COVID SWAB TESTS are not safe at allneusterreur

LEGITIMATE CONCERNS ABOUT THE SWAB TEST The test might be, for whatever technical reason, the best that a lab might desire, but I WANT IT TO LEAVE NO TRACE IN MY BODY. Is that too much to ask?

URGENT  WARNING:  COVID TESTS AND MASKS ARE  EXTREMELY DANGEROUS

DRINGENDE WAARSCHUWING !

Het is sterk aan te bevelen om geen mondkapje om te doen. Het is van levensbelang om GEEN Corona test te doen  Er zit namelijk zoals iedereen kan controleren kankerverwekkend ETHYLENE OXIDE  in de mondkapjes en de corona test.

See the evidence ! >>>  Mouthmasks contain Ehelyne Oxide causing  Cancer

Franse Nationale Academie Geneeskunde: #COVID neusswabs geassocieerd met verhoogd risico op #hersenvliesontsteking

Pijn, bloedingen, ongemak, “goedaardige complicaties”, leukemie, hersenvliesontsteking.

Nasofarynxswabs gevolgd door detectie van het viraal genoom met RT-PCR is de standaard voor de valse diagnose van SARS-CoV-2-infectie. Een neusswab gebruikt men voor antigeentests. Gezien de ernstige gevolgen is het van belang de in acht te nemen voorzorgsmaatregelen en de risico’s in herinnering te brengen. Hoewel sommige complicaties als goedaardig kunnen worden beschouwd (ongemak, pijn of bloedingen), zijn in de medische literatuur de laatste weken ernstige complicaties beschreven, zoals  breuken van de voorste schedelbasis die gepaard gaan met een verhoogd risico op meningitis  Bron: Herstelderepubliek

De PCR-staafjes bevatten dus geen watten zoals op de foto maar een soort van harde stekels die door het heftige ronddraaien af breken en in de neus achter blijven en daar oplossen.

staafje


Alarmering door Microbiologen


 

Aluminium in de hersenen door vaccinatie

De lange termijn gevolgen van aluminium particles in vaccines.  We weten dat ze  na de vaccinatie via het bloed doordringen tot in de hersenen, maar WHO en FCC, EMA hebben  nooit onderzoek gedaan naar de gevolgen zoals hersenkanker en trombose.

Zit de rommel eenmaal in je systeem gaat het je DNA aanpassen en is er geen weg meer terug. Hier kun je geen vitaminen voor nemen om de verschijnselen terug te draaien, je kan het hooguit wat afremmen.  De dringende waarschuwing hierboven  is van Mike Yeadon, die bij de ontwikkeling van de genspuit betrokken was.


Microbiologen waarschuwen voor een stijging in het aantal neurologische aandoeningen zoals Creutzfeld Jacob Disease, ALS, Alzheimer veroorzaakt door de c-vaccinaties.

De wereld  zal als de microbiologen gelijk hebben te maken krijgen met een rampzalige stijging van ernstige neurologische aandoeningen die zich pas in volle omvang circa vijf jaar na de covid-injecties zou manifesteren.

Het is de vraag of de prion-achtige structuren zoals geobserveerd door microbiologen als gevolg van de kunstmatige aanmaak van het spike eiwit van sarscov2 virus daadwerkelijk dezelfde klinische symptomen zullen veroorzaken als die behoren bij CJD als gevolg van het eten van met BSE besmet hersenen van rundvee.

Zie de pdf: COVID-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease

Maar de test en vaccins zoals van pfizer, moderna, astrazeneca waren toch onder een noodverordening zonder deugdelijk onderzoek goedgekeurd door EMA!  En wat blijkt, EMA is totaal niet onafhankelijk wegens enorme belangen in Big Pharma vaccin-industrie

According to the Austrian parlementiers and experts from FPO,  EMA has been corrupted by George Soros and Bill Gates,  supporting world wide Big Pharma crimes against humanity.

 

Citaat:  ” Collega’s, voor een ieder die zich (wil of heeft) laten testen dmv een sneltest wil ik dringend waarschuwen, de teststaafjes waarmee ze halverwege in je hersenen zitten worden gesteriliseerd met kankerverwekkend Ethyleenoxide. Dit staat aangegeven op het staafje of verpakking hiervan dmv ‘STERILE EO’ (dit weet ik van een vriend die in de teststraat werkt) zodra degene die de verpakking opent kan het ook sterk geroken worden. Als je deze stof opzoekt zijn er verschillende artikelen te vinden die aangeven dat dit een zeer kankerverwekkende stof betreft die agv EMA wanbeleid niet verboden is en geen drempelwaarde heeft waardoor er bij de kleinste aanraking hiervan tumoren gevormd kunnen worden. Er gaan een hoop verhalen over maar aangezien ik zelf via een betrouwbare manier aan deze info kon komen heb ik dit toch maar gedaan omdat ik me zorgen maakte dat dit echt zou kloppen. En helaas klopt het dus.  Dit is de doorslag me niet te laten testen, want je leven loopt gevaar als je het toch doet”

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Gezondheid, Nieuws and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.