Top 300 Gospel videos and Personal Scripture
Stevens
Beste bezoeker,

De bovenstaande Gospel You Tube Player bevat ruim 300 geweldige Gospel Videos. De speler vermeld in totaal 200 clips maar het zijn meer dan 300 bemoedigende gospel videos en afspeellijsten waaruit telkens bij het inladen willekeurig een Gospel Video of Collectie word gespeeld plus …hieronder een speciaal voor u geselecteerde Bijbel Tekst (Scripture).


Be Inspired with Your Encouraging Scripture

Dear Friends,

Amen

Lord, Your way I follow,
Yours is the only way;
Show me Your will, O Jesus,
Give me the words to say.

Your will alone
Is the compass of my life;
Stray not from it will I
In either pain or strife.

Thanks be to You, O God,
Victory in Jesus You give;
Praise You, my Savior,
In You I victoriously live.

Sweet victory in Jesus
Is both solid and sure;
I simply walk upon His way
To find I am secure.

Do not wallow in suffering,
Do not clamor in pain;
Behold the Cross of Calvary,
There victory you did gain.

Let us kneel before the Cross,
All His life Jesus did give;
We praise You, Our Savior,
In You we victoriously live.

The depth of Your love
Never ceases to amaze;
You are the Compass of our lives,
The light upon our ways.

Wherever You go, Lord,
We vow also to go;
Your way alone we follow,
For victory in Jesus we know.With love, gratitude and peace- here is the Gospel of Luke 3:1-6.

In the fifteenth year of the reign of Tiberius Caesar,

when Pontius Pilate was governor of Judea,

and Herod was tetrarch of Galilee,

and his brother Philip tetrarch of the region

of Ituraea and Trachonitis,

and Lysanias was tetrarch of Abilene,

during the high priesthood of Annas and Caiaphas,

the word of God came to John the son of Zechariah in the desert.

John went throughout the whole region of the Jordan,

proclaiming a baptism of repentance for the forgiveness of sins,

as it is written in the book of the words of the prophet Isaiah:

A voice of one crying out in the desert:

Prepare the way of the Lord,
make straight his paths.
Every valley shall be filled
and every mountain and hill shall be made low.
The winding roads shall be made straight,
and the rough ways made smooth,
and all flesh shall see the salvation of God.


This is a message of hope. A message of the coming Messiah ( Anointed One), the Son of Salvation in accordance with God’s Holy Plan for all people. For He is always with you, in this age and in the ones to come. As He has promised , He will make every path straight. He only asks us to be loving and to place God first. That is simple, and if you feel that you are having trouble with this, then asking Jesus to be in our hearts will help to overflow in love and in Jesus. This is what God has planned, that all will love in Him. As He has sent the Holy Spirit to be with everyone, let everyone be forgiven, let every valley be replenished in the Father’s Love.

God helps each instance you feel love needs to be overflowing. God is loving and is with you every second of every day. Every moment always and always will be. Your heart is the place of Love that only God can fill. He is already there with you in your heart and so is His Son , Jesus Christ. Prepare for Love Divine and ask God to overflow in you and your family.God hears all sincere hearts fully and understands why you are calling him in every moment of the day.

Call on Him often, thank Him for every loving deed, thank him for His Mercy, His Love, His Kindness, thank him unceasingly. For everything good comes from God. Thank Him for your family, even if you are not understanding where the other is coming from. Ask in Faith for Love to heal any argument, any mishap, any error in thinking, any thought of separation, any doubt anywhere you feel you could use God’s help. In asking, you will gain favor and ask for His Holy Loving Son, Jesus Christ to be with you always. He always will.

Keep the Faith

Don’t wait until things are perfect to ask Jesus in your heart. Come as you are in every instance and let Jesus be the one to make the winding roads and rough ways smooth. Let Jesus water any areas in your heart simply by asking Him to be with you. You will be heard.Beste bezoekers, U weet vast wel dat er over de hele wereld wonderen geschieden en elk wonder is een onverklaarbaar mysterie. Meer dan eens gebeuren er wonderen die als onmogelijk werden betiteld door wetenschappers zoals bijzondere genezingen waar de artsen en experts geen enkele verklaring voor hebben. Toch is het zo dat hoezeer men ook hoopt en gelooft en bid, dat er helaas geen garantie is dat uw gebed om een wonder word verhoord maar een ding is wel zeker, en dat is dat de engelen alom aanwezig zijn op de hele wereld en in eindeloos meer dimensies van het Universum om de mens met liefde en wijsheid te inspireren en te leiden op de lange weg naar morgen … die voor elk mens een mooie maar ook zware uitdaging is… ook al ziet u hen en hoort u hen niet. De engelen zijn wel altijd bij iedereen aanwezig 24 uur per dag en werken op een niet te doorvorsen wijze waar zelfs de beste en meest geniale geesten geen antwoord of verklaring voor hebben. Als het zo zou zijn dat de engelen elke wens met goede intenties zouden vervullen dan zou deze wereld zoals we deze ervaren een prachtige wereld zijn van geluk en liefde, zonder armoede, onrecht, oorlog en ziektes. Soms vragen mensen zich of er wel engelen en lichtwezens en een hiernamaals bestaat en waarom God almachtig de mensheid niet uit de zorgen helpt en dan zijn er nog veel meer vragen die door de eeuwen heen en door de meest geprezen grote geesten en profeten niet beantwoord werden. Er zijn echter wel zekerheden die voor elk mens gelden, de eerste is dat wij allen voortkomen uit een en dezelfde bron van leven, en de tweede is dat geen een mens onsterfelijk is en op een onbekende tijd en plaats zal overgaan in een andere dimensie als het einde is gekomen. De derde zekerheid die u heeft is dat geen een de absolute waarheid en de antwoorden kent van het wonder van leven waar wij deel van zijn. Bovenal is niets belangrijker dan liefde en het geloof in Uzelf en in een betere wereld van liefde en vrede. Of u nu wel of niet in God en in engelen of lichtwerkers gelooft, zeg liever geen nee tegen de engelen en de heilige 10 geboden en weet, elke intentie van liefde, of deze nu groot of nog zo klein is, draagt bij aan een betere wereld van vrijheid, vrede en voorspoed. Stuur dit bericht met een liefdevolle intentie door naar uw vrienden via sociale media … vertrouw op uzelf, uw dierbaren en de bron van liefde waaruit wij zijn voortgekomen om op aarde ons levenspad te bewandelen door te leren en te groeien naar het licht als uniek deel van het onmetelijke Universum.

Ik wens u allen het beste toe … veel liefde geluk,inspiratie, en een goede gezondheid… dat uw wensen in vervulling mogen gaan.


Note: Vergeet a.u.b. niet om de bovenstaande unieke lezing die slechts eenmalig op deze pagina verschijnt, te copieren en veilig op uw computer op te slaan, zodat deze Lezing niet verloren gaat en U deze steeds weer kunt raadplegen en doorsturen aan uw broeders en zusters. Amen


GB


Beste bezoeker, Klik Persoonlijke Bijbel Lezing voor de volgende inspirerende Bijbel Lezing.


Dear Visitor, Please, click The Holy Scripture to continue the Holy Bible Reading.