“Waar is het bewijs dat Vaccineren werkt?!” vraagt Statisticus Ir. F. Lahr aan Hugo De Jonge...

“Waar is het bewijs dat Vaccineren werkt?!” vraagt Statisticus Ir. F. Lahr aan Hugo De Jonge...

User Photo
admin

1 month
6 Views
Share Report
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Login
0 0
Category:
Description:

“Waar is het bewijs dat Vaccineren werkt?!” vraagt Statisticus Ir. F. Lahr aan Hugo De Jonge... “Dat is de enige echte viruswaarheid is...vaccineren werkt” zei Minister van VWS Hugo de Jonge in de kamer. Hij doet hiermee een stevige claim waarmee hij suggereert dat de terugloop van kwetsbare patiënten in de ziekenhuizen het gevolg zijn van de vaccinatiestrategie. Maar is dat zo? Programmamaker Flavio Pasquino bespreekt het met ingenieur en statisticus Fritsander Lahr die al sinds het begin van de corona crisis scherp in de wedstrijd zit en de cijfers kritisch volgt en beoordeeld. Regelmatig post hij zijn bevindingen op Twitter en zo kan Pasquino de sympathieke vader van drie prachtige dochters op het spoor. Fritsander kwam hij oa. tot de constatering dat de ziekenhuisbezetting vorig jaar rond deze periode ook terugliep, en zelfs harder dan nu, en dat zonder vaccinatie. Hoe kan dat dan? En zou er een ander oorzakelijk verband kunnen zijn dat onze minister vergeet mee te wegen? Dat maar ook het principe van de de cirkelredenering en de preventieparadox, bespraken de heren in deze boeiende uitzending. Bronnen Ir. Fritsander van Lahr:

Epidemiologische situatie SARS-CoV-2 Nederland 25-5-2021 van het RIVM.

Website van https://www.stichting-nice.nl 27-5-2021

Epidemiologische situatie SARS-CoV-2 Nederland rond 20-6-2020 van het RIVM, geannoteerde grafiek met ziekenhuisopnames

Technische Briefing Tweede Kamer door Jaap van Dissel op 20-5-2020, geannoteerde R-grafiek • Voorpagina Trouw 27-5-2021 In de uitzending werd gerefereerd aan een eerdere uitzending met Maurice de Hond, die daarin de cijfers van het RIVM ter discussie stelt.

Hieronder is die episode te zien. https://youtu.be/rMw9sJ6e6Gc

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier: https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Comments:

Comment
Up Next Autoplay
User Photo