Stop de dierenmoord door SBB en Natuurmonumenten

5f92198848d95.jpg

SCHIETTENT 'DE OOSTVAARDERSPLASSEN' - ALTIJD PRIJS!

Het wordt weer 'Ballern dass die Funken spritzen' in DierenVerdelgingsKamp / DVK 'De Oostvaardersplassen', de trieste erfenis van #Pseudo-Wetenschapper #FransVera.

De komende tijd krijgen zo'n 1750 Edelherten de kogel. Deze week vertrekken - gelukkig in 'familieverband' - de eerste 150 Konikpaarden richting het Slachthuis. En voor het eerst - #Primeurtje - krijgt een nog onbekend aantal Heckrunderen (aka Nazikoeien) binnenkort het genadeschot- als dank voor bewezen diensten lees: het openhouden van Frans Vera's 'Polder-Serengeti'.

Dit alles om de 'ecologisch verantwoorde doelstand' te bereiken en De Oostvaardersplassen te transformeren naar een 'Vogelparadijs' als onderdeel van D66-Gedeputeerde Michiel Glibberman's Nationaal Park 'Nieuw Land'.

Op kleinere schaal zullen deze 'Slachtpartijen' jaarlijks moeten worden herhaald, want Staatsbosbeheer weigert b.v. Konikhengsten en Heckrundstieren te castreren. Dweilen met de kraan open dus! Maar wel goed om de schietvaardigheid van de SBB-Executeurs op pijl te houden.

En dit alles wordt ons op nederige toon gebracht door de Ex-assessmentpsycholoog Hans-Erik Kuypers, het SBB-windvaantje dat jarenlang het pseudo-academische doodhongerbeleid van Frans Vera verdedigde, maar nu even soepel met de 'nieuwe wind' meewaait. Maar ach, zoveel 'flexibiliteit' mag van een omgeschoolde Assessmentpsycholoog worden verwacht!

NATUURMONUMENTEN OPZEGGEN? LOGISCH!
Belt u vandaag nog met 035 6559911 en sluit u aan bij de honderdduizenden Ex-leden die u zijn voorgegaan!

Vegeet ook niet de postcodelotterij op te zeggen want die smijten ongelooflijk veel geld aan de Natuurvernietigersbende NM !

LINKS:
https://www.nu.nl/…/heckrunderen-voor-het-eerst-ook-afgesch…

https://www.omroepflevoland.nl/…/dit-najaar-ook-heckrundere…

Stop de dierenmoord door SBB en Natuurmonumenten

Stop de dierenmoord door SBB en Natuurmonumenten

User Photo
admin

6 months
21 Views
Share Report
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Login
0 1
Category:

Comments:

Comment
Up Next Autoplay
User Photo