‘Mark Rutte, we doen aangifte tegen jou wegens dood door schuld, manipulatie van de bevolking, machtsmisbruik, bedreiging en terrorisme met het coronabeleid dat je voert. Was getekend: Pedro Kuit, van ‘Doe Zelf Normaal’.

Pedro en Jade Kuit besloten na het misdadig politie ROMEO geweld bij de demonstratie op het Malieveld 21 juni om in actie te komen. Ze hebben de website https://doezelfnormaal.nl opgericht met daarop de aanklacht tegen de landverrader Rutte, de aangifte bij het openbaar ministerie en hun blogs. Ze waren bij de massale demonstratie in Berlijn 29 augustus en doen in het tweede deel van dit interview verslag aan de hand van beelden door burgerjournalisten.

De aanklagers en juristen dienen volgens tal van rechtsgeleerden met name  Landverraad ( art 93 WBVSR), misdaden jegens de mensheid  zoals het door Rutte III en GL  laten bombarderen van burgerdoelen in Irak en het finanieren van tal van terroristische strijdgroepen in Syrie,  zsm toe te voegen bij de aanklacht  en  ecocide( het vergiftigen van flora en fauna)  wegens de door  Rutte III + GL  gepleegde milieu-misdaad zoals het via het illegale Klimaatakkoord gigantisch opvoeren van de ziekmakende biomassa en CO2 fijnstof uitstoot( zoals door massa boomverbranding met SDK EU subsidie in “vuile”biomassacentrales),  en het  laten dumpen van miljoenen kuubs vervuilde uit Belgie afkomstige bagger en slib in de Nederlandse natuurplassen en  het laten dumpen  van  miljoenen kilos ziekmakend  volgens experts  kankerverwekkend granulaat( via o.a. Amsterdam)  zoals in  de Waal en Roer en Over Maas.

Mark Rutte en zijn handlangers zoals Hugo de Jonghe,  Halbe Zijlstra,  Ferd Grapperhaus, Ab Oosterhuis, Bill Gates,  Tedros Adhanom Ghebreyesus(WHO),  en de op de zware lijst staande RIVM topman Jaap T. van Dissel,  worden zo ook verantwoordelijk gehouden  voor  de dood van  ontelbaar veel  oudere mensen wegens hun  crimineel woekerwinst vaccin- en corona- wanbeleid en het verbieden van HCQ icm zink.

Kabinetten Rutte I II II zijn de hoofdoorzaak van de massa sterfte in Nederland agv slechte zorg.

RUTTES crimineel kartel wanbeleid leidde tot de dood van 200 000 landgenoten.!

Mark Rutte is als premier 100 procent medeplichtig verantwoordelijk voor de massa sterfte agv de slechte zorg in nederland Rutte heeft ook keer op keer gelogen op TV en tijdens campanges dat de Nederlandse zorg waar telkens weer door de kabinetten RUTTE fors op werd bezuinigd een van de beste zou zijn vd wereld. Daardoor en door de valse propaganda en leugens van NOS NPO wisten de meeste Nederlanders vele jaren lang niet dat elk jaar 17.000 -20.000 mensen in Nederland overlijden agv verkeerde diagnoses, verkeerde medicijnen, agv uitblijvende zorg door personeelkorten, door gebrek aan know how en gebrek aan medicijnen en wegens de enorme wachtlijsten agv de bezuinigingen van de misdadige Kabinetten Rutte I II III, en met name door het criminele woekerwinst beleid van vvd pvda d66 en de top van Groen Links.

Zorgsector Nationaal Nood alarm

Nood in de Zorg. Alles dat u moet weten en waar Ruttes criminele kartel over liegt. De stand van zaken, de oorzaken en de vreselijke gevolgen van het gevoerde wanbeleid door de kabinetten Rutte I II II.

Door Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.