Speciaal rapport politieverhoren   machtsmisbruik en zware geweldsmisdaden door politie me romeos olv burgemeester halsema grapperhaus en rutte

Speciaal rapport politieverhoren machtsmisbruik en zware geweldsmisdaden door politie me romeos olv burgemeester halsema grapperhaus en rutte

User Photo
admin

3 weeks
18 Views
Share Download Report
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Login
0 1
Category:
Description:

Officiële verklaring van een agent ME'er. Gevoiceoverd voor privacy reden. Stukje uit interview door #BLCKBX

 

Speciaal rapport politieverhoren

 

Met het toenemen van het aantal demonstraties tegen de coronaregels, en de aanscherping van de maatregelen, neemt ook het politiegeweld tegen demonstranten en overtreders van de maatregelen hand over hand toe.

De BPOC2020 heeft besloten een apart onderzoek in te stellen naar de proportionaliteit van het geweld, en de sfeer en cultuur binnen het politiekorps. 

Voor dit onderzoek zijn inmiddels 56 politiefunctionarissen gehoord, waarvan u  hier elke dag een nieuwe letterlijke (!) transcriptie aantreft. Om veiligheidsredenen worden de beelden van de verhoren nog niet vrijgegeven.

De beelden van de verhoren zijn in bewaring gegeven bij een notaris die kan verklaren dat de transcripties op waarheid berusten. Dit in geval er in de toekomst een onafhankelijk en voor de betrokken functionarissen veilig onderzoek zal plaatsvinden. Van het onderzoek naar het politiegeweld en de cultuur binnen het politiekorps zal een apart rapport verschijnen.

Comments:

Comment
Up Next Autoplay
User Photo