dragen mondkapje levensgevaarlijk voor kinderen

kind dood door mondkapje

Als je je kind dit laat dragen is het kindermishandeling. Wat je met jezelf doet moet je lekker zelf weten. Zeg niet…. ik wist het niet.


Duitse neuroloog waarschuwt voor de gevaren van mondkapjes. Dit kan zeer ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Belangrijke informatie.De Duitse neuroloog Margareta Griesz-Brisson, waarschuwt voor  ernstige gevolgen bij het gebruik van mondkapjes, met name bij kinderen.

“De corona-maatregelen zijn wreed, gevaarlijk en onmenselijk. Een mens kan slechts enkele minuten zonder zuurstof. Het dragen van mondkapjes leidt tot een hoger gehalte  CO2 in het bloed(minder zuurstof)  doordat ze hun uitademlucht weer inademen. Ze krijgen veel meer koolstofdioxide binnen en het gevolg is dat het brein permanent beschadigd raakt.Het immuunsysteem heeft zuurstof nodig. Ook het brein het zuurstof nodig. Kinderen hebben een waanzinnig actief immuunsysteem en brein. Een kinderbrein smacht naar zuurstof. Een mondkapje beschermt niet tegen het virus. Virussen zijn 0,08 micrometer groot, terwijl de poriën van mondkapjes 80 tot 500 micrometer groot zijn. Het dragen van kapjes verstoort de ontwikkeling van het brein met als gevolg dat kinderen minder goed kunnen leren. Ook heeft het een negatieve impact op de organen. De schade die mondkapjes veroorzaken, kan niet  ongedaan gemaakt worden. Dit is niet alleen gevaarlijk voor de gezondheid, maar ook crimineel. Er zijn in Duitsland kinderen overleden door het verplicht dragen van mondkapjes.”

Margareta Griesz-Brisson waarschuwt ook dat het aantal gevallen van dementie zal stijgen agv het dragen van mondkapjes.

Hoe kan een dierenmoordenaar, een software en virus distributeur, een gewetenloze zakenman, een elektrische autofabrikant en een natuurkundige zonder certificaat beslissen over zaken met betrekking tot de gezondheid van de hele bevolking? Alsjeblieft collega’ s, we moeten allemaal wakker worden. Ik weet hoe schadelijk zuurstoftekort is voor de hersenen, cardiologen weten hoe schadelijk het is voor het hart, longologen weten hoe schadelijk het is voor de longen. Zuurstofgebrek beschadigt elk orgaan. Waar zijn onze gezondheidszorg, onze zorgverzekering, onze medische verenigingen? Het zou hun plicht zijn geweest om hevig tegen de lockdown te zijn en het te stoppen en vanaf het allereerste begin te stoppen. Waarom geven de medische raad straffen uit aan artsen die mensen vrijstellingen geven? Moet de persoon of de dokter serieus aantonen dat zuurstoftekort mensen schaadt? Wat voor soort medicijnen vertegenwoordigen onze artsen en medische verenigingen? Wie is verantwoordelijk voor deze misdaad? Degene die het willen handhaven? Degene die het laten gebeuren en meespelen, of degene die het niet voorkomen? Het gaat niet om maskers, het gaat niet om virussen, het gaat zeker niet om je gezondheid. Het gaat om veel meer. Ik doe niet mee. Ik ben niet bang.  Je kunt het merken, ze nemen al onze lucht in om te ademen. De noodzaak van het uur is persoonlijke verantwoordelijkheid. Wij zijn verantwoordelijk voor wat we denken, niet voor de media. Wij zijn verantwoordelijk voor wat wij doen, niet voor onze superieuren. Wij zijn verantwoordelijk voor onze gezondheid, niet voor de  Wereldgezondheidsorganisatie. En wij zijn verantwoordelijk voor wat er gebeurt in ons land, niet de overheid.

Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs voor de werkzaamheid  tegen transmissie van een virus, maar er is ruim wetenschappelijk bewijs voor de  gevaren van het dragen van mondkapjes.

Veel mensen die mondkapjes dragen, ervaren een negatief effect op de gezondheid

In een vierdelige serie geeft immunoloog dr. Carla Peeters, die verschillende jaren werkzaam was op het RIVM, alle ins en outs over de gevaren van het dragen van mondkapjes. Het gebruik van mondkapjes is lang niet zo onschuldig als gedacht.


Kinderen overleden door zuurstofgebrek agv het gedwongen dragen van mondkapjes.
Zie waarom de in lage loon landen gemaakte kapjes besmet zijn met bacterien door vuil van de grondDoktersverklaring


dokter

Mouth masks are dangerous. Lots of children and elder people died because they where forced to wear those masks. Medical science has stated that wearing mouth masks is a serious health hazard. Therefore there should be no obligation to wear caps. Also because enforcing it is a direct violation of human rights.

In EU mask standard EN 14683:2019+AC:2019 – instead of masks, personal protective equipment is recommended against infectious agents – tests are done for 0,65-7μm range – 95% filtering is needed at mean size 3μm – Sars-CoV-2 virus size is 0,06-0,14μm  so Get informed & wake up! Sign the Petition

Het dragen van mondkapjes betekent een significant risico  voor de gezondheid. Daarom dient er geen plicht te komen om kapjes te dragen. Ook omdat het verplichten van het dragen van mondkapjes een directe schending is van de grondwet en van de mensenrechten.

kapje

Hoofdpijn, Sufheid, Lusteloosheid, Duizeligheid, Verlies van je bewustzijn, Verzuring van je bloed, Hoge bloeddruk, Rode huid, Spiertrekkingen, Spiertrillingen, Slecht zien, Slecht horen, Kortademigheid, Snel ademen, Oppervlakkig ademen, Overslaan van je hart ! Voor de mondkappendragers: U bent voorgelogen en werkt mee aan een wereldwijd gedragsexperiment ten koste van uw eigen gezondheid, vrijheid en logische denkvermogen.

Uit divere onderzoeken blijkt dat de blauwe maskers waren bespoten met PTFE (Polytetrafluorethyleen). Dat is synthetische fluoride gevonden in Tflon. Hier zijn enkele van de mogelijke symptomen / neveneffecten:

Koorts tussen 100 & 104 graden
Strakheid borstkas
Kortheid van ademhaling, duizeligheid
Koppijn hoofdpijn
Hoesten hoesten
Koude rillingen
Keelpijn keel en allergie

mask bacteries

Sing the Petition

Face_Covering_Exemption_Pack_of_Cards

De Mondkap Plicht is volgens het Staatsrecht en het Internationaal Recht illegaal want de plicht is in strijd  met o.a. art 10 van de grondwet en met  div artikels vd UN (mensenrechten).

staats recht geleerden mondkapjesplicht in strijd met grondwet

Fiber Health Danger Alert !  Gebruik mondkapjes vergroot verspreiding van ziektekiemen (virus)

Toxische kleurstoffen of bleekmiddelen en/of micro deeltjes uit de stoffen die gebruikt worden voor de mondkapjes, kunnen in de longen terecht komen.  Onlangs gepubliceerd onderzoek toont aan dat de door  Stan Rams  gepubliceerde bevindingen  waar Ruttes Handlangers en de Jonghe lak aan hebben, juist zijn en kloppen, zoals dat de verspreiding van het virus kan toenemen door het onveilig gebruik van mondkapjes.

Koen

Stan Rams dossier betreft een grondig juridisch onderzoek, en een berg aan dossiers en publicaties  zoals van wetenschappers, juristen en artsen van over de gehele wereld en onderzoeken door bijvoorbeeld  het British Medical Journal  dat in 2015 alreeds  een hogere concentratie van bacterien(virussen) aantoonde bij mensen die gebruik maakten van mondkapjes in vergelijking met mensen die geen mondkapje/medisch mondkapje droegen.

kanker

Hergebruik van besmette mondkapjes leidt volgens duizenden artsen tot een grotere kans op infecties. Aan de mensen die ondanks de aangevoerde bewijzen dat het dragen van kapjes nutteloos en zelfs slecht is,  toch nog geloven dat kapjes wel nodig zijn,  wordt dringend geadviseerd alleen goed gekeurde medische kapjes volgens de geldende veiligheidsvoorschriften te gebruiken,  en deze mondkapjes na 2 uren te vervangen en op een veilige manier af te voeren.

fiber masks are dangerous

Masks at 40x  magnification show loose particulate, fibers causing long-term risks to lung health from  inspiratory flow in mask wearers, past these objects, into the airways.  ATOR  Labs  has done research on the CO2/O2 side of mask wearing – they haven’t seen that low percentage of oxygen (17%) except during exhale – as normally see between 19.8 – 20.4% during inhale using a .7l tv and 12 bpm. 1/2

Statement from Maria Hope (NY),  a nurse who pointed out the danger. She weared a mask ALL day and got ill, bercause of bad breathing in fibres. Other complaints include a dry mouth, allergy and, fever caused by throat and accumulation of bacteria,

mask

Fiber deeltjes in mondmaskers vormen een bedreiging van de gezondheid. Het dragen van mondmaskers beperkt volgens medici uit de hele wereld  de opname van zuurstof in de longen en verhoogt de aanwezigheid van CO2  dusdanig, dat er sprake is van het risico op  flauw vallen, allergie reacties, concentratieverlies, en bij ouderen, kinderen en mensen met een zwak immuunsysteem  een verhoogd risico op verstikking door C02 vergiftiging en  zuurstoftekort.

Corona Problematiek

-stress kwesties,

-vrijheidsberoving, misdaad, wet schending door de regering

-mondkapjes die voor meer ziektes en doden zorgen

-groot tekort aan  medísch personeel

-5G dat het immuunsysteem verzwakt

-vaccinaties

-massasterfte

Als je een mondmasker draagt, adem je je eigen CO2 weer in. Je lichaam wordt dan hypoxisch*.  Hypoxie* is een aandoening waarbij het lichaam of een lichaamsdeel een tekort aan zuurstof in de weefsels heeft.Omdat mensen via het masker zuurstof naar binnen moeten zuigen, krijgt het lichaam minder zuurstof en raakt het in een stress. Dit is fysieke stress en die is schadelijk maar door het dragen van een mondmasker ontstaat er ook nog eens emotionele en geestelijk stress.

Een mondmasker zorgt ervoor dat het lichaam in een “sympathicomimetische” toestand komt. Dit is een stress toestand, een vecht en vlucht reactie. Dit wil zeggen, dat de cortisolwaarde enorm stijgt en te veel cortisol onderdrukt het immuunsysteem en daarmee daalt de lymfocytenpopulatie. Dit betekent, dat je door hjet dragen van een mondkapje meer vatbaar bent voor welke ziekteverwerker dan ook… bacterie, virus, schimmel, enz.
De componenten die je via een mondmasker inademt zijn ook slecht omdat ze toxisch zijn.

Mensen die sterven aan Covid 19 blijken veelal een hypoxisch letsel te hebben. Ze hebben een histotoxisch hypoxisch letsel dat  ontstaat door vergiftiging van de longen. Het masker bestaat uit verschillende componenten, zoals plastic en propyleen. Als je door het masker ademt, worden deze componenten vochtig. De vochtigheid breekt de componenten af en je ademt deze giftige stoffen in, waardoor het immuunsysteem nog gevoeliger wordt.Je bent angstig, omdat je niet weet of je ziek zult worden. Je emoties krijgen een klap. De overheid houdt je weg van je sociale netwerk en je familie.

Door het dragen van het mondmasker word het immuunsysteem verzwakt en krijg je er de emotionele stress nog eens bij.

5G heeft met Covid 19 te maken, want 5G heeft een zeer slechte invloed op het immuunsysteem. De gsm’s van nu hebben waarschijnlijk zo’n 500 tot 900 hertz, tot misschien 1500 hertz. Als de nieuwe technologie helemaal uitgerold is, wordt dat iets van zo’n 30 tot 300 gigahertz. 1 gigahertz is een miljard hertz. Het gaat dus over 30 tot 300 miljard hertz. Ruim 2000 wetenschappelijke artikelen over onderzoek tonen aan, dat 1,8 gigahertz kanker kan veroorzaken, hersenkanker, kanker in de bijnieren en andere neurologische complicaties. Maar ze gaan nu zo’n 30 tot 300 miljard hertz uitrollen. Het zijn dus ook de zendmasten die steeds meer ziekten veroorzaken.

Als mensen ziek worden, en door de overheid bang worden gemaakt gaan ze massaal om een vaccinatie vragen.Zo’n vaccinatie is nog het grootste gevaar. Zeer veel mensen zullen eraan sterven.

Als mensen massaal ziek worden en sterven, misbruiken ze dit om te kunnen zeggen: zie je wel dat er een tweede golf aankwam? Dan kunnen vaccinaties verplicht worden gesteld. Maar dan sterven er nog meer mensen en dat moeten we zien te voorkomen. Als mensen zich laten vaccineren, gaan we massasterfte krijgen.

Bedrog door Politiek, Media en Pseudo-Wetenschappers

Officiële verklaring. Covid is griep en PCR test WERKT NIET!

Politici zoals Rutte, leugenmedia zoals NOS  en wetenschappers  blijven maar angst zaaien en liegen. Er zijn ook wanhopige mensen op twitter  actief die door zogenaamde testen aan willen tonen dat kapjes niet schadelijk zijn, zoals door het  omdoen van een kapje en door O2(zuurstof) te meten in het bloed. Ze zeggen dan reeds na 20 minuten “zie hier er is niks mis, kapjes zijn niet gevaarlijk en ze helpen”

Ze tonen echter niet, de  voor kwetsbare mensen levensgevaarlijke verhoging van CO2 in het bloed. Ook wordt niet getest op allergie, en de schade die fiber en de ziektekiemen  aanrichten in de longen.

Wie het  dossier helemaal heeft bestudeerd weet wat er nog meer allemaal goed mis is bij  RUTTE III GL,  WHO, RIVM  zoals ook de ondeugdelijke CPR en kapjes-testen en de waardeloze testresultaten.  Zo werd er ook weer een hele hoop aan leugens en onzin bij de NOS, Nieuwsuur en bij Jinek  de wereld in getoeterd en op twitter verschenen oplichters zoals een neparts met een lichtblauwe ziekenhuisjas, die zichzelf met een kapje op testte. Die zogenaamde arts was bij geen een ziekenhuis bekend en volgens twitters was deze kapjespromotor dan ook een door Ruttes bende ingehuurde bedrieger. Er werd door die kartelschurk alleen maar zuurstof  in het bloed gemeten gedurende een korte tijd en niet de afname co2 en de lange termijn effecten, anders gezegd was het zoals Ruttes bende en het RIVM een waardeloze vertoning van leugens en nepnieuws.

Er werd nssmlijkal helemaal niet getest welk effect de kapjes(men moet veel soorten KAPJES testen),  hebben bij minder gezonde mensen, bij kleine kinderen en mensen met bijvoorbeeld Kanker, TB of  COPD of mensen met  een zwak immuun stelsel. Ook werd niet getest op tal van andere belangrijke punten die niet mogen ontbreken bij een deugdelijk onderzoek.

Rutte III heeft ook van de CPR-testen een regelrechte puinhoop gemaakt door ingehuurde pseudo-wetenschappers met zeer onbetrouwbare en valse testresultaten op te komen laten draven. Die zogenaamde wetenschappers bleken onmiskenbaar de een na de andere onwaarheid en onzin te verkondigden zoals bij NOS, Nieuwsuur en het door Kasja Ollongren gerunde valse propaganda programma Jinek.

Er dienen dan ook z.s.m. deugdelijke testen te komen door betrouwbare wetenschappers zodat duidelijk word binnen de grenzen van de wet en de ethiek, welke gevolgen  en welke gevaren er werkelijk zijn zodat mensenlevens gered worden.

Rutte en de Jonghe en  instituten zoals  WHO, GGD en RIVM zijn niet alleen laks, niet deskundig en zeer onbetrouwbaar  want  zij maken er met hun gepruts en leugens een regelrechte puinhoop van met noodlottige gevolgen. Zulk een bende dient dan ook oneervol ontslagen en berecht te worden en vervangen te worden door deugdelijke mensen die naar eer en geweten  handelen ten dienste van het land en de burgers.

Medisch Nederland, en De  SVN Juristen Loge hebben Ruttes Bende ontmaskerd als leugenaars. Een voorbeeld uit velen.  Zo werden de nadelige effecten van luchtverontreiniging op het immuunsysteem aangetoond wat Rutte III  en GL verzweeg aan de burgers. Door verontreiniging van de lucht zoals door biomasa-centrales ontstaat er namelijk een toename in de expressie van het  aantal angiotensine-converterend enzym (ACE) receptoren en dat betekent dat ziektekiemen  zich beter binden, en vermeerderen  waardoor mensen met Kanker en TB eerder overlijden. Steeds  meer mensen krijgen door de toegenomen luchtvervuiling en biomassa-uitstoot longkanker. De Universiteit van Harvard bevestigde dit en toonde  in 2020 een significant verband tussen de sterfte agv  bacteriele  ontstekingen en de mate van ziekte (kanker) als gevolg van luchtvervuiling en de zoals in Nederland fors toegenomen  biomassa-centrale uitstoot van CO2 en kankerverwekkende fijnstoffen.  De door Rutte III GL veroorzaakte toegenomen sterfte heeft RUTTE III GL verzwegen en  U de burger willens en wetens voorgelogen dat hen Corona Beleid  en Klimaat Beleid  goed en duurzaam zou zijn, hetgeen zeer beslist niet het geval is gezien de bewijslast.

Mondkapjes zijn geen effectief middel tegen verspreiding Corona

warning

kap alert

Door mondkapjes die in een veelheid aan soorten en lappen op de markt zijn, verspreiden ziektekiemen zich volgen Harvard sneller. In het masker verzamelen zich namelijk kiem-klusters die plotseling ineens allemaal vrij kunnen komen. Iemand die dan in de buurt staat krijgt een grote hoeveelheid ziektekiemen binnen en precies dat is cruciaal. Ons afweersysteem kan een grote hoeveelheid ineens, onvoldoende afweren. Dit is volgens meer dan 13000 artsen van over de wereld de oorzaak waarom in landen met mondkapjesplicht de ziekte veel harder om zich heen grijpt.

Burgers dienen geen chirurgische of stoffen maskers te dragen. Hoewel chirurgen maskers dragen om te voorkomen dat hun ademhalingsdruppels het chirurgische veld en de blootliggende interne weefsels van chirurgische patiënten besmetten, is het duidelijk dat chirurgen geen “social distancing” kunnen houden van hun patiënten. De CoVID-19 pandemie gaat over virale overdracht.Chirurgische maskers en stoffen maskers doen niets om virale overdracht te voorkomen. Bovendien is nooit aangetoond dat gezichtsmaskers virale transmissie voorkomen of tegen virussen beschermen en dat is precies waarom ze niet door de WHO zijn aanbevolen voor gebruik tijdens de uitbraak van de seizoensgriep, epidemieën of eerdere pandemieën.

De wetenschappelijke literatuur werd gevolgd mbt het dragen van medische maskers voor influenza en andere virussen. Dat is de reden waarom Fauci, de Amerikaanse Surgeon General, de CDC, de WHO en vrijwel elke deskundige ter wereld op het gebied van besmettelijke ziektes hebben gesteld dat het dragen van maskers de transmissie van SARS CoV-2 niet zal voorkomen.

Als een chirurg ziek is, zoals met een virale infectie, zal hij geen operaties uitvoeren omdat hij weet dat het virus NIET zal worden tegengehouden door zijn chirurgische masker. De omgevingen waarin chirurgen maskers dragen minimaliseren de nadelige effecten van chirurgische maskers op hun dragers.In tegenstelling tot het publiek dat maskers in de openbare ruimt draagt, werkt de chirurg in steriele chirurgische ruimtes die zijn uitgerust met luchtverversingssystemen die een positieve druk handhaven, de lucht in de ruimte verversen en filteren en het zuurstofgehalte van de kamerlucht verhogen. Deze omstandigheden beperken de negatieve effecten van maskers op de chirurg en het operatiekamerpersoneel.Ondanks deze technieken tonen klinische studies negatieve effecten (verlaging van de arteriële zuurstof en opnieuw inademen van CO2) van chirurgische maskers op de fysiologie en prestaties van de chirurg.

Chirurgen en operatiekamerpersoneel zijn doorgans goed opgeleid en nauwkeurig in het handhaven van de voorschriften voor steriliteit. Ze dragen  verse steriele maskers en  zetten het masker op, op een steriele manier. Ze dragen het masker maar een korte tijd en vervangen het bij de eerste tekenen van overmatige vochtophoping waarvan we weten dat het de effectiviteit van het masker verlaagt en de negatieve effecten vergroot.

Chirurgen zullen hun maskers NOOIT hergebruiken en dragen ook nooit stoffen maskers. Het publiek wordt opgelegd om maskers en  zelfs lappen doekjes als masker te dragen waarvan ze de training in de juiste technieken niet kregen. Dientengevolge raken ze ze vaak aan en hergebruiken ze maskers voortdurend op een manier die besmetting verhoogt en de kans op overdracht van ziekten eerder vergroot dan omgekeerd. Het gaat niet alleen om de vermindering van zuurstof, ook al is dat minder dat 21%, het lichaam past zich aan maar niet aan de toename van het aantal bacteriën dat zich opbouwt in het mondkapje. De bacteriën die zich reeds in het kapje bevinden, aangevuld met de bacteriën op je huid en de bacteriën in je ademlucht en de bacterien
die zich in de lucht bevinden en zich in het kapje nestelen worden een probleem, sommige hebben we nodig, maar in grote hoeveelheden in je longen pompen, zoals door het dragen van een masker is zeer af te raden. In zo’n mondkapje ontstaat een broeiklimaat voor bacteriën: vochtig en een fijne temperatuur.

Kapjes en wat men kapjes noemt?

Filteren? Kapjes houden “het”niet tegen !!!

filter

Er zijn dus ook medicinale kapjes, en er zijn allerlei doekjes en lappen die door politici, zogenaamde experts en door de media allemaal zomaar onverantwoord “mondkapjes” worden genoemd. Dat is een schandalige desinformatie door de politiek, media en door zogenaamde medici en gewetenloze zakenlui zoals Ab Oosterhuis en Bill Gates die met Ruttes Bende samen werken. U word dus ook nog eens als een achterlijke stomkop behandeld door Rutte, de Jonghe, Wiebes, Ollongren, Kaag en de goen linkse leugenaar Klaver, en schaamteloos voorgelogen door o.a. Tedros, Fauci en tal van andere Khasaarse misdadigers zoals Bill Gates en Angela Merkel, Emmanuel Macron, die de burgers bedriegen met valse propaganda en met de door hen gewenste verplichte vaccinatie.

Het dragen van zowel fiber rotzooi, goedkope lage lonen landen of china troep, stoflappen en  duurdere medische mondkapjes  is niet alleen af te raden  en slecht vd gezondheid maar ook is het dragen van al die kapjes sowieso niet nodig behalve dan goedgekeurde medische kapjes in ziekenhuizen op de IC.

Stan Rams heeft de Universiteit van Oxford en het Centrum Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), ziekenhuizen en 100 Universiteiten gemaild en de WHO ingelicht dat het dragen van mondkapjes in algehele zin totaal niet effectief is en zelfs gevaarlijk is.

Het CO2 gehalte  in het bloed wordt namelijk door het dragen van kapjes verhoogt zoals uit grondig onderzoek blijkt. Dat kan niet alleen tot vermoeidheid, hoofdpijn, flauwtes en  beroertes leiden maar zoals in Duitsland bij kinderen en ouderen met COPD, tot verstikking en de dood leiden.

Het dragen van kapjes  heeft ook geen positieve invloed op het tegengaan van  de verspreiding van ziektekiemen. Door het verkeerd gebruik van kapjes, die propvol met ziektekiemen zitten, worden meer mensen besmet met ziektekiemen dan door mensen die geen kapje dragen.Uit de laatste onderzoeken blijkt glashelder dat de kapjes allemaal niet voldoen aan waarvoor ze geacht worden te voldoen. U kunt dat allemaal zelf controleren door uw eigen onderzoek te doen.

Het is nu extra belangrijk om mensen in jouw omgeving te helpen met goede informatie. Daarom is meer dan terk aan te bevelen, dat U de informatie deelt

De basisregels zoals een goede hygiene en tijdig een arts consulteren zijn effectiever dan het vermeende effect van mondkapjes. Het verplicht dragen van mondkapjes is vrijheidsberoving en betekent een schijnveiligheid die ten koste gaat van de volksgezondheid.

Kapjes allemaal ondeugdelijk ‘

Hygiene, toxic materials, no effective = Made in China.Alleen DEUGDELIJKE medicinale mondkapjes die op de juiste wijze steriel aangebracht worden, hebben een positief maar steeds nog gering effect in ziekenhuizen. Niet medicinale mondkapjes zijn allemaal slecht en nutteloos. Het opleggen van een mondkap-plicht betekent niets anders dan mensen het verkeerde gevoel geven,dat ze iets kunnen doen tegen vervuilde lucht en besmettingen. Het enige wat helpt is een goede hygiene, deugdelijke medicaties en voldoende afstand houden,  en in gesloten ruimtes een beperkt aantal mensen met voldoende buitenlucht en ventilatie.

Het isoleren van ouderen of kinderen valt zeer zeer sterk af te raden omdat daarmee de kans op Groepimmuniteit dusdanig word verkleind dat steeds meer mensen zoals bij een Influenza uitbraak, niet beter maar eerder ziek worden of eerder komen te overlijden wegens het ontbreken van door ziektekiemen getriggerde T afweercellen en fagocyten in het bloed en immuunsysteem.

Controleer de gegevens zelf:  Een fagocyt is een soort witte bloedcel, die vreemde cellen of fragmenten ervan opruimt door middel van fagocytose. Fagocyten ruimen schadelijke vreemde deeltjes, bacteriën !!! en dode of stervende cellen op. De naam fagocyt komt van het Griekse phagein, wat verslinden of om te eten betekent. Het achtervoegsel -cyt betekent cel in de biologie. Fagocyten zijn belangrijk. Een liter menselijk bloed bevat ongeveer zes miljard witte bloedcellen.

RUTTE III en GL Hoofdschuldigen

microbioloog

Rutte III GL hebben de zorgsector jarenlang dusdanig verwaarloosd en zoveel wegbezuinigd, dat wegens de door hen wanbeleid veroorzaakte enorme tekorten, het gebrek aan medicijnen en personeel en agv de ellenlange wachtlijsten, steeds meer mensen, met name ouderen met onderliggende aandoeningen, zonder zorg komen te overlijden.

Dr. Russell Blaylock, auteur van The Blaylock Wellness Report, is een landelijk erkende neurochirurg, gezondheidswerker, auteur en docent. Hij bezocht de Louisiana State University School of Medicine en voltooide zijn stage en neurologische residentie aan de Medische Universiteit van South Carolina. Gedurende 26 jaar beoefende hij de neurochirurgie naast het hebben van een voedingskundige praktijk. Onlangs heeft hij zich teruggetrokken uit zijn neurochirurgische taken om zijn volledige aandacht te besteden aan het voedingsonderzoek. Dr Blaylock heeft vier boeken geschreven.

Het komt erop neer dat als je NIET ziek bent, je vooral geen gezichtsmasker moet dragen.

Dr. Russell Blaylock : “gezichtsmaskers bieden geen bescherming tegen ziekten of infecties, maar veroorzaken  voor de drager juist ernstige gezondheidsrisico’s”.

Wie zijn de hoofdschuldigen?

Rutte III  is zoals U allen heeft kunnen vaststellen, 100 procent verantwoordelijk voor de ontstane chaos, neergang, het gebrek aan voorlichting, de waardeloze preventie, de toename van het aantal  Tuberculose besmettingen e.a. agv  dragen kapjes, en het levensbedreigend gebrek aan goede zorg in Nederland en de sterfte van steeds meer ouderen.

Ruttes Kartel heeft het geprivatiseerde zorgstelsel annex woekerwinst-stelsel, terwijl zij  drommels goed wisten welke ramp(enorm tekort aan ICs en personeel) eraan kwam, ook uit pure hebzucht en wegens politieke belangen,  nimmer willen hervormen naar een optimaal goed en betaalbaar centraal stelsel voor alle landgenoten. Dat alleen is ronduit crimineel wanbeleid en dient bestraft te worden met een jarenlange detentie van alle criminele bestuurders en corrupte politici.

De Zorgsector had  ook zoals duidelijk is geworden nooit gedecentraliseerd mogen worden evenals de gehele Publieke Sector, omdat het zogenaamde Vrijmarkt Stelsel duurder, en slechter is, en omdat dit asociale stelsel corruptie, mismanagement, en de verspilling van miljarden euros per jaar veroorzaakt  met als gevolg, een niet te verwoorden leed, en de dood van ontelbare mensen, die anders gered hadden kunnen worden zoals door een betaalbare goede collectieve medische zorg,  voor alle landgenoten.

Zorg als Woekerwinst Model!,  Dat had men ( de regering KOK destijds) nooit en te nimmer moeten goedkeuren, gezien de dodelijke gevolgen van privatisering en de schandalige commercialisering van ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen.

Rutte III en handlangers voeren samen een crimineel WEF kartelbeleid van  belangen verstrengeling, valse propaganda, leugens en onderdrukking, misdaden tegen de mensheid. 

Alle verantwoordelijken dienen  stuk voor stuk oneervol ontslagen en berecht te worden, want zij zijn 100 procent schuldig aan misdaden zoals  het veroorzaken van een niet te verwoorden leed, schade en de dood van ontelbare mensen. Ze zijn ONMISKENBAAR ook schuldig aan het financieren van oorlogsmisdadigers en oorlogsmisdaden zoals in Syrie, en aan landverraad ( artikel 93 vd Grondwet).

“De corona-crisis dient, volgens alles wat we vandaag weten, worden omgedoopt tot een “Corona-schandaal” en degenen die ervoor verantwoordelijk zijn moeten strafrechtelijk worden vervolgd en aangeklaagd voor civiele schade. Op politiek niveau moet alles in het werk worden gesteld om ervoor te zorgen dat niemand ooit nog zo machtig zal zijn dat hij de mensheid kan bedriegen of ons kan proberen te manipuleren met een corrupte agenda. En daarom zal ik u nu uitleggen hoe en waar een internationaal netwerk van advocaten de grootste onrechtmatige daad ooit zal aanvechten; het corona- fraudeschandaal, dat zich inmiddels heeft ontvouwd tot waarschijnlijk het grootste misdrijf tegen de menselijkheid dat ooit is gepleegd.”

Rechtsgeleerde Reiner Fuelmich

 

De Jonghe en zijn illegale experiment

de Jonghe

Het door Ruttes en zijn handlangers zo dringend adviseren van het dragen van mondkapjes, want  een wettelijke plicht kan staatsrechtelijk helemaal niet,  heeft helemaal niets met het stoppen van besmettingen of met een virus te doen. Het gaat er bij Ruttes Kartel dat naar de pijpen danst van  het WEF  alleen maar om dat je blind luistert naar de bevelen van de overheid.  Deze verachtelijke bende criminelen wil dat de burgers rechteloze slaven worden,  die alles doen wat de overheid zegt. Nu eerst een muilkorf en straks de verplichte vaccinatie, en dan komt er nog meer  onrecht, en  ellende dan men zich kan voorstellen.

Rutte III  veroorzaakte door wanbeleid een schrijnend tekort aan medisch personeel en medicijn tekorten. Rutte III is met GL voor 100 procent verantwoordelijk voor de toename van de sterfte van zorgbehoevende Nederlanders agv medische blunders.

Rutte III heeft door Kartelbedrog, nalatigheid en door hun wanbeleid zoals hun  Crimineel WEF Corona Beleid,   ellenlange wachtlijsten en het ontbreken van levensreddende zorg in de Nederlandse ziekenhuizen veroorzaakt.

De crisis dient, volgens alles wat we vandaag weten, te worden benoemd tot “Corona-Moord” en degenen die ervoor verantwoordelijk zijn moeten, strafrechtelijk worden vervolgd wegens  corruptie, landverraad en het plegen van ecocide en genocide,  annex  dood door schuld.

Leugens over Corona

Definitie van ziekenhuisopname door corona stilletjes verruimd: ‘Schande’

In totaal liggen er 1943 mensen met corona in het ziekenhuis, van wie 450 op de intensive care. Het dagelijkse aantal ziekenhuisopnames is sinds de zogeheten NICE-registratie (Nationale Intensive Care Evaluatie) met 150 omhooggeschoten, ontdekte Lars Admiraal. Liep de GGD achter met de registraties? “Nee!”

De stichting NICE is een samenwerkingsverband van ic-afdelingen van Nederlandse ziekenhuizen. Dit bestand wordt continu bijgewerkt en elke middag door het coronadashboard overgenomen. Aan de hand van de data wordt het gemiddelde berekend van de afgelopen 3 dagen, zo valt te lezen op de website van de Rijksoverheid.

Voorheen gebruikte het dashboard een bestand van het RIVM voor ziekenhuisopnames. Daarbij is echter sprake van aanzienlijke onderrapportage. Het bestand van NICE is completer, maar hanteert ook een ruimere definitie van ziekenhuisopname. Het RIVM-rapport neemt alleen de patiënten mee die vanwege Covid-19 in het ziekenhuis liggen, terwijl NICE dat onderscheid niet maakt en dus ook ziekenhuisopnames van positief geteste mensen die om een andere reden in het ziekenhuis zijn opgenomen, meeneemt.

Dit is inderdaad het grote schandaal van de eeuw
“Schande!” aldus Admiraal. “Met andere woorden, als je met een gebroken been, kanker of een hartaanval wordt opgenomen in het ziekenhuis en je krijgt een positieve PCR-test, dan ga je volgens NICE de boeken in als Covid-19-patiënt. Deze PCR-test staat véél en véél te gevoelig afgesteld en leidt daarom tot veel onterechte ‘besmettingen’.”

Spoedarts R.M. Vercoutere reageert: “Dit is inderdaad het grote schandaal van de eeuw. Idem in België. Elke opname met ‘corona aan boord’ is een Covid-opname, of het nu gaat om myocardinfarct, longembolie, bacteriële pneumonie, ze komen allen in de database van coronabesmettingen, -ic-opnames en -doden.”

 

Rechtspraak:  Mondkapjes verplichten of als huisregel instellen is een MISDAAD

Ten eerste:  Het Verplichten van een mondkapje is Verboden in Artikel 6 van het Verdrag van NEURENBERG en is een oorlogsmisdaad. Zoek het maar op.

De wetten kennende, concluderen Juristen dat Rutte III GL en iedereen die mondkapjes verplicht of als huisregel  opdringt zoals in Overheidsgebouwen, scholen,winkels, horeca en binnen het vervoer, de wet schendt.

Rutte III  gaf een dringend Mondkapjes advies af, en binnen de Kamer worden kapjes gedragen als huisregel wat 100 procent in strijd is met de wet en tal van Internationale verdragen.

Rutte III heeft met GL evenwel geen directe mondkapjes-verplichting  opgelegd,  aan het VOLK omdat er geen enkele wet is die dat mogelijk kan maken.

Rutte III heeft een bij de wet strafbaar crimineel wanbeleid gevoerd zoals  veroorzaken van de dood van ontelbare ouderen en zorgbehoevende landgenoten.

De redenen liggen vast in onze grondrechten (GW), Het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM), De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM).

Grondwet

GW artikel 10: “Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op eerbiediging van zijn persoonlijke levenssfeer.”

GW artikel 10: houdt in dat niemand onze persoonlijke levenssfeer mag schenden, behoudens enkele zeer scherpe randvoorwaarden. Het verplicht stellen van het dragen van een mondmasker is daar een directe inbreuk op.

GW artikel 11: “Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.”

Volgens dit artikel mag niemand ons lichaam aantasten, op welke wijze dan ook. Er zijn vele onderzoeken beschikbaar die aantonen dat een mondmasker schadelijke gevolgen voor het lichaam, voor de gezondheid, heeft. Hierdoor tast u het lichaam van uw patiënten aan met uw huisregel.

EVRM

In het EVRM gelden zeer kritische regels die onder de werking van artikel 94 uit onze grondwet zijn verheven tot wet boven onze nationale wetten. In het EVRM kennen wij ook artikel 8: Recht op eerbiediging van privé-, familie- en gezinsleven.

GW artikel 8: “Een ieder heeft recht op respect voor zijn privé leven, zijn familie- en gezinsleven, zijn woning en zijn correspondentie. Geen inmenging van enig openbaar gezag is toegestaan in de uitoefening van dit recht, dan voor zover bij de wet is voorzien en in een democratische samenleving noodzakelijk is in het belang van de nationale veiligheid, de openbare veiligheid of het economisch welzijn van het land, het voorkomen van wanordelijkheden en strafbare feiten, de bescherming van de gezondheid of de goede zeden of voor de bescherming van de rechten en vrijheden van anderen”

De regels uit het EVRM zijn gestoeld op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het UVRM.

UVRM:

Artikel 1 – Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen.

Artikel 2 – Een ieder heeft aanspraak op alle rechten en vrijheden, in deze Verklaring opgesomd, zonder enig onderscheid van welke aard ook, zoals ras, kleur, geslacht, taal, godsdienst, politieke of andere overtuiging, nationale of maatschappelijke afkomst, eigendom, geboorte of andere status. Verder zal geen onderscheid worden gemaakt naar de politieke, juridische of internationale status van het land of gebied, waartoe iemand behoort, onverschillig of het een onafhankelijk, trust-, of niet-zelfbesturend gebied betreft, dan wel of er een andere beperking van de soevereiniteit bestaat.

Artikel 3 – Een ieder heeft het recht op leven, vrijheid en onschendbaarheid van zijn persoon.

Artikel 5 – Niemand zal onderworpen worden aan folteringen, noch aan een wrede, onmenselijke of onterende behandeling of bestraffing.

Artikel 7 – Allen zijn gelijk voor de wet en hebben zonder onderscheid aanspraak op gelijke bescherming door de wet. Allen hebben aanspraak op gelijke bescherming tegen iedere achterstelling in strijd met deze Verklaring en tegen iedere ophitsing tot een dergelijke achterstelling.

Artikel 25 – Een ieder heeft recht op een levensstandaard, die hoog genoeg is voor de gezondheid en het welzijn van zichzelf en zijn gezin, waaronder inbegrepen voeding, kleding, huisvesting en geneeskundige verzorging en de noodzakelijke sociale diensten, alsmede het recht op voorziening in geval van werkloosheid, ziekte, invaliditeit, overlijden van de echtgenoot, ouderdom of een ander gemis aan bestaansmiddelen, ontstaan ten gevolge van omstandigheden onafhankelijk van zijn wil. Moeder en kind hebben recht op bijzondere zorg en bijstand. Alle kinderen, al dan niet wettig, zullen dezelfde sociale bescherming genieten.

Artikel 28 – Een ieder heeft recht op het bestaan van een zodanige maatschappelijke en internationale orde, dat de rechten en vrijheden, in deze Verklaring genoemd, daarin ten volle kunnen worden verwezenlijkt

Artikel 29 – Een ieder heeft plichten jegens de gemeenschap, zonder welke de vrije en volledige ontplooiing van zijn persoonlijkheid niet mogelijk is. In de uitoefening van zijn rechten en vrijheden zal een ieder slechts onderworpen zijn aan die beperkingen, welke bij de wet zijn vastgesteld en wel uitsluitend ter verzekering van de onmisbare erkenning en eerbiediging van de rechten en vrijheden van anderen en om te voldoen aan de gerechtvaardigde eisen van de moraliteit, de openbare orde en het algemeen welzijn in een democratische gemeenschap. Deze rechten en vrijheden mogen in geen geval worden uitgeoefend in strijd met de doeleinden en beginselen van de Verenigde Naties.

Artikel 30 – Geen bepaling in deze Verklaring zal zodanig mogen worden uitgelegd, dat welke Staat, groep of persoon dan ook, daaraan enig recht kan ontlenen om iets te ondernemen of handelingen van welke aard ook te verrichten, die vernietiging van een van de rechten en vrijheden, in deze Verklaring genoemd, ten doel hebben.

De internationale verdragen zijn onder de werking van artikel 94 uit de Nederlandse Grondwet verheven tot wet. En dankzij de wijze waarop deze wet dat doet, gelden deze verdragen vervolgens als allerhoogste wet. EVRM is gebaseerd op de UVRM, waardoor de UVRM de hogere van deze twee is.

Mondkapjesplicht mag ook geen huisregel zijn omdat er geen enkele wet is die het verplicht stellen van deze mondkapjes toestaat. Sterker nog, onder de werking van artikel 30 UVRM is dit zelfs ten strengste verboden!

De Algemene Wet Bestuursrecht (AWB) afdeling 3.2 ‘Zorgvuldigheid en belangenafweging’ beepaalt. De artikelen 3:2, 3:3 en 3:4 hebben tot doel de besluitvorming grondig en passend binnen de geldende wetgeving tot stand te laten komen. Met name artikel 3:4 wijst op de rechtmatigheid van besluiten:

AWB Artikel 3:4: “Het bestuursorgaan weegt de rechtstreeks bij het besluit betrokken belangen af, voor zover niet uit een wettelijk voorschrift of uit de aard van de uit te oefenen bevoegdheid een beperking voortvloeit. De voor een of meer belanghebbenden nadelige gevolgen van een besluit mogen niet onevenredig zijn in verhouding tot de met het besluit te dienen doelen.”

Het Verplichten van een mondkapje is Verboden in Artikel 6 van het Verdrag van NEURENBERG en een oorlogsmisdaad.

We constateren dat blijkens de eerder genoemde wettelijke bepalingen uit de Grondwet, het EVRM en de UVRM, dat elk besluit tot het instellen van een mondkapjesplicht zoals tevens  het instellen als een huisregel, niet voldoet aan de vereiste van artikel 3:4 AWB, en daarmee in strijd is met artikel 30 UVRM.

Brandbrief van 629 artsen en 2000 medisch geschoolde zorg professionals:

“Onze Arbeidswetgeving (Codex 6) spreekt over een CO2 gehalte (verluchting in arbeidsplaatsen) van 900ppm, maximaal 1200 ppm in speciale omstandigheden. Deze toxische grens wordt na 1 minuut dragen van een masker ruim overschreden tot waarden die het drie tot viervoudige van deze maximumwaarden zijn. Wie een masker draagt bevindt zich dus in een extreem slecht verlucht lokaal!”

Kapjes zijn schadelijk en bieden ook geen medische bescherming,  ze zijn gevaarlijk en beperken de gewenste groep- immuniteit.

Rutte III GL dringt vrijheid-beperking en schijnveiligheid op,  een gedragsexperiment, gebaseerd op willekeurige keuzes en Corona  Bepalingen die leiden tot de sterfte  van steeds meer zorgbehoevende mensen zoals met name ouderen met onderliggende aandoeningen.

Rutte III  GL werkt artsen tegen,  die met diverse voorhanden effectieve geneeskundige behandelingen en medicijnen(HCQ),  samen werken aan een gezonde tolerante en hulpvaardige samenleving.

Rutte III  GL is strafbaar wegens wanbeleid en  “dood door schuld”, wegens het via de corona maatregelen veroorzaken van de fors toegenomen sterfte van ontelbare ouderen en zorgbehoevende landgenoten.

Rutte III GL heeft in de vorm van een Kartel, de zorgsector jarenlang dusdanig verwaarloosd en zoveel wegbezuinigd, dat wegens de door hen wanbeleid veroorzaakte enorme tekorten, het gebrek aan medicijnen en personeel en agv de ellenlange wachtlijsten, zoals ook veroorzaakt door de Corona Bepalingen, steeds meer zorgbehoevenden,  met name ouderen met onderliggende aandoeningen, zonder zorg komen te overlijden.

**********************************************************************************

mondkap waanzin\

sociale dood

Betreft: Mondkapjesplicht   Te adresseren door U aan de betreffende scholen, politici etc

Geachte bestuurders.

Daar wij ernstig twijfelen aan het nut en de bijdrage aan de gezondheid van mondkapjes en zelfs overtuigd zijn dat mondkapjes de gezondheid ernstig schaden en een mondkapjesplicht de universele rechten van de mens met voeten treedt; vragen wij hieronder aandacht voor het volgende.

De overheid, het RIVM en de WHO hebben in eerdere berichtgeving duidelijk aangegeven dat mondkapjes cq. NIET-beschermende mondkapjes slechts schijnveiligheid bieden en (bij verkeerd gebruik) de gezondheid kunnen schaden.

NU geven ze aan dat het experimenten zijn tbv gedragsverandering en eventueel MOGELIJK kunnen bijdragen aan de gezondheid. Derhalve zijn wij overtuigd dat mondkapjes niet of nauwelijks bijdragen aan de gezondheid van ons kind en anderen en deze de gezondheid van ons kind zelfs zeer ernstig kunnen schaden.

Om die reden en ook omdat wij van mening zijn dat door de mondkapplicht verschillende wetten worden overtreden en deze de universele rechten van de mens schendt vragen wij u de volgende stukken binnen onderstaande termijn aan ons te overleggen.

1- Wij vragen u, binnen onderstaande termijn, ons een juridisch geldend en medisch getoetst stuk van het ministerie van VWS/ GGD/ RIVM te zenden waarin aangegeven wordt:

a- Waartegen, in welke mate en hoe; mondkapjes cq. NIET-beschermende mondkapjes bescherming bieden aan ons kind en anderen.

b- Dat mondkapjes cq. NIET-beschermende mondkapjes de gezondheid van ons kind niet schaden OF bij welk gebruik en in welke mate mondkapjes cq. NIET-beschermende mondkapjes de gezondheid van ons kind kunnen schaden.

c- Hoe ons kind om zou moeten gaan met mondkapjes zodat verkeerd gebruik uitgesloten en de gezondheid van ons kind niet geschaad wordt.

d- Welk gedrag er beïnvloed zou moeten worden.

f- Wat het doel is van experimenten tbv gedragsbeinvloeding.

g- Wat een eventueel psychisch gevolg kan zijn van deze experimenten tbv gedragsbeinvloeding.

2- Wij vragen u ook om een juridisch geldende verklaring af te geven waarin uw scholengemeenschap verantwoordelijkheid neemt en aansprakelijk is voor onderstaande:

a- Schade aan de gezondheid van ons kind door het dragen van mondkapjes cq. NIET-beschermende mondkapjes, nu en in de toekomst, ten gevolge van de door u opgedragen mondkapjesplicht.

b- Fysieke en/of psychische schade van ons kind, nu en in de toekomst, als gevolg van experimenten tbv gedragsbeinvloeding.

c- Psychische schade mbt de rest van ons gezin, nu en in de toekomst, als gevolg van experimenten tbv gedragsbeinvloeding van ons kind.

3- Daar de mondkapjesplicht de onderstaande wetten overtreedt vragen wij u ook om de hieronder gevraagde juridisch geldende stukken cq. gerechtelijke bevelen aan ons te zenden; waarmee u aantoont dat u gerechtigd bent een mondkapjesplicht in te voeren en waarmee u, en daarmee ook wij, gevrijwaard zijn van juridische gevolgen ivm het overtreden van onderstaande wetten:

a- Een juridisch geldende vrijwaring van het ministerie van justitie tbv juridische gevolgen ivm het overtreden van de wet; verbod op gezichtsbedekkende kleding

b- Een juridisch geldende verklaring waarin staat dat uw scholengemeenschap gerechtigd is de wet op vrijheid van kledingkeuze te overtreden.

c- Een juridisch geldende verklaring waarin staat dat uw scholengemeenschap gerechtigd is een bevel tot mondkapjesplicht uit te vaardigen.

d- Een juridisch geldende verklaring waarin staat dat uw scholengemeenschap gerechtigd is een bevel uit te vaardigen waarmee u dus bevoegd bent de grondwet te overtreden en bevoegd bent de grondrechten en de Europese rechten van ons kind aan te tasten.

e- Een juridisch geldende verklaring waarin staat dat uw scholengemeenschap gerechtigd is experimenten tbv gedragbeinvloeding, die eventueel psychische dan wel fysieke schade aan de gezondheid toe zouden kunnen brengen, met ons kind uit te voeren.

f- Een juridisch geldende verklaring waarin staat dat uw scholengemeenschap gerechtigd is de code van Neurenberg, die bovenstaande experimenten verbiedt, te overtreden.

4- Wij vragen u ook schriftelijk aan te geven welke sancties u bereid bent op te leggen:

a- Wanneer de door uw scholengemeenschap opgelegde mondkapjesplicht niet opgevolgd wordt.

Daar wij van mening zijn dat uw scholengemeenschap, partij, bedrijf of organisatie door bovenstaande maatregel de gezondheid van ons kind schade zou kunnen toebrengen, de grondwet en andere wetten overtreedt en de grondrechten en de universele rechten van de mens schendt kunnen wij niet anders dan  U ter verantwoording roepen en aansprakelijk te stellen ivm al het bovenstaande. Daar wij er van uitgaan dat U deze maatregel al lang getoetst heeft aan de medische waarde en noodzaak, de (grond-)wet, de grondrechten, de rechten van de mens en de code van Neurenberg en u dus alle gevraagde stukken in uw bezit heeft, of zou moeten hebben, gaan wij er van uit dat het toezenden van deze stukken niet langer dan VEERTIEN dagen na dagtekening hoeft te duren. Tevens gaan wij er van uit, dat wanneer u 100% achter het gebruik staat van mondkapjes cq. NIET- beschermende mondkapjes en dus overtuigd bent van de veiligheid, u geen bezwaar heeft de aansprakelijkheid uit punt 2/a, 2/b en 2/c op u te nemen.

Wij laten ons kind vrij in zijn keuze mbt het opvolgen van de door u opgelegde maatregelen, maar houden ons, als burgers, ouders, het recht voor, tot ontvangst van ALLE bovenstaande stukken, ons en de kinderen te vrijwaren van bovenstaande door u opgelegde mondkapjesplicht. Tevens gaan wij ervan uit dat dit schrijven op geen enkele manier ten nadele van wie dan ook behandeld wordt. Ook vragen wij aan u dit schrijven niet aan kinderen te overleggen en communicatie enkel via ons, de burgers.

Wij behouden ons het recht voor om dit schrijven en al uw, aan ons gestuurde, stukken aan onze advocaat toe te zenden om deze juridisch te toetsen.

Wij willen u nogmaals danken voor uw tijd en vertrouwen er op dat u dit schrijven uiterst zorgvuldig zult behandelen en de gevraagde stukken en uw antwoord op korte termijn doch binnen VEERTIEN dagen na dagtekening aan ons zult zenden.

Hoogachtend

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Gezondheid, Natuur, Nieuws, Petities and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.