EMA wereldnieuws corona misdaad

Wereld nieuws

De EMA (European Medicines Agency) heeft per brief antwoord gegeven op een aantal belangrijke vragen omtrent de coronavaccins. Daaruit blijkt dat de c prikcampagnes niet hadden mogen worden uitgerold wegens oa ontbreken van  de vereiste basis voor  “informed consent”.

 

Fox Update: minstens 150 000 amerikanen overlijden jaarlijks agv drugs/ er is sinds de prik campagnes sprake van een enorme toename van sterfte maar fox ontkent in zekere zin dat het te maken heeft met de made in china import zombiedrugs/ meth/ fenthanyl.

Citaat : made in china meth crack fenthanyl causes mass death/every year at least 150 000 americans die from the made in china drugs and even more due to drug related fire arms violence! EMA/ WHO Oxford Harvard and all other never tested what happens when people get jabbed and mix using drugs/chems/pills/alcohol/ Ema should never have approved the series of experimental c jabs cause they were never tested properly neither the cancer causing mix of drugs pescriptions/fenthanyl etc/ the increasing mortality due to cancer

C Vaccin beschermt niet en is onveilig

COVID19 mRNA behandeling niet veilig en niet effectief, aldus de grondlegger van het mRNA platform, Robbert Malone

dr. Ryan Cole

15 manieren waarop COVID-vaccins schaden en doden: inzichten van dr. Ryan Cole.

1. gebruik van nanodeeltjes
2. persistentie van synthetisch RNA
3. circulatie van synthetisch spike-eiwit
4. het spike-eiwit is een schadelijke stof
5. ophoping en effecten in de hersenen
6. schade aan perifere zenuwen
7. orgaanschade
8. myocarditis en hartproblemen
9. effecten op bijnieren en elastische vezels
10. schade aan voortplantingsvermogen
11. verzwakt immuunsysteem
12. vaatbeschadiging en bloedstolsels
13. abnormale ophoping van eiwitten/eiwitaggregatie (klonteren door bijvoorbeeld verkeerd gevouwen eiwitten)
14. immuuntolerantie
15. Verhoogd risico op kanker

Erasmus Update

VAERS Update 24 02 2024: meer dan 1 miljoen meldingen van vaccinatie schade, van orgaanschade tm/ de dood

Er zijn meer dan 1 miljoen VAERS-rapporten van vaccinverwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door de experimentele COVID-vaccins. Per 1 januari 2024 zijn slechts 11 slachtoffers schadeloos gesteld.

 

Italie Update:

Greg Reese Report legt uit : Onderzoek naar de voormalige minister van volksgezondheid Roberto Speranza, die opdracht gaf, nadat e-mails onthulde, om de gegevens van sterfgevallen door vaccinatie te verbergen, om zo de vaccinatie campagne niet in gevaar te brengen”  Momenteel loopt er een strafonderzoek naar hem en voormalig directeur Magrani van de AIFA [ geneesmiddelenbureau ] wegens moord.Opmerkingen

“er is geen enkel deugdelijk onderzoek geweest naar de experimentele c prikken en de combinatie met andere prikken en medicijnen/pillen van een of meerdere batches van 1 of meer fabrikanten met oa bijwerkingen zoals myocardites/trombose,  er is niet voldoende getest of zelfs helemaal  niet op  de gevolgen van oa  de combinaties,  waardoor EMA  de c prikken dus nooit had mogen goedkeuren”

“EMA heeft toegegeven dat er geen deugdelijke basis was vd  goedkeuring omdat er ook niet werd voldaan aan de voorschriften voor “informed consent”

“EMA heeft een tijdelijke goedkeuring verleend met bepaalde voorwaarden waaraan door geen enkel land/regering werd voldaan”

“onmiskenbaar is er ook geen enkele rekening gehouden met de combinatie van 1 of meer diverse prikken en/of medicijnen en/of  de combinatie met oa Griep/TB/ Schimmelinfectie/Parasitaire long maag darm infecties of een andere aandoening en de schadelijke gevolgen van het dragen van mondkapjes en de schadelijke gevolgen van lockdowns”

“het door overheden verbieden van levensreddend ivermectine (een  legaal en al vele jaren lang succesvol aangewend middel tegen parasitaire long maag darm, infecties en oa infectie koorts) ,  toediening van volgens zeer veel bronnen dodelijk remsedivir, en het beschadigen van de longen door Intubatie,  het inbrengen van een beademingsbuis, hebben  zoals de eerder genoemde oorzaken geleid tot een significante toename vd sterfte”

“Het isoleren van ouderen heeft een vreselijk leed teweeg gebracht, door het isoleren zijn mensen van verdriet en eenzaamheid, en doordat zij  o.a.  niet meer wilden eten, dusdanig verzwakt,  dat zij daardoor en/of mede door eerder genoemde oorzaken kwamen te overlijden”

“Er werd duidelijk  dat het EMA vanaf het begin op de hoogte was van het offlabel gebruik ,van het mis classificeren van de prikken, van het gebrek aan effectiviteit, van de ontoereikende bijsluiters, van de dodelijke bijwerkingen, van de illegale toekenning van een marketing autorisatie, toch koos het EMA er voor het toe te laten”

 

De persconferentie in Strasbourg.

 De aanleiding is de sommatie die wij op 1 oktober verstuurden. voorwaarheid.nl/juridisch/pers De EMA reageerde 18 oktober, veelal ontkennend. Die antwoorden hebben wij weer gebruikt om het CBG verder aan de tand te voelen. Inmiddels loopt onze bezwaar procedure daar en ligt er een WOO verzoek naar de batch onderzoeken gedaan door de nationale instituten. De LAREB cijfers die wij eigenlijk mee wilden nemen en die op het midden van de maand worden gepubliceerd van de maand eerder konden wij helaas niet meenemen, opmerkelijk dat op 2 oktober de booster campagne startte maar dat in afwijking van de normale rapportage er geen cijfers zijn voor oktober…. Wat wel vast staat is dat het EMA vanaf het begin op de hoogte was van het offlabel gebruik , van het misclassificeren van de middelen, van het gebrek aan effectiviteit, van de ontoereikende bijsluiters, van de dodelijke bijwerkingen, van de illegale toekenning van een marketing autorisatie. Alles was bekend, toch koos het EMA er voor het toe te laten..

EMA Brief

De EMA geeft toe dat de corona vaccinaties nooit bedoeld was om besmettingen te voorkomen en alleen toegediend mocht worden in een emergencyuse only.
Hier kan je het volledige rapport teruglezen!!

Persconferentie: de sporthallen vol met vaccinprikkers waren in strijd met de toestemming van de EMA

“Dmv het omzeilen en negeren van meerdere wetten heeft de commissie willens en wetens potentieel dodelijke injecties op de markt gebracht. De batch afhankelijkheid ivm de bijwerkingen is toegegeven evenals de DNA vervuiling”. EU/FvD Persconferentie 21 november 2023

Marcel de Graaff (Europarlementariër FVD) en Joachim Kuhs (Europarlementarier AfD), Willem Engel en Vibeke Manniche (arts)  bespreken schokkende onthullingen  uit de brief van de European Medicines Agency (EMA). Deze brief kwam op reactie van het verzoek van Marcel de Graaff en Joachim Kuhs om de vergunningen van Covid-19 vaccines onmiddellijk op te schorten.

Europees Parlement te Straatsburg (Daphné Caruana Galizia Room – Weiss N-1/201).

 About Stan Rams

Stan Rams, Stream News from Amsterdam and all around the Globe, providing multimedia/ kunst/ muziek/ art/ entertainment/
This entry was posted in Column, Nieuws and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

Er zijn nog geen reacties