stikstofbedrog door minister is strafbaar bij de wet

@GideonvMeijerenafgestudeerd jurist “grillt liegende Minister van #Stikstof. Nederland hoeft dus helemaal niet aan stikstof verlaging te doen want het is een verzonnen probleem door samenzweerders tegen het Volk Der Nederlanden.


8 jun. 2022 Misdaad Reporter NL – Nederland onder vuur door verraders zoals Rutte

De liegende minister beweert schaamteloos dat de uitstoot van stikstof moet worden verlaagd door een rechterlijke uitspraak. Dat is totaal gelogen. De beslissing om de stikstofuitstoot terug te dringen en daarvoor ook nog eens de meest duurzame boeren van de wereld te onteigenen is een vuil spel en strafbaar bij de wet, daarom roepen wij alle juristen en organisaties in Nederland op om de minister en de zogenaamde KSS handlangers zoals jetten schouten ollongreng sjoerdsma paternotte kaag segers bromet ellenmeet nijppels van agt joba van den berg attje kuiken frans timmermans hugo de jonge ernst kuipers tom de graaf omtzigt swab en sekteleider rutte plus andere bendeleden zoals Mediabazen aan te klagen wegens o.a. de gepleegde misdaden: stikstofbedrog, discriminatie vd boeren, valsheid in geschrifte, metingenfraude, structureel wanbeleid zoals het vreselijk fors( jaarlijks 1 miljard euro) betalen en niet willen opheffen of zuiveren van de leugenmedia zoals NPO NOS, schenden van de Mediawet, het vergiftigen van de bodem, het water en de lucht zoals door giflozingen toestaan bij multinationals, het propageren van valse oorlogpropaganda tegen Rusland, het doen laten ontvoeren van minstens 1665 kinderen (toeslagen misdaad), discriminatie van Friesen en Groningers. Brabant, Zeeland en van alle boeren en de vissers en horecaondernemers en wegenbouwwerkers etc, georganiseerde kartelmisdaad tegen het Volk der Nederlanden ism Claus Swab, het Huis vom Orange en WEF, het financieren en sponsoren van oorlogsmisdadigers zoals in Syrie, Yemen en Oekraine, participatie in genocide oorlogen tegen Irak, Syrie, foltering en extreem geweld tegen weerloze demonstranten, misdaden tegen de mensheid, landverraad (art 93), het schenden vd Code van Neurenberg en vd de resoluties vd Raad v Europa, kiesbedrog en het schenden van de ambtseed en het moedwillig weigeren om uitspraken vd rechter na te leven en het in zeer ernstige mate schenden van de Mensenrechten en de Verdragen van Kyoto en Parijs.


About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.