Duitsland in oorlog met Rusland: Ivo Sasek KLA TVDoordat Scholz & Co en de oorlogszaaier Rutte, wapens leveren aan Oekraïne, komt de oorlog steeds dichterbij. Rutte en de leugenmedia liegen voortdurend over de oorlog. Ze gooien met kwade opzet olie op het vuur, en daardoor vallen steeds meer slachtoffers, dat moet stoppen !

Weg met de oorlogszaaiers Sholz, Macron, Trudeau, Biden, Zelensky, Rutte en ZSM NEXIT!

“Ik doe hierbij een beroep op alle naties, en bovenal op de vrije voorlichters, om deel te nemen aan de voorlichtingsstrijd. Aangenomen mag worden dat het dezelfde kringen zijn die nu ook weer willen profiteren van een 3e wereldoorlog. Zij handelen niet alleen in chemie en injecties, maar ook in wapens en “klimaatreddende producten” enz. Laten we deze verloren wereld uit de strop van deze crisis-profiteurs helpen door gezamenlijk hun geheime verbindingen te onthullen en onophoudelijk op te roepen tot een algemeen “crisis-winstverbod”. Bovendien, alle Scholzens horen op tijd voor een krijgsraad zoals Neurenberg. Als de wereldgemeenschap resoluut besluit dat deze oorlogophitsers zullen worden berecht en dat voortaan niemand meer mag profiteren van crisissen – noch van pandemieën, noch van klimaatrampen of, zoals actueel, van oorlogen – dan kunnen we onze ondergang misschien nog verhinderen en samen aan een nieuwe toekomst bouwen.”

Ivo Sasek


Column Ab Gietelink.De liegende Westerse media verspreiden het beeld dat Rusland in Oost-Oekraïne geen steun bij de lokale bevolking zou hebben voor haar invasie.
Maar de Donbas republieken Donetsk en Loegansk, evenals de bezette aangrenzende districten zijn overwegend Russisch sprekend en gezind.
Rusland claimt in die regio’s een bevrijdingsoorlog te voeren. Het westen en Oekraïne wijzen iedere suggestie voor een referendum over hertekening van de internationale grenzen bij voorbaat van de hand.


Over Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
Dit bericht is geplaatst in Column, Nieuws met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

Er zijn nog geen reacties