Blue Tiger Studio oproep voor de bevrijding van NederlandHet Malieveld is van iedereen. Het volk wil de vrijheid en het Malieveld terug.  Ruttes criminele  kartel heeft  het land platgelegd en goede medicijnen verboden. Ruttes bende heeft  zeerveel doden op het geweten terwijl ze een superstaat optuigden. Wij gaan hén berechten,  met alle middelen om de wet na te leven.


De landverrader Rutte en de top van GL zoals Klaver en de uitgerangeerde opruier Rosenmuller, hebben zich willens en wetens bezig gehouden met oproer, polarisering, discriminatie van de boeren, afrikanen, christenen, moslims, joden en de ouderen, kartelmachtsmisbruik, plichtsverzuim en landverraad (art 93 WbvSR). Zij hebben uit blinde hebzucht het Volk der Nederlanden bedrogen voor ruim 300 miljard euro. Weg met die oplichters ! Wij, wij zijn met miljoenen. En wij gaan dit varkentje wassen. Wij houden ons rug recht, staan in waarheid en hebben een hele lange adem. Zet door helden, wij gaan van de liegende Rutte en zijn landverraders kliek winnen. Geen schaapjes meer! Gerechtigheid!


Over Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, op 7 september 1958 en sinds 1978 enthousiast met kunst, muziek, natuurbehoud, dieren en mensenrechten, bloggen, websites, motivatie, netwerken, en sociale media. U kunt met mij contact opnemen per mail: stan@stanrams.com of bellen op + 031-06 426 207 67 met vriendelijke groet, Stan Rams
Dit bericht is geplaatst in Column. Bookmark de permalink.