Claim uw schadevergoeding inzake 5G

nbo-logo-v2-1-260x91

Wilt u ook geen proefkonijn zijn van het nieuwe 5G-netwerk dat u van uw privacy berooft en schadelijke effecten heeft op uw lichaam en geest?

Stel de directeuren van de telecomproviders persoonlijk aansprakelijk en biedt hen een verbintenis (contract) aan met een maximale dagvergoeding van € 2.000,- per dag, per overtreding. Stel politici en ambtenaren persoonlijk aansprakelijk met een dwangsom. Doe dit in collectief verband, in samenwerking met de Nationale Bond Overheidszaken & Act 4 Freedom Foundation.

Claim uw rechten. Zonder uw wilsverklaring (art 3.33 BW) is een persoonlijke dienstbaarheid in welke benaming dan ook niet te dulden (art. 1.1 lid 2 BW), anders wordt een onrechtmatige daad tegen u gepleegd met recht op een schadevergoeding (art. 6.162 BW). De Nationale Bond Overheidszaken stelt u in staat om de telecomproviders en de politiek hardhandig op de vingers te tikken.

Het uitrollen van 5G is op zijn minst schadelijk vd gezondheid en in strijd met het Verdrag van Helsinki en de VN Mensenrechten

Claim Uw recht. Dit om juridisch aanspraak te kunnen maken op een jaarlijkse vergoeding van maximaal € 730.000,- zolang activering van het 5G-netwerk plaatsvindt.

Wilt u meer informatie over de achtergrond van de 5G-claim actie? Klik dan hier.

Wilt U  zich specialiseren en U verdiepen in de schadelijkheid van 5 G? bestudeer dan het EMF 5G Dossier met een schat aan info, clips, en  uit de hele wereld een enorme lijst met  experts en bronnen.

Stop-5G