Ruttes misdaden oorzaak dood van ontelbare landgenoten

rutte misdaad

2021

art 83

 

Misdaad door Rutte  Swab Asscher Wiebes  en kartel plus Gates, en  oranjehuis

De personeelsproblemen in de zorg worden steeds groter door ziekte en quarantaine, enorme wachtlijsten en een dodelijk corona beleid.

RUTTE III MOET AFTREDEN !!!Noodalarm in de Zorg. De stand van zaken, de oorzaken en de vreselijke gevolgen van het gevoerde wanbeleid door de kabinetten Rutte. Zorgsector Alarm 27 01 2020


Petitie verzoek strafrechtlijk vervolgen van Rutte en misdaadbende wegens onder meer misdaden tegen de mensheid, Art. 119 vd Grondwet: , terrorisme art 83 a WbvSR en art 93 WBvSR (landverraad), financieren van oorlogsmisdaden in Syrie,  schending van tal van artikelen vd grondwet.


Wij

Burgers, constateren

  • dat alle lockdown-maatregelen vele malen erger en dodelijker zijn dan de kwaal, de jaarlijkse griep.
  • De komende jaren zal het tekort aan zorg nog vele malen erger worden, waardoor steeds meer mensen geen goede, of helemaal geen zorg krijgen, dat is je reinste misdaad want goede zorg is ons aller recht!
  • Rutte en zijn misdadige kartel veroorzaken door wanbeleid en corruptie steeds meer schade,  enorme tekorten, torenhoge schulden, wachtlijsten,  dood en ellende, dat moet stoppen !
  • De schending van grondrechten en mensenrechten MOET  onmiddellijk stoppen.

en verzoeken

Het opheffen van alle lockdown-maatregelen, oneervol ontslag en berechting van het huidige kabinet en het opstappen van de Kamerleden uit de bijbehorende coalitie. De maatregelen van Rutte & Co zijn misdaden tegen de mensheid en landverraad.


Alle lockdown-maatregelen moeten worden opgeheven. Er dienen zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen te komen omdat Rutte en zijn handlangers schuldig zijn aan het financieren. van oorlogsmisdadigers in Syrie, corruptie, en het illegaal weg willen sluizen van 250 miljard euro via het corona herverdeling fonds

Juridica: mark rutte dient volgens de wet  vervolgd te worden wegens meineed, en wegens misdaden tegen de mensheid terecht staan met alle medeplichtigen: aftreden + vervolging.

Teken de petitie

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.