Build back better – het duivelse plan van de khasaarse elites


BBB Corona Misdaad

BBB Built Back Better, een afleiding van de genocide op de wereldbevolking

UNITED NATION STRANSFORMING OUR WORLD:

THE 2030 AGENDA FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT MEANS CRIMES AGAINST HUMANITY

De BBB file kunt u hier gratis downloaden > 2030 Agenda for Sustainable Development

BBB is echter een misleidende term voor opbouw, of bouwen,  want het blijkt onder meer  de totale afbraak  van de horeca/ middenstand en de gedeeltelijke herontwikkeling van economien in tal van landen van de wereld onder de noemer “sustainable development”.

NWO WEF met DE KSS Cabahl kopstukken zoals Claus Swab, Marc Rutte, Bill Gates en George Swartz (Soros), Merkel, Macron, Biden en ander elitair leugen tuig willen ism China via de door angst, list en bedrog, doorgedrukte corona maatregelen, de middenstand en de horeca maar ook grotere bedrijven grotendeels kapot maken, miljoenen ondernemers het bankroet injagen met enorme schulden, en hun huizen en grond inpikken door deze  tegen een lage prijs op te kopen of te onteigenen, zoals men ook de boerenstand in Nederland en in landen zoals Hongarije wil halveren of onteigenen met in de toekomst een totaal verbod op het consumeren van vlees.  Ook het prive bezit en contant geld  wil NWO/WEF uiteindelijk afschaffen en vervangen door crypto-geld zoals bitcoins ,en men wil het weg en vliegverkeer duurder maken en zeer fors beperken behalve voor een selecte groep uitverkorenen, zogenaamd in het kader van het verbeteren van het Klimaat.

Waarschuwing voor BBB

Claus Swab The Great Reset

Bill Gates, Gorgy Swarz(Soros), Claus Swab  en vele politici en wetenschappers proberen ism de leugenmedia  door het zaaien van angst de vrijheid via de corona-spoedwet verder te beperken om uiteindelijk verplichte vaccinaties in te voeren. Stapje voor stapje worden de burgerrechten beperkt en de mensenrechten geschonden zoals in de in 1945 bevrijde landen die sindsdien worden geteisterd door khasaarse criminelen zoals  Van Agt, Balkenende, Rutte, Wiegel, v Dissel, Oosterhaus, Rosenmuller, Timmermans, Merkel, Trudeau, Johnson, Verhofstadt, Macron, Von der Leyen, Stoltenberg, Trudeau, Clinton, Pelosi, Feinstein, Tedros, Busch, Biden etc.

complot

Hierboven diverse WEF samenzweerders vd cocrona hoax en Great Reset

BBB Sustainable Development Agenda 2030

sustainable agenda

De  NWO/ WEF politici zijn zoals de Bilderbergers gewetenloze khasaarse criminelen. Zij  doen zich aardig en menslievend voor, maar in werkelijkheid zijn het gewetenloze monsters. Ze zijn gedurende de laatste decennia bij politieke partijen, scholen, ziekenhuizen, universiteiten, overheidsinstellingen en bij een groot aantal internationale organisaties geinfiltreerd zoals bij: ACP, AfDB, BIS, C, WCO, ECA, FAO, G-77, IAEA, IBRD, ICAO, ICC, ICFTU, ICRM, IDA, IFAD, IFC, IFRCS, IHO, ILO, IMF, IMO, Inmarsat, Intelsat, Interpol, IOC, IOM, ISO, ITU, MONUC, NAM, NSG, OAU, OPCW, PCA, SACU, SADC, UNCTAD, UNESCO, UNHCR, UNITAR, Wereldpostunie, VN, WFTU, Wereldgezondheidsorganisatie, WIPO, WMO, WTO, WTO, Zangger Comité“We are all in trouble” because of the Khasar Big Reset Conspiracy


De khasaarse NWO/WEF criminelen spelen de baas bij media zoals NOS/NPO/CNN/RTL/ARD/ABC/NBC  zoals ook bij RIVM/ RVS/RWS/FCC/NATO/EU/ WHO, UN en het OMT en bij tal van organisaties en bedrijven waar zij zich doorgaans bezig houden met werkzaamheden die in de praktijk neerkomen op wanbeleid, zelfverrijking,  big pharma, beurszwendel, organenhandel, wapenhandel, valse propaganda en “false flags”,  het aanstichten van verdeeldheid, het zaaien van angst en tweespalt,  chantage pedo praktijken, heers en verdeel afpersing, subsidiering van terreur groeperingen,  subsidieren van de massa boomkap en biomassa-energie, giflozingen en natuurvernietiging,  grootschalige diefstal, witwassen, en het stichten van oorlogen en genocides zoals in Irak, Libie, Syrie, Afghanistan,Yemen, Oekraine etc.

WHO liegt over de enorme toename sterfte door vaccinaties

Door vaccinaties worden anno 2021 meer mensen positief besmet dmv spyke sars. Door o.a. spyke sars(b) dat in de Pfizer/Moderna/Astrazeneca vaccins zit, gaan gezonde mensen niet dood maar testen met de PCR test positief, ook als ze gezond blijven. Alle pcr testen zijn volgens Kerry Mullis, de uitvinder van de PCR test en volgens hoogleraren (Shetters,Capell, Borger, Drosten etc) niet geschikt om corona aan te tonen. Anders gezegd: de PCR test uitslag is van nul en generlei waarde. De PCR test wordt dus misbruikt als middel om het volk te onderdrukken via de corona-spoedwetgeving.

Georganiseerde misdaad – angst zaaien vaccins verkopen voor honderden miljarden

Georganiseerde Khasaarse leugen training voor politici, mediabazen, virologen. Met o.a. Ab Osterhaus op links

2021

2021 Globale, afpersing, onderdrukking en overheersing dmv vaccins en 5g nano-technologie

De khasaarse  EU/ NWO/WEF  criminelen zoals Rutte, Macron en Merkel zaaien met hulp van gewetenloze oplichters zoals oosterhaus, koopmans, fauci en v dissel en de leugenmedia overal angst. Ze weigeren ondanks de bewijslast het beleid drastisch aan te passen, en de lock te stoppen zelfs nadat in december 2020 door WHO (Tedros) onder grote druk van de internationale gemeenschap en tienduizenden experts en artsen bekend is gemaakt dat men verkeerd heeft getest met een vals positieve uitkomst die vele malen hoger is dan de werkelijke cijfers van besmetting.

De door de pcr test geconstateerde besmetting( en die test is zeer onbetrouwbaar) betekent trouwens in alle gevallen niet dat iemand ook ziek is en anderen zou kunnen besmetten. De uitvinder van de test heeft zelfs verklaard dat de test in feite niets zegt over  besmetting, ziekte en over de gezondheid.

Mensen met open TB (Tuberculose behoort tot de top 3 doodsoorzaken vd wereld),  zijn echter wel besmettelijk maar TB word aldus niet gerekend tot corona of als dusdanig gediagnosticeerd of vermeld net zoals HIV.

Dit betekent dat er meer aan de hand is en dat de enorme sterfte agv TB en HIV door zowel de politiek als de media zo goed als verzwegen werd, en dat men sinds 2020 op basis van een vals positieve test, en in het kader van valse propaganda  en angst zaaien voortdurend over de zogenaamde corona pandemie praat.

De reden hiervoor is dat door overheden enorm veel geld word besteed aan corona herverdeligs gelden(bonds) en aan de vaccinindustrie, en dat men de zogenaamde corona pandemie(zoals Claus Swab zelf aangeeft)  aangrijpt om de BBB Reset door te drukken.

Zodoende  worden de rechten van de mensen stap voor stap via noodwetten steeds erger beknot( grove  schending  van de mensenrechten en  grondwetten) om gelijktijdig de  WEF agenda 2030 er door te kunnen drukken, tegen de wil in van de grote meerderheid van de burgers van de door NWO gecontroleerde EU/VS/Canada en tal van andere landen.

TB Sterfte Statistiek

statistiek ziekte doden - kopie

Tuberculose (TBC) is nog altijd de meest dodelijke infectieziekte ter wereld.De meest voorkomende vorm van TB  is longtuberculose.

Volgens KNCV (Tuberculose fonds) overlijden 1,5 miljoen mensen jaarlijks aan TBC .

Tuberculose (TBC) is volgens de GGD een infectieziekte die wordt veroorzaakt door de bacterie Mycobacterium tuberculosis. Deze bacterie kan zich in het lichaam verplaatsen via de bloed- en lymfevaten en daardoor kunnen verschillende organen aangetast worden: longen, lymfeklieren, hersenen, hersenvliezen, nieren, gewrichten en de wervelkolom. Meestal zijn het de longen die worden aangetast. Er zijn 2e vormen van TBC: een besmettelijke en een niet-besmettelijke vorm. De besmettelijke vorm heet ook wel open longtuberculose.

Tuberculose wordt overgebracht door mensen met open TBC die hoesten of niezen. Hierbij komen de bacteriën uit de longen naar buiten. Mensen die in dezelfde ruimte verblijven, kunnen worden besmet. De besmetting kan zich pas na maanden of jaren ontwikkelen tot de ziekte tuberculose. Iemand kan dus besmet zijn met tuberculose zonder dat hij/zij er iets van merkt.

De symptomen van tuberculose zijn: hoesten, moeheid, lusteloosheid, gewichtsverlies en een lichte temperatuurverhoging, nachtzweten en verminderde eetlust.

Besmetting kan aangetoond worden met een THT (Tuberculine huidtest) en soms met aanvullend bloedonderzoek (IGRA). Open tuberculose kan worden vastgesteld door een THT, röntgenfoto en bacteriologisch onderzoek. Een besmetting kan men preventief behandelen met een medicijnkuur van drie of zes maanden. Tuberculose is volgens GGD goed te behandelen met een combinatie van medicijnen. Deze medicijnenkuur duurt minimaal een half jaar.

Volgens tal van bronnen zoals ook KNCV (Tuberculose fonds) overlijden 1,5 miljoen mensen jaarlijks aan TB. Het is dan ook meer dan ooit zeer sterk aan te raden om unilateraal aandacht te besteden aan preventie en de bestrijding van TB/HIV.

In 2017 overleden 940.000 mensen agv AIDS. De meest recente cijfers over de wereldwijde hiv/aids-epidemie zijn gepubliceerd door UNAIDS in juli 2018.

Tuberculosis (TB) is the leading cause of from infectious disease globally. Nearly all deaths from the disease occur in low- and middle-income countries where poor treatment management and inappropriate use of medication, compounded by long and burdensome drug regimens, have promoted the development of the far deadlier and costlier to treat multi-drug resistant TB (MDR-TB). Children and people living with HIV are particularly vulnerable. In 2017, almost a quarter of all children who became ill with TB died. Efforts to reduce the epidemic have been hampered by drug resistance, barriers to accessing new and better drugs and diagnostics, and insufficient data resulting in poor decision-making and resource allocation within countries.

JL Hint  https://www.clintonhealthaccess.org/tuberculosis/

De Uitvinder van de PCR test, Kerry Mullis verklaarde dat de pcr- test totaal niets zegt over een eventuele besmetting met corona.

Ouderen met onderliggende aandoeningen overleden door5 vaccinaties die vreselijke bijwerkingen veroorzaken waardoor veelal zieke ouderen met een minder goed immuunstelsel komen te overlijden.

Rob Elens : laat je niet prikken

Hoe meer ouderen zoals door de bijwerkingen van de vaccinaties en door het uitblijven van zorg overlijden, hoe meer pensioengeld de NWO Elite en banken niet meer uitkeren. De WEF  oplossing voor de vergrijzing en het schrijnende tekort aan personeel en IC”s betekent volgens experts in feite massa euthanasie via vaccinaties, dat is regelrechte moord.

Veel meer ouderen(en niet tientallen zoals NOS melde),  met onderliggende aandoeningen en mensen met kanker overleden agv de bijwerkingen van vaccinatie, en velen komen te overlijden doordat zij geen deugdelijke zorg krijgen omdat zij onder het mom van corona op een ellenlange wachtlijst staan en niet of als het te laat is(uitzaaiing), niet meer behandeld kunnen worden.

2009 Dossier Vaccin Bedrog : de vaccinhandelaar Oosterhuis die nauw samenwerkt met Gates, Tedros, v Dissel, Koopmans, Gommers en Rutte.

400 miljoen euro weggegooid belastinggeld door toedoen van de Khasaren Rutte, Ab Klink en Ab Oosterhaus

Abraham Klink  de khasaarse mol  bij het Christen-Democratisch Appèl; was  van 2007 tot 2010 minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het kabinet-Balkenende IV. Daarvoor was hij van 2003 tot 2007 Eerste Kamerlid en in 2010 kortstondig Tweede Kamerlid.

 

Ab Osterhaus viert een eerste besmetting. In deze video zie je Osterhaus vieren dat bij de eerste patiënt in Nederland de Mexicaanse griep werd geconstateerd in april 2009. Deze man doet zich voor als viroloog en deskundige, maar in het geheim was hij in het bezit van aandelen in farmaceutische bedrijven. Er is voldoende bewijs over zijn corrupte werkzaamheden, maar de mainstream media blijft hem ondanks de vele protesten steeds weer uitnodigen.

Note: In het zogenaamde uitgelekte filmpje,heeft men het over een positieve test, terwijl er destijds helemaal geen test was voor het zgn Mexicaanse Virus, volgens analisten is het flmpje ook door een camerateam gemaakt en werd alles wat er is gezegd vooraf ingestudeerd. Door het filmpje te laten uitlekken, zogenaamd, gingen veel mensen die het zagen zonder verder na te denken geloven dat er een test was destijds, het hele filmpje is volgens analisten list/bedrog door de KSS.

Crimineel Vaccinatie Experiment

EU, FDA, RIVM,  OMT, CBG (Commissie beoordeling Geneesmiddelen) Rutte en de Jonghe en hun handlangers zoals Gates, Tedros, v Dissel, Koopmans, Gommers, Oosterhaus en het Huis van Oranje zijn volgens de experts schuldig aan het schenden van de mensenrechten en de code van Neurenberg. Zij experimenteren in georganiseerd verband op de bevolking dmv mogelijk zeer slecht uitpakkende, voor veel ouderen dodelijke en voor miljarden mensen mogelijk op den duur dodelijke mRNA vaccins.

Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de routinier over het fenomeen “messenger RNA vaccins”, de risico’s en de merkwaardige uitingen van het CBG (commissie beoordeling geneesmiddelen) tijdens de persconferentie waarbij de EMA goedkeuring werd toegelicht. In de video tonen we ook interessante fragmenten van Dr. Andrew Wakefield, die de situatie vergelijkt met experimenten uit Jurassic Park. Ook laten we Adrian Hill aan het woord, een gerenommeerde onderzoeker – die nauw samenwerkt met de WHO t.a.v. HIV vaccins – die met een meta analyse van ivermectine een doorbraak denkt te zien als medicijn tegen Covid-19.

Deel deze pagina en de videos op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de door Rutte en zijn bende verzwegen informatie maar zoveel mogelijk mensen bereikt.


Vaccin Vergelijking


vaccins test fase


BBB  duivelse plannen


Pensioenen worden niet geindexeerd maar verlaagd. Dat is je reinste diefstal. Belastingen en de prijs van Energie, Zorg  en het levensonderhoud zullen worden verhoogd behalve voor Bill Gates, super concerns zoals  Shell, Amazon, en  voor het schatrijke maar nog veel erger vrekkige Huis van Oranje.

De Duitse boerenstand word in het kader van WEF   fors geholpen en uitgebreid, zeer ten koste van Nederland dat steeds afhankelijker zal worden van Duitsland(en minder bevolkt) volgens de plannen van Rutte, Merkel, Swarz en Swab.

Het Oostzeegebied (Merkel) wil zoals vaker is gebeurd de Nederlandse markt overnemen door oneerlijke belastingen, regeldruk en valse concurrentie en onteigening. Nederlandse boeren word het leven zuur en onmogelijk gemaakt door de vreselijk oneerlijke Co2 wetgeving en heffingen door Ruttes bende en Carola Schouten.  In Duitsland hebben de boeren zo goed als vrij spel.

Duitsland gebruikt ook steeds meer Russisch gas, dat is veel schoner. De Duitsers krijgen  voor het gebruik van gas subsidie. Nederland word zeer zwaar en nog vele malen erger de dupe zoals door dure en steeds duurder wordende  niet duurzame zwaar gesubsidieerde energie( sf6 gas lekkende lawaaierige vogel en insecten dodende niet recyclebare windmolens en zeer schadelijke biomassa-centrales zoals de ziekmakende boom crematoria van Vatenfall.

Rutte rolt ism Vatenfall, wiebes, nijppels,  timmermans,  schouten, asscher, koolmees, dijsselbloem, samsom, seegers, hoekstra, ploumen, broekers-knol, demmink, jetten, dijkstra, pechtold, koolmees, rosenmuller, kaag, kuiken en  klaver en vrijwel all gl wethouders  meer dan 600 smerige biomassa centrales uit, waarvan de fijnstof uitstoot tot steeds meer zieken( COPD/Longkanker) en tot steeds meer doden leid.

Wist u  trouwens dat er in Zweden 4.829 basisscholen zijn waar kinderen tot 15 jaar les krijgen. Met gemiddeld 221 kinderen per school totaal 1.060.000 kinderen. Deze scholen zijn NOOIT dicht geweest tijdens de CoronaCrisis. Ze hebben daar GEEN mondkapjes, GEEN afstandsregels.

Jaarlijks overlijden volgens de Overkoepelende Artsen Organisatie in Nederland 30 000 mensen, jong en oud door luchtvervuiling.  Rutte, Swab, Soros,Gates, Rockefeller en Bilderbergers en hun handlangers zoals Hoekstra, Ploumen, Schouten, Koolmees, Jetten, Kaag, Kuiken, Koolmees, Klaver, Dijsselbloem, Donner, Van Agt, Demmink, Wiebes etc bedrijven een politiek die zeer slecht en zeer schadelijk, en dodelijk is voor de  samenleving.

Rond 2030 zullen meer mensen  door toedoen  van WEF  i.s.m. het vreselijk rijke inhalige  gewetenloze Haus vom Oranje dat eigenaar is van de Bank of England, grootaandeelhouder van SBB en eigenaar van Shell, ziek worden hetgeen past in het woekerwinst verdienmodel van Big Pharma waar het Huis Van Oranje enorm veel geld in heeft geinvesteeerd in de vorm van aandelen.  De WEF  Elite wil tevens de (scheef)groei van de bevolking drastisch beperken door middel van  massa vaccinaties, door het bevorderen van sterfte, door robotisering, cloning, dna manipulatie en middels het onvruchtbaar maken van miljoenen landgenoten.

Het  NWO misdaadnetwerk WEF dat in 299 landen een en al leugens  verspreid via georganiseerde leugenmedia zoals NOS NPO RTL CNN BRT ARD NBC etc wil zoveel mogelijk mensen onvruchtbaar maken via de geplande verplichte massa-vaccinatie.

 

Het doel van  Gates en WEF is om alle mensen van de wereld uiteindelijk in 2050 via nano vaccins en 5g techniek te onderwerpen en om de komende 30 jaar miljarden mensen zoals in Afrika via vaccins  en (dodelijke virussen) te decimeren zoals de knettergekke Khasaar Bill Gates dat onmiskenbaar heeft aangekondigd tijdens zijn  speeches .

De NWO Technocraten zoals Amazon, Google, Twitter, Facebook, Microsoft etc willen alsmaar rijker worden ten koste van de grote meerderheid die van hun niets meer mag bezitten dan een berg ellende en onaflosbare schulden.

Het criminele NWO/WEF /Bilderberg Netwerk is ontmaskerd. Alle criminelen dienen in de de door NWO bestuurde landen  dienen berecht te worden wegens  misdaden tegen  de Mensheid.

De redding van de door de NWO ingezette BBB  destructie,  is alleen mogelijk door de  waarheid met liefde onder ogen te zien, en door eensgezind de NWO khasaren die de vrije wereld willen vernietigen, stap voor stap onschadelijk te maken door eensgezind samen te werken,  aan een betere wereld van liefde, vrede, gelijkheid, welvaart en gezondheid voor alle mensen.

World Freedom Movement 2021

SVN

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Gezondheid, Nieuws, Politiek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.