abortus moord abortion is murder

abortus moord abortion is murder Public

Stan Rams

1 year
1,250,772 Views
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Login
Share 0 1

Share Video:

Category:
Description:
Abortus is moord abortion is murder.. Ths is not a hoax or fake film. This is the horrible truth on what happening... the inhuman killing of the unborn ones and that has to stop!

Meer info: http://www.schreeuwomleven.nl/marsvoorhetleven
Gebruik zoveel mogelijk de hashtag: #MarsvoorhetLeven
Nodig vrienden/familie uit om samen te gaan.

Het leven, een kostbaar geschenk waarvan je mag genieten en voor mag opkomen. Wist u dat 115 keer per werkdag in Nederland een abortus wordt uitgevoerd? Twee derde van de vrouwen had nooit eerder een abortus. Een derde had al één of meer. Achter elke abortus schuilt een eigen verhaal, de ene heftiger dan de andere. Dat komen we ook vaak tegen bij onze hulpverleningsafdeling Er is Hulp. Ondanks de situatie blijft het resultaat hetzelfde: elke abortus stopt een onschuldig leven en laat de ouders met een leegte achter.

“We love them both” (we houden van hen allebei – moeder en kind), is wat Mars voor het Leven/ Schreeuw om Leven zegt en ook in praktijk wil brengen. Deze tekst staat ook op één van de borden die deelnemers van de stille Mars voor het Leven bij zich dragen.

Het verlies aan respect dringt zich ook op aan de volwassenen. Euthanasie wordt steeds meer gemeengoed. Het wordt steeds belangrijker om de stem voor het leven in Nederland te laten horen.

Daarom houden wij elk jaar de stille Mars voor het Leven. Afgelopen jaar liepen naar schatting 14.000 mensen mee. De volgende mars is gepland op 8 december 2018; het programma begint D.V. om 12.00 uur op het Malieveld in Den Haag. Inloop vanaf 11.00 uur.

Doelen Mars voor het Leven
1. Een krachtig en liefdevol signaal naar de samenleving en politiek. Opkomen voor de beschermwaardigheid van het leven. Ouders en ongeboren kind behoeden voor de gevolgen van abortus.
2. Een blijvende impact op de aanwezigen: bewustwording en bemoediging.

Sta op voor de beschermwaardigheid van het leven. Samen reizen kan via het georganiseerd vervoer door een werkgroep bij u in de buurt. Kijk op www.schreeuwomleven.nl/marsvoorhetleven voor meer informatie en opstapplaatsen. Als u op eigen gelegenheid komt hoeft u zich niet aan te melden.

Comments:

Comment