you can petition for democracy of all souls Jim Morrison


Petition for democracy of all souls  Jim Morrison

“I truly believe in democracy of all souls”

Jim Morrison  (8 december 1943 – Parijs, 3 juli 1971)


Petition for democracy


Put the mouse arrow on the player and right mouse click to download.
Democracy of souls

I hear a very gentle sound.
as the world mourns and prays
people die in bloody wars
in the name of another creep

I hear the scream of the butterfly
Hitler is still alive
and what do they do with
our fair brothers and sisters
they plunder and rape
let the whole world bleed

we want the world
we want it
democracy of souls
we want it we want it
we want the world
to live in peace

now is the time
to petition
You can we have to
petition petition
democracy of all souls

lets come together
and stop dictators wars
to make the world free
and live as one in peace

we want the world
we want it
democracy of souls
we want it we want it
we want the world
to live in peace

now is the time
to petition
You can we have to
petition petition
democracy of all souls

lets come together
and stop dictators wars
to make the world free
and live as one in peace

Stan Rams

20 12 2012


Corrupt Governments must be removed from power by the people to save Mother Earth from Destruction, in the Name of Jesus Christ.


Corrupte politici zoals de zionisten Angela Merkel, J.C. Juncker, Emanuel Macron, Justin, Trudeau, G.W. Busch, Barrack Obama, Hillary Rodham Clinton, Theresia May en andere dictators misdadigers zoals de multimiljardair G. Soros, behoren, als U dit goed gaat onderzoeken tot eenzelfde tak van de zogenaamde Zion Rotshild Bankiers Dynasty die wegens hun agenda 21 politiek een levensgrote bedreiging vormen voor de vrijheid en de werleld vrede. Grote geesten zoals J.F. Kennedy,Eleanor Roosevelt, Dwight D Eisenhower en vele beroemde wetenschappers en rechtsgeleerden hebben de wereld de afgelopen decennia meer dan eens gewaarschuwd voor deze zogenaamde Illuminatie en hun plannen om de mensheid via oorlog en geweld te onderwerpen tot een masa van rechteloze slaven.


Het is gezien de enorme corruptie en de daaruit voortkomende drastische ontwikkelingen van ellende in de wereld, meer dan ooit noodzakelijk omwille het bewaren van de vrede en omwille het behoud van de burgerrechten en de vrijheid, dat alle corrupte politici en de door hen omgekochte vazallen en landverraders zoals bv de Hollandse premier Marc Rutte oneervol worden ontslagen, gearresteerd en berecht volgens de wet en Het Volkerenrecht. Gebeurt dat niet, dan zal de wereld door hen toedoen binnen de komende jaren onherroepellijk in de meest bloedige genocide oorlog aller tijden gestort worden en dat moet zoals iedereen duidelijk zal zijn , met vereende krachten voorkomen worden.

U bent allen gewaarschuwd om de krachten te bundelen en samen de door de Illuminatie en hun dictators zoals Merkel en Macron geplande grote oorlog te voorkomen en de wereld, en uw land van de ondergang te redden door eensgezind het Pad van Liefde te bewandelen, en door de heilige wetten na te leven en bij de verkiezingen de corruptie weg te vagen en af te rekenen met de Corrupte Elite die de wereld in de oorlog en vernietiging willen storten.

The Ambassador of Jesus Kingdom

Montevideo 3 12 2018

More >>> Downloads

 


 

Over Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, op 7 september 1958 en sinds 1978 enthousiast actief met kunst en muziek. U kunt met mij contact opnemen per mail: stan@stanrams.com of bellen op + 031-06 426 207 67 met vriendelijke groet, Stan Rams
Dit bericht is geplaatst in Column, Love, mp3, Nieuws, Petities, Remix, worldpeace met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.