Holy Mother Mary

Holy Mother Mary Public

Stan Rams

1 year
219,003 Views
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Login
Share 0 1

Share Video:

Category:
Description:
Maria Rosa. Holy Mother Mary , Queen of Rozes a musical prayer by Stan Rams, for world peace. Een muzikaal gebed ter ere van Moeder Maria en alle moeders voor de wereldvrede. De muziek werd in februari 2009 te Heerlen (limburg) Nederland door Stan Rams via een 32 sporen recorder met een WK Casio Keyboard live opgenomen zonder verdere bewerking.

Het wees gegroet is in het Nederlands, Engels en Latijn, en de tekst is ontleend aan een boodschap van de Heilige Maagd Maria, Koningin van de Vrede te Lndgraaf uit 1989. Hieronder volgt de boodschap van Maria van 2 januari 2010.

Lieve kinderen,

Vandaag roep ik jullie op om vol vertrouwen en liefde met mij op weg te gaan, omdat ik jullie vertrouwd wil maken met mijn Zoon. Wees niet bang, mijn kinderen, ik ben hier bij jullie, ik sta naast jullie. Ik laat jullie zien hoe jullie jezelf en anderen kunnen vergeven en met oprecht berouw in het hart kunnen knielen voor de Vader. Verstik alles in jullie dat je weghoudt van liefde en verlossing - mogen jullie met Hem en in Hem zijn. Kies voor een nieuw begin, een begin van oprechte liefde voor God zelf.

Ik dank jullie.

Maria Rosa

Be welcome to download the Holy Mother Mary Clip clip for free at : http://www.stanrams.com/


GB

Stan Rams

Comments:

Comment