Stop de opening van de biomassa-installatie van Veolia op de Kleefse Waard in Arnhem

Stop de opening van de biomassa-installatie van Veolia op de Kleefse Waard in Arnhem

‘Zonder enig overleg met omwonenden of omgevingspartijen heeft Provincie Gelderland Veolia een omgevingsvergunning verleend voor de ‘Milieuneutrale verandering door plaatsing ketel 14 en bouw opslaggebouw biomassa’ op de Kleefse Waard.’ Veolia strijkt maar liefst 79 miljoen euro subsidie op!

Teken hier de petitie >>> Wij eisen sluiting van de biomassa-installatie.

Om je een indruk te geven hoeveel Veolia wil gaan verbranden in de biomassacentrale op de Kleefsewaard:

Er worden dagelijks 8 vrachtwagens met houtsnippers geleverd. Doorberekend wordt in nog geen 4 weken wordt een gebied zo groot als het Sonsbeekpark in Arnhem opgefikt..

En als je dat weer doorrekent is dit een gebied dat meer dan twee keer zo groot is dan de Hoge Veluwe in de 12 jaar dat deze houtkachel gaat draaien. En van deze centrales komen er honderden van in Nederland als  gevolg  van  het krankzinnige Klimaatplan, Wanbeleid en d gigantische Rutte  III  Corruptie  (bv aandelenzwendel  met  EU SDE Subsidies)

Over Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, op 7 september 1958 en sinds 1978 enthousiast actief met kunst en muziek. U kunt met mij contact opnemen per mail: stan@stanrams.com of bellen op + 031-06 426 207 67 met vriendelijke groet, Stan Rams
Dit bericht is geplaatst in Column met de tags , , , . Bookmark de permalink.