Veritas Vos Liberabit Gezond Verstand : deze krant brengt de waarheid over Ruttes bedrog

Veritas Vos Liberabit Gezond Verstand : deze krant brengt de waarheid over Ruttes bedrog

User Photo
admin

6 months
32 Views
Share Report
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Login
0 1
Category:
Description:

Direct Abonnee geworden. Echt, wat een verademing dames en heren. Je geld 10000000% waard. Zeg je TV abbo op en abonneer je op de krant. Je kwaliteit van leven neemt gigantisch toe. The truth will set you free.

Het aftreden van Bruno Bruins kwam sommigen wel erg goed uit (9forNews) Op 19 maart dit jaar trad minister Bruno Bruins voor Medische Zorg plotseling af. Hij was verantwoordelijk voor de aanpak van corona. Tijdens een debat over de corona-uitbraak zakte hij in elkaar, waarna minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid het stokje overnam. Het plotselinge vertrek van Bruins kwam de farmaceutische industrie, waarmee Nederland ondertussen verschillende deals voor miljoenen coronavaccins heeft gesloten, goed uit. Bruins was bezig om grote veranderingen door te voeren en ontpopte zich als de minister die het opnam tegen Big Pharma, schrijft website Barlenoble.nl. Zo lag er een wetswijziging klaar om de woekerwinsten aan banden te leggen door de aanpak van de maximumprijzen van medicijnen. In april – midden in de coronacrisis – had deze wet in werking moeten treden, maar dat is niet gebeurd. In december 2019, enkele maanden voordat de coronacrisis uitbrak, bereikte Bruins een doorbraak. De wetswijziging was goedgekeurd en hij wilde per 1 april 2020 de maximumprijzen van medicijnen verlagen. Enkele dagen voordat hij dit waar kon maken, ruimde hij het veld. Sinds de komst van corona gaat het alleen nog maar over het vaccin en zijn alle ogen gericht op de farmaceuten. De Jonge, de opvolger van Bruins, sloot deals met farmareuzen over de levering van coronavaccins. Eén van die reuzen, AstraZeneca, is de afgelopen weken herhaaldelijk negatief in het nieuws geweest vanwege problemen rond proeven met het coronavaccin. Wespennest Eén proefpersoon die meedeed aan een veiligheidsonderzoek naar het vaccin van AstraZeneca is zelfs overleden, zo is woensdag bekendgemaakt. Het gaat om de jonge arts Joao Pedro R. Feitosa. Een woordvoerder van AstraZeneca Nederland heeft het overlijden bevestigd. In april, vlak nadat Bruins was afgetreden, verscheen er een opzienbarend artikel in de media over de manier waarop Big Pharma hem had gechanteerd. De farmalobby waarschuwde dat sommige medicijnen niet meer aan Nederland geleverd zullen worden als minister Bruins zijn geplande wetswijziging liet doorgaan. “Bruins was dapper genoeg om te proberen de farmaceutische industrie bij de kladden te pakken, maar hij had waarschijnlijk niet kunnen bevroeden in welk wespennest hij zich begaf,” aldus Barlenoble.nl. “Het is duidelijk dat hier grote belangen meespelen, ten koste van het algemeen belang.”

Waarheid over virussen. M de Hond en W Engel staan een mooi verhaal op te hangen Aerosolen en of grote druppels  zijn de grootste boelshit . Virussen hebben we altijd in  ons lichaam,,,miljarden, Gelukkig wel. . Deze virussen hebben wij nodig om beter te worden als we een keer ziek zijn. Virussen zijn  dood materiaal dat niet besmetelijk is  voor  de ander, ook niet  als ik mijn snot bij een ander laat inbrengen , Wíj worden al honderden jaren bedonderd en voorgelogen door de élite  overheid  en ook door de Virologie bijvoorbeeld  RIVM,  Walgelijk. De Spaanse griep,,,de mazelen ,,,HIV, Mexicaanse griep,,en Covid 19 zijn NOOIT geïsoleerd en de foto's zijn nooittt aangetoond. Het Covid 19 ,,is het 5G stralings ziekte. Oftewel 5G des doods,, Covid 19 heeft nooit bestaan,,.bedacht door élite Dit is er aan de hand mensen... Grote druppels ,Aerosolen,,laat me niet lachen flauwekul. Wij zijn kudde Dieren en bij diegenen die een ietwat zwakker immunsysteem hebben worden tegelijk ziek, bijvoorbeeld influenza.    Dit hele verhaal is gebaseerd om de farmaceuten schatrijk te maken. En ons, lieve mensen van deze aarde te verwijderen, the new world orde Agenda 2030,Bil Gates verkondigd dit zelf,,,, Vaccinatie is NIET gezond. Het verwoest ons immunsysteem. Lieve Mensen onderzoek dit zelf. Geloof mij, niet.. Doe hier uw voordeel mee.

Comments:

Comment
Up Next Autoplay
User Photo