de wereld natuur word verwoest door de schuld van merkel rutte jetten en klaver van groenlinks

In de VS wordt in razend tempo bos gekapt om te voorzien in de groeiende vraag naar biomassa zoals in Nederland.  Het criminele kabinet Rutte houdt echter vast aan de gesubsidieerde energie uit biomassa als duurzame oplossing, terwijl energie uit biomassa veel slechter is voor het klimaat dan stoken op  het schone aardgas.

ecocide


Rita Frost, een lokale milieuactiviste die zich verzet tegen de biomassa industrie, is er ontdaan van. “Het landschap hier is volledig verwoest vanwege biomassa. Als je om je heen kijkt op de plekken waar bomen worden gekapt dan is het alsof er een bom is ontploft.”

Wij luiden de noodklok

Honderd duizenden  bomen wil  SBB met de  RUTTE III  EU ( SDK)  subsidie verstoken in  STEEDS MEER vervuilende biomassa centrales die kankerverwekkende fijnstof uitstoten, waar steeds meer mensen ziek van worden . Anno 2019 zijn er  30 000 doden elk jaar agv Luchtvervuiling. De sterfte zal drastisch toenemen als  de plannen van RUTTE III en GL doorgaan zullen meer dan 624 biomassa-centrales in werking treden met NOODLOTTIGE GEVOLGEN !!!

Uit vrijwel de gehele wetenschappelijke wereld klinkt zeer forse kritiek. Invloedrijke Europese wetenschappers stellen dat biomassa-houtstook helemaal niet duurzaam is maar levensgevaarlijk. Wiebes, Rutte en Klaver van GroenLinks beweren liegen de stukken ervan af.  Het verstoken van bomen  betekent namelijk veel meer  CO2-en kankerverwekkende fijnstof uitstoot dan door stoken op kolen of  gas en er word door Rutte III ook al geen rekening gehouden met het feit dat het tientallen jaren kost voor er nieuwe bomen zijn gegroeid als die al aangeplant worden hetgeen in de praktijk, ondanks de mooie beloftes van Rutte en Wiebes totaal niet gebeurd. Ook wordt er niet gekeken naar de  ziekmakende  kankerverwekkende uitstoot die vrijkomt bij het vervoeren van de biomassa naar Europa.

Volgens de Europese koepel van wetenschappers EASAC, die de Europese Commissie adviseert over klimaat- en energiebeleid, zijn de biomassa-centrales schadelijk voor het klimaat (flora en fauna)  en een slechte besteding van publiek geld.


Petitie Stop de massa bomenkap in Nederland


In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en complete bossen weggegekapt, om te verstoken in vervuilende bio-energie centrales. Dit is in strijd met de mensenrechten. Ruttes vuile leugens en de massa bomenkap en biomassa industrie zijn funest voor mens en dier. Stop de boomkap en de EU SDK subsidie op houtstook !!!

Wij

burgers van Nederland

constateren

  • Nederland ontbost sneller dan het Amazonegebied
  • Er is sinds de criminele bende Rutte I  aan de macht kwam  meer dan 130.000 hectare bos in Nederland weggekapt, daardoor heeft Nederland het minste bos( 7 procent) van alle EU Landen.
  • Het verbranden van hout voor de opwekking van energie is 15% meer vervuilend dan stoken op gas of olie.
  • Jaarlijks overlijden  in Nederland  35000 mensen, jong en oud, door luchtvervuiling, er zullen steeds  mensen ziek worden en overlijden agv RUTTE III en GLwanbeleid
  • De bio-diversiteit word op grote schaal door Rutte III en GL , Staatsbosbeheer en anderen zoals Natuurmonumenten vernietigd.
  • De massa bomenkap is volledig in strijd met de mensenrechten en met de grondwet.

 

en verzoeken

 

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Natuur, Nieuws, Petities and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.