Barrack Obama (Barry Soetoro) is de kleinzoon van Hitler

Beste lezers,

5f280e9fde487.jpg

Barrack Obama (Barry Soetoro) is de kleinzoon van Hitler, zijn tantes zijn Angela Merkel, Theresa May, Dalia Grybauskaite.

WO II

De geallieerden hebben WO II gewonnen. De Nazies trokken zich terug om wereldwijd te hervormen en te infiltreren. Hitler stierf niet in een bunker in 1944. Dat was zijn butler die ook zijn dubbel was. Hij ontsnapte ism met KLM enhet Nazie Oranjehuis naar Argentinie met vele SS-ers, waar hij een lang leven leefde toen hij stierf in 1957 bij een auto-ongeluk. Eva Braun ging met hem mee en hun dochter Ann die geboren was in 1942. Eva en Adolf hadden nog 3 dochters die naar Duitsland werden gebracht om op te voeden in het '' moederland ". Hun namen zijn: Angela, Theresa en Dalia.

Andere Nazie s vluchtten naar Antarctica waar ze een basis onder het ijs hadden. Veel van de Nazie wetenschappers zoals Werner von Braun werden naar de VS gebracht. Ze gaven valse namen op en werden ingehuurd door de overheid om hun oorlog-technologie verder te ontwikkelen onder de naam "Operatie Paperclip"

5f280d8ac2587.jpg

Nadat Hitler in 1957 in Argentinië overleed, veranderde Eva Braun haar naam in Madelyn Lee Payne nam hun dochter Ann en verhuisde naar de VS. Ze trouwde met Stanley Dunham en haar naam werd Madelyn Dunham. Ann werd Stanley Ann Dunham. Ann was 19 toen ze zwanger werd van een Keniaan genaamd Barack Obama. Ze verhuisde naar Kenia en beviel van haar zoon Barry. In de tijd realiseerde ze zich dat de man die ze '' trouwde '' al getrouwd was met kinderen en ze keerde terug met haar zoon naar Amerika. Kort na haar terugkeer naar Amerika trouwde ze met Lolo Soetoro en kreeg een tweede kind, een dochter, Maya.

5f280d066373d.jpg

Hitler was een Rothschild. Zijn moeder was Klara Polzi die dienstmeid was in het Oostenrijkse huis van Salomon Meyer Rothschild, waar ze zwanger werd van hem. Ze keerde terug naar Duitsland om Adolph te bevallen en trouwde later met Alois Schicklgruber die later zijn naam veranderde naar Hitler.

5f280e47dbf83.jpg

Barry Soetoro  is dus Hitlers kleinzoon. Dit zou verklaart waarom zijn tante Angel Merkel, kanselier van Duitsland hem kuste en zo liefdevol naar hem keek tijdens een bezoek. Zijn andere twee tantes zijn Theresa May, voormalig premier van het Verenigd Koninkrijk en Dalia Grybauskaite, de president van Litouwen. Hitler ' s plan voor een 3 e Rijk is  de Europese Unie die stap voor stap in een vreselijke dictatuur veranderd.

Obama was een onwettige president, een oplichter een van de grootste oorlogmisdadigers  uit de geschiedenis van de VS.

Dat is  een deel van Obamagate.

BEN JIJ AL WAKKER?! Kennis is macht!

Bron :David Rosenholm

Barrack Obama (Barry Soetoro) is de kleinzoon van Hitler

Barrack Obama (Barry Soetoro) is de kleinzoon van Hitler

User Photo
admin

3 years
1,054 Views
Share Report
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Login
0 0
Category:

Comments:

Comment
Up Next Autoplay
User Photo