Blue Tiger Studio oproep voor de bevrijding van NederlandHet Malieveld is van iedereen, Den Haag ook, de staat ook. Het volk wil het Malieveld terug, wil Den Haag terug. Het volk is staat en we gaan de onbestuurbare bestuurders bijsturen. Zij hebben drie maanden ons platgelegd, hebben ons de goede medicijnen verboden, en hebben onnodig veel doden op hun geweten terwijl ze een superstaat optuigden. Wij gaan hén platleggen, net zo lang tot onze bestuurders weer zijn bij te sturen en wij definitief machtsmiddelen in handen hebben.


Rutte III en de top van GL zoals de liegende Klaver en de Groen Linkse Jodenhater Rosenmuller) hebben zich willens en wetens schuldig gemaakt aan kartelmachtsmisbruik, plichtsverzuim en landverraad (art 93 WbvSR). Zij hebben uit blinde hebzucht het Volk der Nederlanden bedrogen. Weg met die volksverlakkers ! Wij, wij zijn met miljoenen. En wij gaan dit varkentje wassen. Wij houden ons rug recht, staan in waarheid en hebben een hele lange adem. Zet door helden, wij gaan winnen. Geen schaapjes meer!


Over Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, op 7 september 1958 en sinds 1978 enthousiast actief met kunst en muziek. U kunt met mij contact opnemen per mail: stan@stanrams.com of bellen op + 031-06 426 207 67 met vriendelijke groet, Stan Rams
Dit bericht is geplaatst in Column. Bookmark de permalink.