rich dutch people video

The richest dutch people of the world

Note:  Bovenstaand Clip is niet meer actueel. Er komt binnenkort een nieuwe clip met de actuele top van de top rijjkaards van Nederland


Who is the world richest person?


De rijkste mensen van Nederland/ The Richest people of the world.

Hoe rijk zijn de rijkste mensen van Nederland en wie zijn dat? Is de rijkste Nederlander misschien ook nog de rijkste Scrooge ( gierige vrek))  ter wereld?  Zijn die mensen op een eerlijke manier aan hun fortuin gekomen of zijn het misschien wel bedriegers,oplichters en akelige dieven?  Hoe rijk zijn Beatrix en de leden van het Koninklijk huis? Hoe komen deze alsmaar meer belastinggeld opeisende rijkaards eigenlijk aan hun onmetelijke fortuin?


Laten we eerst beginnen met de schatrijke Bill Gates. Deze Microsoft-oprichter die volgens klokkenluiders hemelsrijk werd met zijn software vol met spyware,  voert de lijst van rijkste personen in de Verenigde Staten aan die elk werd samengesteld door het  Celebrity  blad  “The Scrooge Dagobert Yearly”.


Het vermogen van Bill Gates  wordt geschat op 98  miljard dollar.  Een aantal plekken lager in  de Scrooge List staan de twee Google-oprichters Sergey Brin en Larry Page met elk een vermogen van 18 miljard dollar en ze delen daarmee de zestiende plaats.


JK Rowling


JK Rowling, de bedenkster van Harry Potter,  is dankzij Potter rijker geworden dan de koningin van Engeland. Rowlings vermogen is in korte tijd vertienvoudigd. Rowling is niet alleen de hoogst genoteerde auteur, maar ook na Prinses Diana de meest geliefde  rijkste self-made vrouw ter wereld.  Er zijn wel meer dan 4 andere vrouwen rijker, maar die werden rijk door een vermogende partner aan de haak te slaan. Rowling verdiende haar fortuin echter eerlijk  met meer dan 290 miljoen verkochte POTTER  boeken en met de opbrengsten van de filmrechten en merchandising.


Toen Rowling haar eerste Harry Potter schreef, woonde ze in een piepkleine  flat in Edinburgh en  ze leefde van een magere uitkering van nog geen 7 pond per week. Omdat ze geen geld had om de verwarming te betalen, ging ze vele jaren lang elke dag naar een cafeetje waar ze van de kastelein bij een warme kachel urenlang mocht gaan schrijven en gratis erwtensoep, worstjes en thee kreeg tegen de honger. Rowling verdient 1,44 pond aan elk verkocht Harry Potter boek in de hele wereld en geeft al vele jaren een groot deel van haar vermogen aan goede doelen en mensen die in de nood verkeren.  Rowlings werd met het wegschenken van 10 miljard pond enige jaren terug de grootste weldoenster aller tijden.


Helaas zijn er ook onmetelijk rijke gierige Scrooges  op de wereld zoals het gezelschap van het duurste en rijkste Koningshuis van de wereld.  Dat Huis van Oranje noemt zich hooggeboren door God almachtig verheven,  maar ze zijn helemaal niet van adel en deze deze ordinaire figuren hebben volgens tal van  historici en deskundigen om diverse redenen geen enkel recht op de Troon.  Het Oranjehuis  vergaarde zoals iedereen weet gedurende de Koloniale Gouden Eeuw een gigantisch vermogen via oorlog en koloniale uitbuiting. Het Huis van Oranje is het rijkste Koningshuis van de wereld en besteed nog geen 0.000000o01 procent van haar gigantische vermogen aan goede doelen. Af en toe schenkt het zichzelf gul wanende  Koningshuis ridderordes en aalmoezen aan fans  die het Huis van Oranje weten te behagen door te paaien, en door hen de hielen te likken als onderdanige lakeien, knechten en vlaggetjes wapperende  werkslaven.


Paul McCartney is de rijkste  best genoteerde kunstenaar. De 60 plusser popmuzikant heeft een vermogen van ruim 10,2 miljard euro.


Mick Jagger van de Rolling Stones, staat op een 181 ste plaats van de meest rijke artiesten met een bescheiden vermogen van  slechts 155 miljoen pond.


In de top 1000 staan maar liefst 50 popmuzikanten en producenten zoals Elton John, Eric Clapton,  Ringo Starr, Jimmy Page, Dave Gilmour, Engelbert Humperdinck en vele andere steengoede  artiesten die hun roem en fortuin vergaarden in de jaren zestig en zeventig.


Madonna, de  helaas vals zingende uitgerangeerde pop tante die ook al vrijwel niks aan goede doelen schenkt, bezit volgens de Scrooge Yearly wegens enorme gokschulden nog maar slechts 90 000 pond. Ze verloor met pokeren minstens 100 miljoen dollar in Las Vegas.  Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas zijn goed voor 170 miljoen pond elk. Simon Fuller, de bedenker van Pop Idols bezit ongeveer 71 miljoen pond.


De rijkste gierigste Britse Vrek is de  Hertog van Westminster, naar verluid een beurszwendelaar,  die 5,9 miljard pond bezit. Charlene de Carvalho dochter van wijlen Freddie Heineken en haar echtgenoot Michel staan op een mooie plaats met een eerlijk verdiend vermogen van 3,2 miljard pond.


Prinses Beatrix is the richest figure in the worldEx-koningin Beatrix  bezit minstens 950 miljard euro en zij verdient nog eens 450 miljoen netto per jaar met haar aandelen vermogen van Schell en Lockerby en met duizend en een andere bedrijven. 250 miljoen euro word er nog eens per jaar bijverdient met vastgoed en allerlei andere duistere zaken.  Beatrix,  is met een totaal vermogen van 950 miljard Euro de rijkste vrouw van de wereld  hetgeen o.a. te danken is aan het vermogen dat zij heeft  gekregen per testament( koloniaal roof-vermogen waaronder 10 miljoen kilo goud en voor 200 miljard euro aan van Joden gestolen diamanten. Zij bezit het gros van de Shell aandelen en zij is de vermeende eigenaresse van de  “Bank Of Engeland”.  Volgens de RVD (Rijksvoorlichtingsdienst ) bedraagt het vermogen van Beatrix en van alle Oranjes samen echter slechts een luttele 450 miljoen euro.


Het Steenrijke Hollands Koninklijk huis kost de belastingbetaler een dikke 400 miljoen euro per jaar en daar komen nog eens extra kosten bij die  door de regering Rutte VVD onder allerlei vage kosten worden weggemoffeld. Het Oranjehuis is  het duurste en meest luxe Koningshuis van Europa volgens professor Herman Patrijs van de Vrije Universiteit te Gent. Volgens Patrijs  is het geliefde Spaanse hof het goedkoopste van Europa en zijn de  overal ter wereld erg  ongeliefde  Oranjes gierig, asociaal, veeleisend en ontzettend duur. Een sterk vermoeden bestaat bij Patrijs dat de kosten van de Oranjes in werkelijkheid vele malen hoger zijn dan de opgegeven 114 miljoen Euro per jaar.


85 procent van de Nederlanders vind dat het Koningshuis wel heel erg te duur is, maar wel ergens toe dient zoals een vrije feestdag en een gevoel van eenheid. Steeds meer mensen, en nu reeds ruim 83 procent, vind dat het met luxe en priveleges overladen vrekken Huis van Oranje in de moderne samenleving absoluut niet thuis hoort. Dat kom ook omdat de Oranjes meer rechten hebben dan hen onderdanen en omdat  er sprake is van een onaanvaardbare uitbuiting van het volk en van een vreselijke ongelijkheid. Beatrix zou volgens specialisten  ook al helemaal niet van koninklijke bloede zijn en haar zoon,  Willem  Alexander, zou dus ook geen enkel recht hebben op de troon. Het is al vele jaren geen geheim dat de Oranjes  DNA-onderzoek weigeren, omdat via DNA onderzoek vast zou komen te staan dat zij geen enkel recht hebben op hun titels, de Troon en hun gigantisch miljarden fortuin.Ruim 83 procent van de Nederlanders vind dat het vrekkige  Koningshuis dat geen recht heeft op de Troon moet worden afgeschaft en onteigend.  In tal van landen van de wereld zijn de mensen ook al helemaal niet blij met het Oranjehuis en dat komt omdat de Oranjes als rechts extreme nazies en moordenaars die met Hitler heulden worden aangemerkt.   De grote meerderheid vind het absoluut onaanvaardbaar dat de Oranjes hun gigantische vermogen hebben  vergaard door oorlogen, mensenhandel, vaccins verkoop,  en via de diefstal van honderd duizenden tonnen aan goud, zilver,  en juwelen zoals van de door Hitler en  het Oranjehuis bestolen en gedeporteerde Joden tijdens WO II.  Volgens de geschiedkundigen heeft Het Huis van Oranje   onvoorstelbaar kostbare  schatten uit de voormalige kolonien gestolen. Honderdduizenden mensen werden  in de naam van Oranje als slaven uitgeplunderd en op een gruwelijke wijze op bevel van de Oranjes door huurmoordenaars  in koele bloede vermoord.


Ex Koningin Beatrix staat niet bekend als een weldoenster en zij heeft in haar leven ook nimmer ook maar een euro willen inleveren ten bate van het Volk. De steenrijke prinses, die als aanhangster van de Bertholemet (satan-duivelskop) bekend staat, bezit altijd meer dan ze ooit in haar leven zou kunnen opmaken en ze is nooit tevreden en wil alsmaar meer uit hebzucht.  Ze werkte een leven lang 60 uur per week als een paard,  om de politiek te dicteren met het doel om het door de Oranjes bijeen geroofde kapitaal zoals  tonnen goud, juwelen en onbetaalbaar dure kunstschatten te vermeerderen en om steeds meer geld op te eisen ten koste van de burgers.  De Oranjes besteden overigens 95 procent van hun tijd in extreem luxe paleizen  met gouden toilet potten en kroonluchters met wel 1000 van werelds duurste diamanten.  Ze vertoeven steeds ook in extreem dure luxe vakantieparadijzen. De praktijk leert dat het vreselijk inhalig en vrekkig Oranjehuis een nutteloos geldverslindend moordlustig instituut  is van decadentie en uitbuiting van het Volk der Nederlanden.


De  regering van de salon socialist Kok heeft 14 jaar geleden vele miljarden uitgetrokken voor de aanschaf van de JSF.  De meerderheid van Nederland was daar olv de sociaal demoraat en de tot grootste volksheld  uit de geschiedenis gekozen Pim Fortuyn  op tegen, maar de corrupte Kok drukte de aankoop via bedrog door.  Na het regime van zijn opvolger JP Balkenende werkt anno 2018 ook Marc Rutte  als een knecht voor Het Huis van Oranje, dat minstens  voor 100 miljard aandelen Shell bezit en grote belangen heeft bij Lockerby, de firma die de JSF maakt.  Het Huis van Oranje en de kartel regering van Rutte zijn er de afgelopen jaren ook weer in geslaagd om honderden miljoenen extra winst via de aandelen handel en met allerlei duistere zaken te boeken  en  bovendien word er over de vele miljarden winst van Shell  geen een euro aan winstbelasting betaald. Het Oranjehuis verrijkt zich schaamteloos over de ruggen van het Volk,  dat alsmaar meer  moet bezuinigen,meer belasting moet betalen  en helemaal niks heeft in te brengen omdat het kabinet Rutte niets anders is, dan een corrupte kartel,  annex bananen republiek bende.De Steenrijke  Vrekken van Oranje hebben hebben ondanks hun onmetelijke rijkdom enwilde feesten, echter geen leuk leven wegens de vele verplichtingen en wegens het alsmaar moeten zwaaien en glimlachen bij parades en evenementen. Dat doen ze uit hun mateloze hebzucht want ze willen alsmaar meer geld en macht want ze zijn zelfs met 900 miljard euro niet tevreden en voelen zich wanhopig omdat ze menen dat de zingeving van het leven eruit bestaat om alsmaar meer rijkdom en macht over de ruggen van door hen afgeperste volk te vergaren. Hun door satanisme en geld verziekt geestelijk leven herkent men aan hun decadente look, en aan hun wanstaltige peperdure hoedjes en de belachelijk kleren waarmee ze indruk mee proberen te maken via de door hen ingehuurde Propaganda Pers.  Men herkent zulke graaiers ook aan hun op half twaalf hangende facelift en een hangbuik zoals bij vraatzucht en overgewicht.  Het vettig postuur van deze populistische parasieten,  krijgen deze harteloze akelige dierenbeulen van het drinken van sloten peperdure wijn en door het als uitgehongerde wolven opeten van de door hun en de oranje jagers  op een bloeddorstige wijze tijdens de jacht afgeslachte evers, herten, gevogelte, vleermuizen en tal van met  uitsterven bedreigde diersoorten. Ook is er sprake van het eten van kakkerlakken, slangen, spinnen en  mensenvlees, door de sekteleden van het Huis van Oranje die  tijdens occulte rituelen bekers bloed drinken dat afkomstig is van ontvoerde, verkrachte en door huurlingen vermoorde kinderen.

Geen van deze gestoorde vrekken die ook nog menen dat zij 1000 keer meer waard zijn dan een gewone burger is echter gelukkig en vrij en geen een van hen slaapt ook maar een nacht met een rein geweten, en dat is dan de prijs die ze betalen voor het misdadig luxe leven dat zij zich menen te permitteren in de naam van God,  Volk en Vaderland. Dit verachtelijk soort criminelen,  zit dan wel  gevangen in een  Gouden Kooi van leugens,  paleis complotten,   afgoderij, duivelse rituelen, misdaad  en een ongekende decadentie. Men kan dan ook geen medelijden hebben met zulk een geestelijk gestoorde  gekken   zonder hart,  en zonder ook maar een grammetje eer of  geweten,  als zij vroeg of laat door de hoogste rechter worden afgerekend, en kermen van pijn, brandend als fakkels in het hellen vuur.


De rijkste man ter wereld / The Richest man of the planetGuy de Rothschild bezit liefst  $490.000.000.000.000.000,-  en elke seconde   komt er vanzelf een enorm groot kapitaal aan rente bij waar je een leven lang hard voor zou moeten werken. Als het vermogen van De Rothshild eerlijk onder de wereldbevolking zou worden verdeeld zou iedereen een fortuin van 70 miljoen $ krijgen maar dan zou de wereldeconomie instorten, immers zou geen mens nog willen werken en iedereen zou van alles dat zijn of haar hartje begeert willen kopen ten minste wat er te koop is. Een mens kan echter hoe rijk deze ook mag zijn, nooit van zijn leven alles  kopen zoals  trouw, een goed geweten! liefde!  vriendschap en een mooi en lang gezond leven.


Rothschilds vermogen bedraagt voor meer dan de helft het samen met Het Oranjehuis geroofde vermogen van de Freemasons en The New Illuminators (Knight Templars)  Het startkapitaal van dit onvoorstelbaar groot vermogen behoorde toe aan de Tempeliers die in 1307 werden opgepakt,  en door huurlingen van het Huis van Oranje  werden beroofd en vermoord , maar die vooraf een deel van hun schat in veiligheid hadden gebracht. Dit was de grootste schat uit de geschiedenis.  In 1314 werden de Godsvruchtige Tempeliers door de Inquisitie in opdracht van het Oranje Huis en de Rothshilds  ter dood veroordeeld en op de brandstapel verbrand of gevierendeeld. Mer dan duizend godsvruchtige Tempeliers werden in de naam Oranje met een hakbijl onthoofd waarna men hun hoofden op spiesen tentoonstelde op de pleinen van de grote steden als afschrikwekkend voorbeeld in brand stak. Volgens prominente rechtsgeleerden en historici is het Huis van Oranje  het meest rijke en moordlustige adelhuis van de wereld wegens de Koloniale Roofoorlogen in de Gouden Eeuw, en tal van genocides waarbij vele miljoenen weerloze mensen in de naam van Oranje uit pure hebzucht en moordlust werden  afgeslacht en op onvoorstelbare wrede wijze werden uitgemoord.


Dan volgt hier de top rijkste mensen van de wereld.


The Top Richest People 


beatrix  Beatrix is the most rich figure, although she abdicated the throne after 33 years in 2013. Still, to this day, her wealth is estimated to be  950 billion EURO.

rothshild  Guy de Rothschild   $490 B

Carlos Slim Helu & the greedy  family  $123 B

Bill Gates The microsoft spyware man”  $100  B

Amancio Ortega alias “Smartface”  $57 B

  Warren Buffett  “The Wall Street Terror Clown” $53.5 B

David Koch “the pizza man” $35 B

elon musk Elon Musk  FRS  US$33.8 billion  (March 2020)

 


  Stan Rams   $  ???  endless rich in art and music!

MAAR …Geld maakt niet gelukkig.


De zogenaamde “krediet crisis” werd veroorzaakt door Vrekkige Koningshuizen,  bankiers  en  de door het Oranjehuis opgerichte Dievenbende de Bilderberg groep. Het volk bestaande uit de naar vrijheid, recht en vrede strevende mensheid, zal zich dan ook moeten verenigen en de krachten bundelen om af te rekenen met de  Oranjehuis Bilderberg Maffia en met de corrupte politiek en deze moeten verjagen en vervangen door een humaan sociaal systeem dat de mensheid dient en alles dat bloeit en leeft met alle liefde van de wereld koestert. De wereld heeft meer dan genoeg aan schatten en aan natuurlijke bronnen en hulpmiddelen en als deze eerlijk worden verdeeld hoeft geen mens op aarde ooit nog onder armoede te lijden en in de nood te zitten.


Liefde, vrede en de vrijheid zijn het kostbaarste goed. Als de wereld de ogen sluit en de corrupte politiek, de vrekkige Oorlogszuchtige Koningshuizen geen halt toeroept zal er in de toekomst geen mens nog vrij en gelukkig kunnen leven.

Goedheid is onbetaalbaar. Waar zou de mensheid zijn zonder de mensen die zich belangeloos inzetten voor de wereld en hun geluk en bezit hoe groot of klein dan ook met alle liefde delen?

“Geluk word alleen maar mooier als je het deelt”

Stan Rams

12 juni 2019


Tags


Rothschild, rich dutch people video, rich dutch people, De rijkste mensen van Nederland,  Dutch top richest people, Oranjehuis moordenaars, vrekken die het volk bedriegen en uitbuiten en niks over hebben voor de noodlijdende medemensen. Heartless Fake Royals, Dutch Scrooges

 


About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column, Scrooges, Video and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.