gezegd en dient in een deugdelijke rechtstaat benoemd te worden naar eer en geweten zodat meer mensen het ontdekken  zoals velen alreeds aan den lijve voelen, dat het waarheid is en niets dan de waarheid die nog vele malen erger is dan men zich kon voorstellen in de ergste nachtmerrie. Want stelt U zich eens voor dat een  gek  zoals Hitler in de vorm van een gefrustreerde hatelijke leraar die de macht grijpt  en U alleen al wegens een  kuchje of een griepje gelijk al laat deporteren naar een fema corona concentratiekamp  waar men U  met geweld een spuit met een of ander dna muterend AI Vaccin in uw bil of arm ramt zoals Kill Bill  Gates dat heel graag wenst, zodat U onvruchtbaar word, een hersenloze slaaf, of gelijk Kalt Gestelt voor eens en altijd  in een doodskist beland, die men dan met alle plezier voor de winst gaat verstoken in een biomassa moord oven, om energie op te wekken in het kader van Grune Linksche Duurzaamheid en het redden van het Klimaat.

Het is te  gruwelijk om te bevatten,  gekken van Groen Links hebben al geopperd om overleden mensen te cremeren in crematoria waarbij de opgewekte warmte dan even goed kan worden doorgeleid naar de stadsverwarming.Weerzinwekkend.

 

klaver

De Groen Linkse Pol Pot Ideologie is even schadelijk als Ruttes liberalisme en Hitlers Rassenhaat

Ellemeet de khasaarse pukkelidol van Groen Link is helemaal van de pot gerukt en ze wil ouderen wegens de kosten… net zoals de gewetenloze schoft Rutte niet eens een kunstheup of operatie gunnen…zogenaamd om onnodig leed te vermijden… Ze zegt dat geriaters dan de ouderen van harte terzijde staan en goed kunnen helpen in de beslissing om een operatie niet te willen zodat het “geen pijn” doet en de kosten dan ook ten gunste van ja hoor de jeugd  vast en zeker minder zijn….Daar komt het op neer, geen woord over meer geld naar de  noodlijdende zorgsector en goede zorg voor alle mensen.  Het is ook je reinste chantage en psychische mishandeling van ouderen, alleen al de vraag aan ouderen om af te zien van een kunstheup is misdadig, dat is het en niets anders uit puur egoisme waarbij de oudere generatie zoals door de pol pot vererende groen linkse fascist Paul Rosenmuller ook nog eens op een slinkse wijze word afgeschilderd als oorzaak van Klimaat Opwarming en van de Gruwelijke Wereldoorlogen. Rutte? Die smeerlap die niets anders dan levenslang de bajes verdiend, noemde de ouderen zelfs een lastige kostenpost, en verklaarde dat de mensen niet moeten klagen en zeuren en maar “de bek moeten houden” Hoe erg wilt U het nog hebben?  Straks zegt die nog  “U moet een Kill Bill Gates spuit krijgen en maar lekker doodgaan”

ARD RTL en CNN

De Stugge Stasi Omroep ARD en zelfs de anti republikeinen (Nepnieuws) zender CNN bevestigen net zoals RTL(Radio Tele Leugen)  evenwel met gegiechel en met  blikken en schaamlapjes rood blozen,  het enorme belang van  het overal elders op Internet gepubliceerde nieuws, zoals het niet te ontkennen feit dat Donald Trump veel stemmen kreeg van de latijns- americaanse bevolking, waarmee de leugens door de zielige zenuwleider Jesse Klaver, de hatelijke Erik Haathaan, roddeltante Jinek,  de kleinzielige klootjesvolk prutsjournalist Twan Huyts en de zombiejournalisten van leugenkliek NOS zoals de vuile leugens van Rutte glashelder aan het licht zijn gekomen.

Twitter Tsunamie over Leugenmedia

Op Twitter reageren zogenaamde menselijke mensen van VVD, Groen Links, D66,  en nep deugmenschen van PVDA die anderen steeds weer discrimineren en uitmaken voor “witmens”, rotte vis, populist en rechtse racist werkelijk in shock en brullend in tranen, of zogenaamd hevig verontwaardigd,  omdat het leugen en haat mechaniek aan het licht is gekomen bij hun zelf en bij de door en door met  leugens, corruptie, satanisme en racisme verziekte partij waar ze al vele jaren lang als een gehersenspoelde egoist en niet te verzadigen gewetenloze kapitalist lid van zijn.

Ook worden steeds meer mensen met een koude douche en een steeds smallere beurs met een rotkater wakker, want zij zijn door Ruttes Kartel lelijk in de maling genomen, bedrogen en geschaad zoals wegens kiesbedrog,  door de krankzinnige zeer schadelijke corona-maatregelen en wegens de met gigantisch veel belastinggeld betaalde publieke omroep tsunami aan leugens, laster, dom gelach, spot, blasfemie en bedrog.

Genocide op Blanke Boeren

De NOS NPO en andere media confronteren U ook  steeds weer met Anti Zwarte Piet activisten zoals Sylvana Simons en Jerry Afryrie. Zij presenteren Simons en Afryri op een geraffineerde manier om daarmee een enorme weerzin en afkeer op te wekken tegen deze personen die tradities zoals Sint Nicolaas Zwarte Piet haten.

Leest U rustig door, haal diep adem en spring   uit uw vel  dan word alles helder na het zien van de volgende clip

 

Het gaat in de bovenstaande film niet specifiek om ZP maar om het zoals bij de Anti ZP  acties in Friesland met de gebalde Malcom X-vuist brullen en uitlokken van woede, en het krijgen van aandacht en een podium zoals bij  de NPO, omdat men zich gediscrimineerd voelt of zich zo voordoet om daarmee veel geld en macht en meer zeggenschap te verwerven in het kader van gelijke rechten. Gelijke rechten ja heelgoed prima, maar dan ook gelijke plichten en andere mensen en kinderen niet gaan bedreigen en lastig vallen om de zin door te willen drukken zoals ook nog eens door te dreigen met geweld en terreur want dat pikken de mensen niet omdat het leidt tot  zeer ongewenste nare “ongelukken”.

Waakzaamheid geboden

Gelukkig is het nu nog grotendeels kinderachtig KOZP gebeuren niet zoals in Zuid Afrika waar Malema en zijn bende al vele jaren bezig zijn met Kill The Boer haat campagnes tegen christen boeren(en Joden)  en het stelen van andermans geld en grond zoals door roofmoord en genocide( Plaasmoorden). Anderzijds is waakzaamheid wel zeer nodig omdat er geradicaliseerde gekken actief zijn en ophitsers die helemaal niks om het leven van gekleurden noch om het leven van Joden en Christenen geven, en die naievelingen zoals Jeffry Afryri aanzetten tot zeer gevaarlijke uitspraken zoals “Zwarte piet in het gezicht trappen” “Kopschoppen” en zoals Afryrie twitterde om Sint Nicolaas en de Kerstman  extreem geweld aan te doen, wat hij onder grote druk van zowat heel het land pers en media later dan wel terugnam en waar hij zich voor verontschuldigde in de schaapskleren  van een vredelievende  “woordkunstenaar”. Maar opgepast, later gaf hij weer anderen de schuld, en geen enkele keer toonde hij ook maar oprecht berouw. Het kwam allemaal van hem zelf, uit blinde haat en dat is vele malen gevaarlijker dan uit naiviteit.

Wie is er bang voor de wolf?

U laat zich toch niet bangmaken door KOZP. Wie is er bang voor een blaffende hond? Ze zeggen niet voor niets dat blaffende honden niet bijten. Ja zodra ze eenmaal  bijten blaffen ze ook niet koek koek.  Een opgehitst schaap kan ook lelijk bijten zoals elk dier dat door kwelling vals gemaakt is van zich afbijt. Maar dieren zijn altijd duizenden keren meer onschuldig en altijd liever dan mensen die uit  hebzucht en gevoelens van wraak handelen zoals de gekken die vernietiging, geweld en moord verkiezen boven de weg van de vrede.  Liefde is dan ook het enige antwoord en wat nodig is voor een veilige wereld is een rechtvaardige maar harde aanpak en een stevige preventie en handhaving en berechting en heropvoeding  van radicale misdadigers die de les maar niet leren omdat ze na de slappe taakstrafjes bij de eerste de beste gelegenheid toch weer doorgaan met misdaad en dat gaat meestal van kwaad tot erger. Het pamperen en onderschatten van het gevaar  leidt zoals bij de zogenaamde verwarde gekken helaas niet tot genezing, maar  tot een niet te overziene economische schade en helaas zoals bij terreuraanslagen tot de dood van weerloze onschuldige mensen.

De NPO is  helaas ook steeds weer bezig om de publieke discussie over waar het echt om gaat (ongelijkheid discriminatie corruptie)  te saboteren en kapot te relativeren,  zoals ín allerlei wegkijk en draai er om heen lieg en kletsprogramma’s. Radicalisme zoals ook  extreem religiegeweld word bij al die zwaar overbetaalde sufkoppen, kletskoppen, en laffe pruts journalisten zoals het  depressieve Stasi Spook Merkel met haar zuurpruim gezicht dat doet, via gekke fratsen, nihilisme en goedkope Hans Klok foefjes, afgedaan als “rechts extremisme en het doordraaien van “verwarden”. Dat alles maakt helaas ook dat de vreselijke discriminatie van de lager betaalden, gepensioneerden, boeren, kermisexploitanten, motorclubs, zigeuners, Armeniers, Yedizies, Jehova’s Katholieken, Afrikanen en  de Afrikaanse  Boeren en vele anderen door de EU en de vreselijke regering RUTTE steeds ergere vormen begint aan te nemen tot in het zwaar criminele  hellingsvlak zoals door de corona-dictatuur die ook de gehele jeugd, ZZPERS, ondernemers en zowat alles en iedereen diep in hart en ziel treft en van het inkomen en ons hoogste goed de vrijheid berooft.

NOS NPO zullen ook nooit de beelden tonen en helpen te begrijpen wat er echt aan de hand is op dit gebied en in wat er in landen speelt zoals ín Zuid Afrika waar de haat tegen blanken christen boeren enorm is en waar steeds meer weerloze blanke boeren worden vermoord door aanhangers van Malema,  zogenaamd uit wraak, terwijl die boeren absoluut geen racist zijn, en nog nooit iemand kwaad hebben gedaan en ook hun voorouders in grote meerderheid niet.

Het zgn blanke apartheidsstelsel echter, dat zeer beslist niet deugde, is daar allang afgechaft nadat zeer veel en met name blanken met messen, bijlen en vuurwapens en brandende autobanden waren vermoord olv de wegens meerdere moorden veroordeelde Nelson Mandela, die om wille van de vrede na een jarenlange gevangenisstraf vrij werd gelaten uit de gevangenis op Robbeneiland om later de eerste gekleurde President van Zuid Afrika te worden.

En dan schreeuwen ze anno 2020 haat en moord wegens het beeld van Piet Hein en Pim Fortuyn, terwijl het eerste dat er te doen staat is eens te kijken naar zichzelf en de gruwelijke moorden en genocides die er in de wereld hebben plaatsgevonden en die steeds nog plaatsvinden  en wie daar schuldig aan zijn en wat er in hemelsnaam tegen gedaan kan worden.

Maar de huidige vorm van gekleurd bestuur is  met name agv mismanagement en door corruptie helaas vele malen slechter gezien nog veel meer rassenwetten en extreem veel meer armoede en geweld en moorden die na de zogenaamde tijd van “apartheid” te betreuren zijn. Het aan grondstoffen schatrijke Zuid Afrika is anno 2020  helaas een door met name Westerse Multinationals vreselijk uitgebuit arm land,  met het grootste aantal moorden van de hele wereld,  en het land met de meeste HIV besmettingen, en het land waar steeds meer mensen in schrijnende armoede nauwelijks kunnen overleven.

Racisme word daar al meer dan 40 jaar door criminele ophitsers opgevoerd als reden voor het bloedig geweld tegen blanken, ook door de president,  terwijl het bij Malema en de South African Communist Party supporters zoals o.a.  Julius and Matilda (Tilly)Denis Goldberg (SACP) en vele andere misdadigers en de Malema aanhangers puur en altijd te doen geweest is om roofmoord,  en de diefstal van het met hard werken verworven kapitaal en de grond van de vreedzame blanke christen boeren.


Nelson Mandela sings with his communist comrades about killing white people.(2006)
Dat alles mocht  U allemaal niet weten van de MSM en NPO omdat men niet wil dat het volk de waarheid te weten komt en acties van de regering gaat eisen zoals het stoppen van de gruwelijke uitbuiting van Afrikanen door Merkels EU en landen zoals Nederland,  zoals ook bilaterale verdragen om de Roof Genocide op de Christen-boeren in Zuid Afrika te stoppen,Bekijk het van alle kanten, het valt niet te ontkennen, dan weet U waarom de door Rutte en zijn Kartel zo vreselijk duur betaalde NPO geen aandacht besteed aan de roots van het facisme dat vele vormen kent in de hele wereld, zoals de Khasaarse haat en afkeer van Afrikanen, Moslims, Bhoedisten, Armeniers, Moslims, Christenen en boeren en waarom de NPO laster campagnes voert zoals tegen Donald Trump die absoluut geen racist is en juist het tegendeel daarvan gezien zijn niet te miskennen acties als President in het Witte Huis en het bewerkstelligen en behouden van de vrede in tal van landen  zoals geen enkele andere President dat heeft gedaan de afgelopen decennia.Voortaan goed en eerlijk nieuws?  FVD heeft er ook een antwoord op.

 

Kiesfraude

Stemcomputers die ook in Nl worden gebruikt?

De brief van Pronto and Wilkinsson

Dominion  Venezuela Barados Rutte Nederland  Smartmatic Fraude

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

*Excerpt briefing  Pronto & Wilkinsson Washington DC  declassified Top Secret

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Election Fraude. What Happened?

Based on the election results, Florida is the state that describes the nations preference because it is in Florida we not only see Trump won, but we can see the “Cheat” employed to defeat by fraude. In 2016 Trump won by 112,911 votes. A margin greater then any candidate in 2 decades or more.in 2020  Trump won Florida by 377,023. For a gain of 264,112. The irony here is the three biggest Democrat counties gained Trumps victory. 2016, Dade,Palm, Broward 867,352. Check this as it cannot be denied.

In 2020 those same districts voted for Trump 1,199,347. Thats a gain on 331,395 votes. Now look at the red areas. First Trump only gained 45,628 more votes in all of the red areas vs 2016. Biden gained more then Trump in red areas.In simple terms the states voting systems were programmed to take a random percentage of “Trump Votes” & add that count to Biden’s total. A clever trick B/C the majority of the cheat in EVERY STATE would be happening in red districts that out number Blue districts so the states that stopped the count had this in all common.

Note the exact timing of the vote count stoppage. This occurred when the DS realized there “Solid Blue areas” were turning out for @realDonaldTrump in numbers no one had foreseen. The stealing of votes based on a random percentage was not going to put Biden over the top.

The issue the Democrats faced was how to increase Trump votes to Biden votes. During the actual counting of the ballots by Dominion. And once they found themselves in this computefraude crisis programmers and rebooting, were needed but it was too late because Trump had already demanded the stop because of the fraude. Therefore Fox also did not call Trump to win Arizona. At the same time VHQ did not project, Donald Trump as the winner of Pensylvania, because a recount by hand had to be done first, because of the huge amounts of false votes and the computerhack.

Bidens  team realized it was too late to make changes to the bug, and even with shutting down swing state counts there was no way to install a “Fix” so they kept it shut down, and reverted to the plan b such as using double votes by means of post stamp fraude and other tricks to steal the Electrions.

In a nut shell the Dominion software including the bug used in the election worked perfectly for Biden. The stolen Trump votes would have gone unnoticed had the “Blue areas” not voted Trump in the huge numbers they did. Lastly you will be able to confirm this by noticing Blue area support was suddenly up nationwide.

Until AFTER the shut down of counting the vote for Trump increased in every state and not only in swing states. Before flipped to Biden in numbers that are unheard of and not realistic.

Screenshot suspend counting. doc 2212

stop count screenshot

This is where the vote count stood in the 6 states when Democrats suddenly chose to suspend counting. You see who was ahead everywhere. Then, lots of boxes happened to arrive late, all filled 100% with votes for Biden.

This means that every swing states were way up for Biden vs 2016 because of the Dominion bug.

After the Dominion stop, the number of Votes for Donald Trump increased in all states.

Swing states reversed to levels seen in no other states.

Nancy Pelosi’s Chief of Staff Is Chief Executive and Feinstein’s Husband, the Major Shareholder at Dominion Ballot Counting Systems such as Smartmagic.

The backbone of the Biden election steal software is: Hammer, Scorecard, Dominion ( Venezuela Barados Smartmatic)

smartmagic

smart cuba

smart dominion

smart seq

smart seq 2

cuba fraude

smart fraude

Caracas Smartmatic holdings Barbados Netherlands

CARACAS' VIEW OF SMARTMATIC AND ITS VOTING MACHINES FRAUD, 
THE SAME IN THE USA. 1.
(C) The Venezuelan-owned Smartmatic Corporation is a 
riddle both in ownership and operation, complicated by the 
fact that its machines have overseen several landslide (and 
contested) victories by President Hugo Chavez and his 
supporters. The electronic voting company went from a small 
technology startup to a market player in just a few years, 
catapulted by its participation in the August 2004 recall 
referendum. Smartmatic has claimed to be of U.S. origin, but 
its true owners -- probably elite Venezuelans of several 
political strains -- remain hidden behind a web of holding 
companies in the Netherlands and Barbados. The Smartmatic 
machines used in Venezuela are widely suspected of, though 
never proven conclusively to be, susceptible to fraud. The 
company is thought to be backing out of Venezuelan electoral 
events, focusing now on other parts of world, including the 
United States via its subsidiary, Sequoia. End Summary. 
https://wikileaks.org/plusd/cables/06CARACAS2063_a.html?

Dianne Feinstein’s (D-CA) husband’s company, Avid Tech, falsly had been reported importing mail-in ballots from China. The  Smartmatic holding companies in Venezuela, the Netherlands and Barbados  have been reported as the main cause of the mass Voterfraude.

traitors

While Pelosi screened by the “Pentagon”,  Bill Gates, Hillary Clinton, James Comey, Lt Col Alexander Vindman, Peter Strzok, Dianne Feinstein and Soros (Frankfurt Strasbourg hack) a.o.  were placed under house arrest, due to “involment” in the interference by  Bidens friends from China, Cuba an Venezuela.

Attorney General William Barr who investigated the Clinton, Seth Rich and Benghazi mails, ordered the Justice Department’s top election crimes prosecutor Richard Pilger to his office after the Secret Service overheard Pilgers telephone conversations with Biden

Pilger was placed under house arrest. He refused to obey the law and tell who was involved in the Dominion Cuba Venezuela Smartmatic fraude, so he resigned. Barr informed Trump that Pilger resigned and that Pilger refused to talk. Pilger is under  investigation for leaks, attempted blocking of justice, voterfraud and treason.

Donald  Trump was informed by Robert Mueller in 2017,  about the Biden plan to steal the election using fraudulent mail-in ballots and Smartmatic (Dominion)

The U.S. Post Office filed the patent, so the court action was filed three months before the Nov. Presidential Election

Donald Trump held a press conference from the White House. It was broken down by the media traitors.

Numerous media falsely proclaimed Biden as the winner of the election

Donald Trump did the best he could do, to stop the steal and protect the USA.

Twenty thousand National Guard troops were sent to election board hotspots.

Missing ballots were tracked down, ballot box fraudsters were arrested  coordinated by Michael Flynn,  Former National Security Adviser

The Supreme Court was ordered to investigate the voter fraud.

Barr issued to his U.S. attorneys, encouraging them to “pursue substantial allegations” of voter fraud.

 

Conclusion

All votes must be Recounted by hand to make clear Trump won the Elections by a Landslide.

All the criminals who commited fraude such as with Dominion Smartmatic, must be arrested and prosecuted for voterfraude and treason.

Juridical Security Division TC

*Declassifeid TS on 9 11 2020

Pronto & Wilkinssson

Washington DC

13.56  08 11 2020

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

CNN-coryfee Van Jones legt het allemaal haarfijn uit in een TEDtalk

Een president in de Verenigde Staten kan falen om bij de verkiezingen een meerderheid te krijgen van de stemmen,

Trump kan zonder 270 stemmen te krijgen in het electoral college  toch legaal worden ingezworen als president – zonder nieuwe verkiezingen. 

Een president kan weigeren om toe te geven dat hij heeft verloren. Volgens de Amerikaanse grondwet is de wedstrijd na de verkiezingen nog niet voorbij.

De president wordt in de Verenigde Staten gekozen door de staten. Er is geen grondwettelijke vereiste dat de meerderheid van de stemmen in een bepaalde staat bepaalt voor wie de kiesmannen van het electoral college moeten uitkomen.

Als er geen sprake is van fraude tijdens het tellen van de stemmen, is het mogelijk dat sommige staten weigeren de verkiezingsresultaten te ratificeren.

In plaats van kiesmannen voor Joe Biden kunnen deze staten wanneer het Congres bijeenkomt om de kiesmannen te tellen, kiesmannen sturen voor Donald Trump.

Als het Congres het niet eens is welke kandidaat de steun krijgt van deze staten, kan er een situatie ontstaan dat geen van beide kandidaten voor het presidentschap een meerderheid krijgt van 270 kiesmannen in het electoral college.

Volgens de Amerikaanse grondwet  bepaalt in dat geval door het Huis van Afgevaardigden wie President word.

Als de Republikeinen er allemaal geen vertrouwen in hebben dat de stemmen eerlijk zijn geteld, zouden ze Donald Trump opnieuw als president kunnen kiezen.

Als Trump de uitslag accepteert is dit volledig grondwettelijk en staat hij in zijn recht. Trump weet dit en heeft hier in een persverklaring op 16 september al op gewezen:

The ballots will be stolen. Who knows where they’re going. Who knows where they’re coming from. It’s not just the counting of the ballots, which — by the way, which will take forever. It’ll take forever. You think November 3rd? You might not have — I guess, at a certain point, it goes to Congress. You know, at a certain point, it goes to Congress. You know that.

Volgens de advocaten van Trump hebben de  Democraten  fraude gpleegd:

 • Mail-in ballots (stemmen per post), het paradepaardje van de Democratische Partij, heeft vrijbaan gegeven voor “gigantische stemfraude”.
 • De pauze in het tellen van de stemmen toen Trump voor lag.
 • De plotselinge verschijning na de pauze van tienduizenden stemmen, uitsluitend voor Joe Biden.
 • Het stemmen door doden.
 • Het weigeren van Republikeinse toezichthouders tijdens het tellen van de stemmen op een aantal belangrijke stemlocaties.
 • Oproepen om stemmen voor Donald Trump te vernietigen.

De Amerikaanse grondwet laat het laatste woord over aan de staten over.  Het is de traditie dat staten hun steun geven aan wie de meerderheid van de stemmen gewonnen heeft. Het is  traditie dat de presidentsverkiezingen zonder massale fraude (beschuldigingen) plaatsvinden.

 

Hiermee zijn we aan het einde van dit artikel,

Hartelijk bedankt voor het lezen, ik hoop dat U allen er iets aan heeft gehad dat bij draagt aan de  betere wereld van liefde en vrede die wij nastreven.

Reacties zijn van harte welkom via het bijgevoegde reactieformulier

Ik wens u allen veel sterkte, liefde en een goede gezondheid toe.

Stan Rams

Amsterdam 5 11 2020

 

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column, Geen categorie, Gezondheid, worldpeace and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.